Hej! Gram na najnowszej wersji Złotych Wrót i jestem w trakcie misji "Wspólny wieczór". Mam lutnie od snafa, mam pobrane lekcje od Alberta, więc około godziny 19 i 21 poszedłem dwa razy do Sary aby z nią wyjść. Powiedziała "tak kotku", po czym "chodź za mną", jednak gdy kończę z nią rozmawiać, ta siada przy ognisku i nigdzie się nie rusza. Co to oznacza? Próbowałem przyjść o innych porach nocnych, ale wtedy mówiła, że "jeszcze nie czas". Czy to błąd w modzie, czy u mnie coś jest nie tak?
PS: Zgodnie z poradnikiem, zrobiłem wszystko co trzeba.
Post połączony: 2015-07-12, 21:05
Udało mi się wykonać tę misję, chyba wiem o co chodziło.
Miałem strój Bezimiennego, kiedy prosiłem ją oto abyśmy poszli, a gdy założyłem przed tym mój strój najemnika orków, ta powiedziała abym założył coś innego. Potem i ona się przebrała, i udaliśmy się do jaskini. Dodam od siebie, że robiłem to o godzinie 19 i wraz z założonym pierścieniem sprintu, pobiegłem do niej jak najszybciej, aby Sara nie wykonała animacji siedzenia (od godz. 19 właśnie zmierza do ogniska by usiąść), może to też ma znaczenie. Nie mniej jednak odkryłem w tym bug, i dobrze było by go poprawić.
PS: Ten filmik, gdy Bezi pogrywał na lutni był całkiem pomysłowy, ale te ruchy kamerą.. były beznadziejne!