Pomoc w przejściu Złotych Wrót 537788 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 537788

Odpowiedzi 1140

Adelut

Adelut

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zagadaj do Vareka / Hagena oni Ci powiedzą co masz odpowiedzieć hannibalowi.

Obiektywnie to ja jestem obiektywizmu pozbawiony.

kajs112

kajs112

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można sprzedać bryłki srebra i złota?

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
One są chyba potrzebne w kowalstwie

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Kiedy szaman Temp Shak da mi questa z Miksturami Many? Mam IIR

Jak do cholery mam zabić tych nekromantów?!

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy
Czy pojawił się u mnie bug z Borysem? Uzbierałem te 5k monet żeby dostać się do obozu piratów jednak Borys odpowiada cały czas, że nie mam tu czego szukać i nie da się nic zrobić. Tak samo nie mogę mu zapłacić za informacje o zaginionych orkach.

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zdaniem Nowy pupil Mynkosa gdy daje ten czar na błotnego węża nic nie dzieje nawet się nie zmiejsza tylko świeci się na zielono.

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeszcze raz od nowa i to samo

Aristox

Aristox

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam otóż mam problem z amuletem Bonesa nie mogę go nigdzie znaleźć szukałem już przy źródle w kanionie ale go tam nie znalazłem mógłby ktoś dać jakiegoś screena ? bardzo dziękuję z góry ! :)

SarynPro

SarynPro

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
frendzel13521 nikt ci screena nie zrobi chyba że przez Email, ale mam dla ciebie rade: szukaj koło drzew obok Sary, baaardzo blisko drzew. Tam gdzieś leży może go nie zauważysz ale ci się nazwa podświetli. A ja mam pytanie co do krzesiwa: Gdzie mogę je zdobyć nie używając czitów? bo nikt z obozu bandytów ani orków, ani paladynów go nie ma, nawet Karras a widziałem jak ktoś napisał że Karras je miał. Przechodze magiem na ekstremalnym, przeszedłem już Paladynem i Najemnikiem ale to było 8 miesięcy temu i zapomniałem.

Post połączony: 2016-07-15, 22:53
W zadaniu od Nikorenosa, tym że on chce się teleportować do obozu piratów to co ja mam mu z tamtąd przynieść takiego "charakterystycznego"?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Czy pojawił się u mnie bug z Borysem? Uzbierałem te 5k monet żeby dostać się do obozu piratów jednak Borys odpowiada cały czas, że nie mam tu czego szukać i nie da się nic zrobić. Tak samo nie mogę mu zapłacić za informacje o zaginionych orkach.

Mam to samo. W ekwipunku 6k złota, nie ma żadnej opcji u Borysa. Za każdym razem zawraca nas i wyzywa od szczawików. :) Mógłby ktoś pomóc?

No teraz rozumiem. Do piratów nie da się wejść przed wybraniem gildii i dostaniem zadania na ich szpiegowanie. Chyba.

Thor1990

Thor1990

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej, utknąłem na zadaniu "Nawiedzony dom" (bez tego nie zacznę questa z chorym Thorbenem -> Stworzeniem kaplicy Innosa). Dom został oczyszczony, a Larissa się do mnie nie odezwała - nie zakończyłem questa. Widziałem, że @kioskarz miał podobny problem i go jakoś rozwiązał. Chodziłem po ich domu ale się do mnie nie odezwała. Co mam zrobić aby to zrobiła?

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem "Żywność dla Mechrona". Podczas gdy szedłem do niego oddać mu paczki, walczyłem z goblinami, a ten jakby uciekał przed jednym z nich i pobiegł gdzieś w stronę obozu paladynów, jakoś się nie przejąłem i walczyłem dalej. Myślałem, że jakoś się pojawi znów w miejscu, gdzie powinien być. Nie było go, to grałem dalej parę godzin. Następnie sprawdziłem znów i pusto. Szedłem drogą od orków z mostu, do obozu paladynów, po drodze spotkałem 3 brzytwiaki, 1 miał nie całe HP, zabiłem ich i dalej znalazłem topór orka leżący na ziemi, więc wydaje mi się, że zginął Mechron. Jest jakiś kod na przywołanie go? Szukałem i nie mogę znaleźć.

Konek110

Konek110

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem otóż taki:
- W zadaniu ,,Nowy pupil Mynkosa" rzuciłem zaklęcie na węża błotnego... czekam i nic się nie dzieje , zabiłem go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale Mynkos nie kończy zadania a ja zostaję w dupie :(
Zna ktoś może jakiś kod na ten zwój?

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam parę pytań:
- Gdzie kupić żądła krwiotopijcow i broń runiczna, wiem u jakich kupców jest w solucji ale w tej najnowszej wersji nie ma u nich tego...
- gdzie można zdobyć 3 kawałki srebra aby nie uczyć się umiejętności, ja mam tylko 2

alland_n

alland_n

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ktoś ma jeszcze jakiś problem z zadaniem niech pisze śmiało :)
W opcji dialogowej Lio mam tylko "KONIEC". Zrobiłem zadanie Mika, Garonda i Andre. Diego został przy piratach i nie wiem skąd wziąć zioło dla Samuela. Czy jeśli to zioło znajdę (gdzieś w obozie lub okolicy) to zadanie z poparciem Lio nie będzie potrzebne?

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zioło miałeś wziąć od Diego, teraz będziesz musiał kombinować, najłatwiej to do bandytów pójść i tam poszukać albo kupić
Z Lio musiałeś źle pogadać i zepsules qusta a szkoda bo jest łatwy i mega dużo xp zwłaszcza jak na początek

alland_n

alland_n

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zioło miałeś wziąć od Diego, teraz będziesz musiał kombinować, najłatwiej to do bandytów pójść i tam poszukać albo kupić
Z Lio musiałeś źle pogadać i zepsules qusta a szkoda bo jest łatwy i mega dużo xp zwłaszcza jak na początek
Dzięki; na szczęście Diego dał mi zioło - stał z Jackiem przed obozem piratów :) Poparcie Lio już nie było potrzebne ;)

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można się nauczyć 3kręgu od saturaasa?
Od czego zależy kiedy pozwoli mi się szkolić?

Post połączony: 2017-01-29, 10:31
Pióro sokoła dla tego orka gdzie jest? Nie mogę znaleźć

Xehoks

Xehoks

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ! Zacząłem sobie grać w ZW i jestem na etapie misji Smasha. Otóż mam mu zrobić tą truciznę ale brakuje mi żądła krwiopijcy a wszystkie wybiłem i nie mam pojęcia u kogo kupić :/. Plx help! 

Ps: U Vama nie można :c

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
też to miałem u nikogo nie kupisz, albo uczysz się umiejki i sam zabijasz (ale powodzenia ze znalezieniem dwóch krwiopijców) albo robisz inne questy by zaskarbić sobie sympaite piratów albo nic nie robisz :D

w nowej wersji chyba to skasowali, juz to tutaj zgłaszałem ale nie wiem czy wiadomość dotarła

pozdro

0 użytkowników
Do góry