Czas Zapłaty - premiera! 329578 561

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 329578

Odpowiedzi 561

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Przydałoby się umieścić tą patelnie, np. koło Marka. Chociaż jedną. :) Muzyka jak muzyka, mi się podoba, nie jest też za głośna, ale na pewno nie uruchamia się dany kawałek w odpowiednim momencie, po walce muzyka walki dalej zostaje, trzeba wtedy np. wrócić do OR by muzyka z obozu się włączyła, a potem wszystko gra. :D

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Cytat: orcwarrior
Cytat: BaggioMałe, głupie pytanko. Gdzie do cholery upiekę mięso?! Można w OR?Sam jeszcze trochę grałem i z tą patelnią to faktycznie przypał  a wyrzynać zombiaków dla ugotowania mięsa to chyba nie najlepsza opcja.
Co do muzyki i tych najbardziej krytycznych błedów to postaram sie też jakoś wspomóc team, co do niektórych potworów/npc które są nieśmiertelne - to faktyczny problem, jako tymczasowe rozwiazanie można zapisać i wczytać stan gry.
Jak tam wszedłem to zombiaki nawet nie reagowały. 
Tylko jeden z bronią na dole ale nie mógł wejść ;d. 
I jeden koło patelni stał jak smażyłem mięcho to go dotykałem a on olał mnie totalnie ;d
PS. Jak pchnąć fabułę do przodu ?
Zostało mi zadanie 
Bezimienny
Hrabia
Suwenir
Gadałem z każdym w obozie i nic. 
Dopiero co wykonałem zadanie  z patrolem w którym musiałem zabic 10 strażników wokół SO i ratford coś tam gadał żeby później do niego wpaść ale po odespaniu dnia,kilu nic to nie daje. Nie ma u niego nowych kwestii. 
To samo przy załadowaniu od nowa gry również nic.
Jestem w drugim rozdziale. 
Proszę o pomoc.

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
@góra- muszę to sprawdzić.:)

Warto opychać normalnym handlarzom, np. kły? czy będzie jakiś kupiec, który da więcej zarobić?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Sprzedawaj handlarzom, a obłowisz się niesamowicie na tym.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Mam pytanie , na stronce  http://czaszaplaty.bo.pl  wypisane są PN potrzebne do nauczenia umiejętności, serio potrzeba 1650 PN na wszystko czy zmienialiście coś ? o.O

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Sądziłem, że nieco dłużej będzie trwała sama gra.. gram niecałe 6 godzin a mam już 3 rozdział oO

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no zobaczysz jak sie bedzie ciagnoł 3 i 4 rodział 

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
6 godzin to chyba na marvinie popierdalasz bo ja łacznie przegrałem z 15 godzin i dopiero dziś 3 rozdział

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Czas Zapłaty - premiera!
#148 2013-11-14, 14:04(Ostatnia zmiana: 2013-11-14, 15:30)
To chyba jakiś ułomny jesteś :x Gothic 3 Zmierzch bugów w 24 godziny niecałe przeszedłem... w życiu gry na kodach nie przechodziłem, anyway...

Obóz łowców trolli powinien raczej nosić nazwę "Klub szalonych prawiczków" XD
Spoiler

EDIT: Zwracam honor... chyba zaspany jestem XD 16 nie 6 :C Wybaczysz mi :*

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
ogolnie modzik bardzo fajny duzo zostalo poprawione ale doszedlem do 4 rodzialu i utknelem na zadaniu rebelia w no i  nie wiem co dalej

SuTTT

SuTTT

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie na początek gratuluje w końcu zakończenia projektu, na który czekałem w zasadzie od początku ropoczęcie prac.Wiele wiosen opłynęło ale cierpliwość popłaca. Jednak nie jest mi dane grać w te cudną jak mniemam modyfikacje mam problem na którego odpowiedzi niestety nie znalazłem na forum, otóż po sciągnięciu i rozpakowaniu gry, wybieram w playerkit, że chcę zagrać w czas zapłaty jednak włącza mi się zwykły gothic, jakieś pomysły jak to naprawić?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Czekaj, czekaj. Masz zainstalowaną grę na nią zainstalowałeś playerkita. Musisz zainstalować również GMDK (Gothic Mod Development Kit) ii wtedy przez "GothicStarter" powinieneś uruchomić CZ. Oczywiście wcześniej instalując do odpowiednich folderów czyli pliki z system do system , paczkę z modem do modvdf itd. 

SuTTT

SuTTT

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dorzuciłem do tego GMDK niestety bez zmian, nadal włącza mi się zwykła werskja mimo, że mam na dole napsiane Czas Zapłaty ver 1.0

The100Kriss

The100Kriss

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już pobieram  :lol2:

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
LOL ten Hrabia chyba zabrał mi całą rudę... :facepalm:  Przed pójściem z Pacho do tego skarbu miałem spokojnie 2k rudy, a później zobaczyłem, że mam tylko 80 bryłek... :blink:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Próbowałeś tradycyjnie reinstall? Dobra a w pliku ini  CzasZaplaty masz wszystkie dane poprawne? czyli świat , ścieżkę do paczki z modem itd? Poza tym jaki masz Windows? Wiem , że na Viście miałem kiedyś takie problemy co do modyfikacji.

JKMfan

JKMfan

Użytkownicy
posty6
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo fajna modyfikacja. Gratulacje! Bardzo ładna animacja walki dwoma broniami. Widzę ,że będę miał  zajęcie.

SuTTT

SuTTT

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałeś tradycyjnie reinstall? Dobra a w pliku ini  CzasZaplaty masz wszystkie dane poprawne? czyli świat , ścieżkę do paczki z modem itd? Poza tym jaki masz Windows? Wiem , że na Viście miałem kiedyś takie problemy co do modyfikacji.
Robiłem reinstal nie pomógł, wydaje mi się, że w ini dane są ok, ciężko mi powiedzieć bo nie wiem jak dokładnie powinny one wyglądać, mam Win7

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Mógłby mi ktoś podesłać save z końcówki rozdziału 2 lub początku 3 ? 
Bardzo proszę ;/

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Głębia to jak na razie najgorsza lokacja w modzie. Gówno widać, nie wiadomo o co chodzi i gdzie iść... I jeszcze te niby pająki zadające obrażenia z dupy;D To chyba najsilniejsze istoty w grze.

0 użytkowników
Do góry