Pomoc w przejściu Złotych Wrót 543390 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 543390

Odpowiedzi 1140

Krystian2x2x

Krystian2x2x

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie bo mam zadanie ,, Zaginiony paladyn Samuel" i nwm gdzie jest przeszukałem całe bagna! pomocy!!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Schodzisz po schodach na bagna, idziesz blisko prawej krawędzi i wchodzisz do jaskini.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Znajdziesz go tam przemienionego w ścierwojada i będziesz musiał go odstawić do obozu a później znaleźć sposób aby przywrócić mu dawną postać. Pomogą Ci w tym magowie wody a konkretnie ten alchemik.

ziomek xd123123

ziomek xd123123

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie dotyczące misij kult beliara. Przepytałem wszystkich orków o ten kult lecz poza obozem jest jeszcze 2 orków Mechron i Keresh tylko, że nie mam opcji dialogowej zeby ich zapytac (wcześniej zrobiłem quest z paczkami żywnosci czy to moze miec cos wspólnego z tym ?)

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A spytałeś tego pierwszego orka, który oprowadza Cię po obozie?

ziomek xd123123

ziomek xd123123

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam pytanie od kogo mozna sie nauczyc kradzierzy kieszonkowej w G2 NK Zlote Wrota

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
U Alberta w obozie bandytów.

paprykarz

paprykarz

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jestem w drugim roździale,mam 30 pkt reputacji u piratów  podobno powinno to wystarczyc aby ten Anucilla czy jakos  tak, miał do mnie zagadac ale nie zagaduje:)Mam jeszcze o wykonania jedna misje od piratów dotyczacą trucizny,ale pech chccial ze przed ta misja wybiłem wszystkie krwiopijce i nie mam jak zdobyc dwóch żądeł:( Nie wiem czy bez kodów sie nie obejdzie żeby przywołać dwa żądła:(
Widziałem na filmiku ze mozna dostac misje od tygrysa ale nie mam dialogu dotyczacej misji od niego:)
I co zrobić żeby był jakiś postęp?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
O ile dobrze pamiętam, to żądła krwiopijców można kupić. Najlepiej sprawdź u handlarzy na bagnie.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

paprykarz

paprykarz

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak,można było kupić u vama w obozie orków ale pokonałem go na arenie,okradłem go i jak kieruje na handel z nim to nie ma żadnego towaru na sprzedaż:) 
Chyba że miał ten kuzyn Fiska ale tą misje juz zrobiłem że obaj znikneli :)

paprykarz

paprykarz

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to co pomożecie? 
Chyba tylko moze uratowac kod na żądła  w moim przypadku, chyba ze macie jakis inny pomysł; )

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, wreszcie zacząłem grać w ZW na nowo, na najnowszym patchu. Poziom trudności oczywiście ekstremalny.
Pierwsze punkty wydaję na naukę broni, aby wbić te 34%, więc czy jeśli będę chciał grać magiem, to można iść spokojnie w broń jednoręczną, czy potem mag ma dostęp do potężniejszych broni dwuręcznych i lepiej na niej się oprzeć?
Bez spoilerów.

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
mam problem z misją (nie zapamiętałam nazwy), po bitwie z piratami, po zrobieniu czystki w obozie piratów trzeba uwolnić więżniów i tu pojawia się problem. Uwolniłam tych ludzi w jaskini której przed bitwą pilnował Ron, uwolniłam dwóch orkóków ale nie mogę znaleźć tej jaskini gdzie uwięziony jest Milten :D

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@abi musisz się wspiąć na skałę nad jaskinią Samuel'a i tam szukać.

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
dzieki tobie znalałam, nie przypuszczałam zę ta jaskinia jest gdzieś wyżej 

marc990

marc990

Użytkownicy
posty3
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 problemy:
1. Potrzebne mi żadła krwiopijców i kły błotnego węża bo Vam po pobiciu na arenie już ich nie ma a kody coś nie chcą działać możliwe że źle je wpisuje.
2. Brakuje mi jednego kamienia ogniskującego nie wiem czy Saturas od początku dał mi ich za mało czy o co chodzi więc pytanie czy jest jakiś działający kod/sposób żeby go dostać?

Ozaru

Ozaru

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do kamienia ogniskującego:są 2 opcje,albo Satruras Ci jednego nie dał(w co raczej wątpię bo jak coś raczej nie dałby żadnego),albo wyrzuciłeś/sprzedałeś kamień przez przypadek,posprawdzaj u handlarzy.

Gor Na Angar

Gor Na Angar

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest paczka z zielem dla Diega?

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie jest paczka z zielem dla Diega?

Serio nie możesz w poradniku sobie sprawdzić? A dokładnie to jest nad wejściem do tego budynku z portalem do Khorinis, musisz powspinać się i kopać na skrzyżowanych deskach.

Gor Na Angar

Gor Na Angar

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie jest krzemień?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry