Dzięki Tizgar, już mam... Jednakże troszkę biednie to tam opisane, nie ma nawet składników jakie są potrzebne do warzenia tych win, ale ok

W każdym razie mam pytanie. Oto screen z aktualnym stanem postaci. POZIOM TRUDNOŚĆI - NORMALNY. Jest to mag wody, 3 rozdział dopiero co zaczęty. Poziom trochę mały, bo w GD praktycznie NIC nie wyczyściłem poza jakimiś pierdołami. Jestem jeszcze zdecydowanie za słaby, żeby bić orków w GD. W końcu mag wody no i lodowa lanca nie wystarczała w 2 rozdziale... No i tutaj mam parę pytań...
1. Jakimi bonusami zwiększyć manę? Ogólnie jak widać many mam 201... i to łącznie z zestawem kapłana z jarkendaru (+40 many)...początkowo many nauczyłem się jakoś do 65 a potem tabliczki, miksturki i wiadomo. Warzyłem miksturki z ciemnych grzybów no i jakieś 3 wina +5 do many z języków ognistych jaszczurów. Ciekawi mnie tylko jakim cudem ludzie mają nawet po 600-700 many w 2 rozdziale, jak ja już zeżarłem tyle bonusów i mam tylko 201 i to z zestawem kapłana z jacka.... Tak więc, jak mam zwiększyć jeszcze manę?
2. Mam tylko 338 hp. Nie uczyłem się go w ogóle tylko zyskałem z tabliczek i z miksturek z polnych i leśnych jagód. Jakim cudem mam tak mało tego hp? Ludzie mają o wiele więcej w tym etapie.
3. Podobno są jakieś mocne wina do zrobienia, właśnie dające na stałe PŻ i manę... ale słyszałem, że składniki ciężko zdobyć (serca demonów, języczki ognistych jaszczórów itp.) Mógłby ktoś dokładnie opisać działanie tych mikstur i jakie składniki są potrzebne?
To chyba na tyle tych pytań. Będę bardzo wdzięczny, jeśli ktoś odpowie