Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1349347 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1349347

Odpowiedzi 4348

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W takim razie straż świątynna. :D Gram w returna pierwszy raz, więc nie będę kombinował.Pykam na 2.1 więc chyba tak dobrze nie będzie (o ile dobrze zrozumiałem tej runy już na nim tak szybko nie otrzymam) ale jakoś dam rade. Dzięki wielkie za szybką odpowiedź.

Tak skoro już pisze to wie ktoś może kto może mnie nauczyć w pierwszym rozdziale tworzenia mikstur siły/zręcz ect. (nie jestem czeladnikiem constantina więc on nie może ;-;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
muzę i to niema znaczenia czy jesteś czy tu działa zasada z nk jeśli grałeś to wiesz
Zostałeś wprowadzony w błąd wersja gry zawsze jest 2.1 ale są patche do wersji Pl, runa zawsze jest dostępna od r2 i zawsze powoduje ze gra tracić totalnie poziom turdnosci

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Morgahard

Morgahard

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam , mam 118 siły bez bonusów i  czy opłaca się mi ładować bonusy teraz czy  jak będę miał około 140 siły?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
strona wcześniej poważnie ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie nauki zbierania trofea. Wydaje mi się że jest to odpowiedni temat. Mianowicie, uczy ktoś w khorinis zdejmowania płytek z pancerza pełzacza? czy muszę biec aż do GD i tam się uczyć?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
wilk i to jeszcze uczy bez płacenia

kogut188

kogut188

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.  Grałem w Rb 2.1 paladynem i teraz chciałbym zagrać magiem. Otóż mam do was pytanie jakim magiem najłatwiej Returninga? A może lepiej... jakim będzie się najprzyjemniej grało i i jakim będzie najmniej kombinowania?
Mag Wody, Ognia czy Nekromatna?

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Czy nauka wyrywania zębów to to samo co wyrywanie klów? bo nie pamietam

#Król_GothicSite

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

rbk17

rbk17

Użytkownicy
posty28
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Wiem, że z punktami zręczności i siły jest trudno i się zdobywa je w walce albo z bonusów, a są od tego jacyś nauczyciele? Czy Returning całkowicie na to nie pozwala?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czy Ty wgl. zacząłeś grać w tego moda czy tak po prostu chcesz zdenerwować ludzi takimi pytaniami?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy na tym forum sporo jest takich śmieci, jak pan wyżej, którzy tylko nabijają posty i robią flamewar?

Z tego co widzę, to prawdopodobnie grasz na wersji Slash'n Craft, gdzie te umiejętności nabijają się same, w normalnym (tym rebalanced) są normalni nauczyciele, przynajmniej u mnie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ilość takich osób jest adekwatna do ilości osób pytający się bez ówczesnego przemyślenia pytania.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kolejne ogólne pytanie :d Jak ktoś już pisał coś w tym stylu to wybaczcie, ale myślę że u każdego to trochę indywidualne jest. xd Tzn. jestem Strażnikiem Świątynnym, 35lv, bonusy na siłe itd. już wklepane i 70 punktów umiejętności (jarkendar w 4 rozdziale - polecam xD)... wynika to z tego, że kompletnie nie mam pomysłu na co je wydać (brak doświadczenia z modem, w podstawce jebałeś w byle co i i tak koks xd) . No bo siła już maksymalny próg wydawania PU, broń dwuręczna to samo, większości umiejętności myśliwskich jestem nauczony..  także mógłby mi ktoś powiedzieć na co zachować punkty, a czego opłacało by się nauczyć teraz? 

I jeszcze jedna sprawa, frustruje mnie trochę fakt, że jestem w 4 rozdziale, wszędzie pełno orków i gorszych gówien, a ziomek z Bractwa nie chce mi sprzedać nawet średniego pancerza strażnika bo "nie jestem godny" (nie mówię już o ciężkim)... wie ktoś kiedy dostąpię tego zaszczytu i będę mógł zmienić swój ekwipunek ze zbroi z płytek pełzaczy w którym latam od 1 rozdziału? xd

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
wlanij w alchemie to i tak niema już znaczenia
To jest wada gildi którą wybrałeś, średni dostajesz w r3 nie pamietam wymogu jaki trzeba spełnić, zaś ciężki dostajesz w r7 czyli tak naprawdę dostajesz go o dużo za późno :P

rbk17

rbk17

Użytkownicy
posty28
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Czy Ty wgl. zacząłeś grać w tego moda czy tak po prostu chcesz zdenerwować ludzi takimi pytaniami?

Rany boskie! Jak masz tak wielki problem z nerwami to w ogóle nie wchodź na fora internetowe. Co Ty się czujesz bogiem na tym forum, że tak bezpardonowo obrażasz ludzi? Dla mnie Gothic to tylko zabawa, pierwszy raz spotykam się z agresją w tej dziedzinie. Pewnie nie masz nawet skończonych 20 lat...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ty nie masz dziesięciu, Tizgar też coś napisał na temat takich pytań.
@Tizgar średnią dostaje się dopiero w V.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
dobrze wiedzieć będzie fix to na całej lini już :P

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Mam problem. Mianowicie gram Nekromantą, jestem w Trzecim Rozdziale i postanowiłem pójść do Doliny Cieni. Tam okazało się, że to błąd. Moja postać kompletnie nie radzi sobie z więcej, niż jednym nieumarlym. Po prostu nie mogę się przebić, walka z Magami to porażka. Zobrazuje sytuacje - mam poziom 27, około 170 many, 80 zręczności, 60 siły, 600 HP. Nie mam możliwości użycia runy Śmierć Ozywiencom, bo wybrałem inną nagrodę od Gallahada. Pytanie - co zrobić? Czy jest jakiś sposób na wyratowanie się z tej beznadziejnej sytuacji?

0 użytkowników
Do góry