Kolejne ogólne pytanie :d Jak ktoś już pisał coś w tym stylu to wybaczcie, ale myślę że u każdego to trochę indywidualne jest. xd Tzn. jestem Strażnikiem Świątynnym, 35lv, bonusy na siłe itd. już wklepane i 70 punktów umiejętności (jarkendar w 4 rozdziale - polecam xD)... wynika to z tego, że kompletnie nie mam pomysłu na co je wydać (brak doświadczenia z modem, w podstawce jebałeś w byle co i i tak koks xd) . No bo siła już maksymalny próg wydawania PU, broń dwuręczna to samo, większości umiejętności myśliwskich jestem nauczony.. także mógłby mi ktoś powiedzieć na co zachować punkty, a czego opłacało by się nauczyć teraz?
I jeszcze jedna sprawa, frustruje mnie trochę fakt, że jestem w 4 rozdziale, wszędzie pełno orków i gorszych gówien, a ziomek z Bractwa nie chce mi sprzedać nawet średniego pancerza strażnika bo "nie jestem godny" (nie mówię już o ciężkim)... wie ktoś kiedy dostąpię tego zaszczytu i będę mógł zmienić swój ekwipunek ze zbroi z płytek pełzaczy w którym latam od 1 rozdziału? xd