Wada to -1,25. BC:86, DIA: 14.2 - takie obecnie mam na sobie. Niestety dałem się wychujać trochę, ale nie miałem co innego zrobić, za wizytę dałem 80zł, do tego musiałem zapłacić za soczewki i płyn (+50zł). Soczewki mam na miesiąc i takie też planuje kupować.
Dzisiaj rano męczyłem się z założeniem soczewek, do tego jedną założyłem chyba nie do końca poprawnie co poskutkowało późniejszym jej wypadnięciem z oka, na lekcji dodatkowo, na szczęście poczułem to jak jeszcze częściowo była w oku. Teraz też w domu założyłem, ale chyba drugą stroną, jakoś nie umiem tego odróżnić. Lekko mnie kuje, za to tamta druga jest idealnie nałożona, nawet jej nie czuję. Wkurwia mnie to.
Spodobała mi się strona "szkla.com". Na allegro jeszcze nie sprawdzałem, ale zaraz to zrobię bo tam też mogą być dobre oferty.
Patrzę na te twoje, są ok, jak dla mnie, cenowo dają radę, ale np. na szkła jest oferta typu drugie opakowanie 50% taniej co jest fajne.:p
I jak to wygląda z ich terminem ważności, mogę kupić zapas na cały rok i nic się z nimi nie stanie? To samo z płynem?