Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4114193 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4114193

Odpowiedzi 14149

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dla jednego z balów musze oddać przepis na miksture przemiany umysłu. Zdobyłem ten przepis i mam pytanie. Czy mogę samemu zrobić tę miksturę? Czy można jedynie oddać przepis i tyle?

2. Czy istnieje npc, który uczy/sprzedaje przepis mikstury wytrzymałości, którą się robi np. z Trolestu? Chodzi mi o potkę, która dodaję punkty wytrzymałości na stałe, a nie tylko je uzupełnia.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Nie możesz.
2. Nikt nie sprzedaje, uczy Sagitta.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie skąd mogę wziąć rdesty polne?
Mam +-35 korzeni leczniczych i około 20 na mane
nie licząc 300mięs kopacza
co zrobić? bo się serce kraja jak na to patrze ;-;

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam pytanie skąd mogę wziąć rdesty polne?
Mam +-35 korzeni leczniczych i około 20 na mane
nie licząc 300mięs kopacza
co zrobić? bo się serce kraja jak na to patrze ;-;

Rdesty się zbiera ze świata, mogą rosnąć wszędzie, trzeba po prostu eksplorować całą mape, wszędzie wskakiwać i szukać na każdej górce czy polanie, to będą, no i sprzedawcy czasami mają po 10-30sztuk, warto kupować, i odwiedzać ich w różnych rozdziałach bo mają nowe rośliny.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja to wiem, ale nic nie mogę zaleźć. Kupcy nic nie mają, akt 5.
44 korzenie, brakuje rdestów/wiogron do win bo mam z 15 serc demonów i 30 języków.
Nie wiem, myślałem, że jakiś kupiec gdzieś ukryty jest z na przykład 100 redstów XD

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jestem w 7 rozdziale i moim zadaniem jest stworzenie runy do walki z Opiekunami, powie mi ktoś jak mam zdobyć kamień ogniskujący? Bez niego nie mogę stworzyć owej runy

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potrzebny kod na klucz do skrzyni gomeza/marmurowe statuetki :)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się w jakikolwiek sposób poprawić poziom karmy u Innosa? Mam około -200 i niestety nie mogę zrobić questa dla Gomeza (brak błogosławieństwa od Innosa). W grę może wchodzić nawet marvin, cokolwiek. Spieprzyłem sprawę, a nie chcę tracić całego wątku u gildii kupców, przez taką głupotę.

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Wykonując zadania dla zabójców Vatras się czepia, że jestem morderca i cham. Jak zabiję np. 3 typków i dopiero wtedy do niego pójdę to zaliczy mi jakbym zabił trzech, czy jednego?

2.W ekwipunku znalazłem pierścień (nie pamiętam nazwy) chyba z komnat śp. Jaśnie oświeconego, który po założeniu unieruchamia Bezia i wypuszcza z niego czerwone promienie. Poza tym, że mnie unieruchamia nie zauważyłem żadnych efektów. Ktoś wie, co on robi?

3.Czy opłaca się oddawać Nigelowi kasę Asmala?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Czy da się w jakikolwiek sposób poprawić poziom karmy u Innosa? Mam około -200 i niestety nie mogę zrobić questa dla Gomeza (brak błogosławieństwa od Innosa). W grę może wchodzić nawet marvin, cokolwiek. Spieprzyłem sprawę, a nie chcę tracić całego wątku u gildii kupców, przez taką głupotę.

Cheat engine.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Możesz się modlić też 200 razy do Innosa przy kapliczce za 500 złota jeżeli Cię stać xd

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ja mam niby zdobyć klucz, który jest na dachu nad bramą zamkową do zadania "Antyki"?
Przemianą nie działa, bo jak się odmieniam to pojawiam się w pomieszczeniu pod dachem.
Skoczyć też z góry nie moge, bo jestem blokowany z każdej strony.
Wspiąć się tam też nie da rady bo za wysoko.

To jak tam niby wejść?

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeszedł ktoś gre Łowcą smoków na rzeźniku? Jeśli tak, to czy mógłby się wypowiedzieć, jak sobie radzi i czy opłaca się nim przytorać, porównując go do takiego palka. 

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@BAc ja przeszedłem na 1.3.2 na rzeźniku, w sumie to jedyna rzecz jaka by w paladynie fajniejsza była to to, że hełm szybciej idzie ogarnąć, a tak to raczej większych różnic nie ma.
I tak to prawda - da się przejść wojownikiem na tym mitycznym 1.3.2 rzeźniku, do tego wojownikiem w broń 1h :D

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddałem Raffiemu ognisty łuk, magiczny łuk, kuszę. Jednak zadanie jest nadal dostępne w dzienniku. Co jeszcze muszę mu oddać, aby skończyć zadanie? Prosiłbym także o dokładną lokację ; )

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@MrocznyZły kuszę z Doliny Cieni, którą zabijesz Azgalora. Jest w mieście umarłych.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy bronie przeklęte oraz bronie orków można sprzedawać u jakichś specjalnych osób, czy tylko u zwykłych handlarzy?

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje jakaś broń wymagająca zręczności lepsza od Betty?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. W Khorinis, koło Laresa znalazłem pierścień Słonecznego Kręgu. Unosił sie nad ziemią xD Do czego jest potrzebny?
2. Jak dostać się do nowych lokacji w modzie? Na wyspe Innosa (Eltu) mogę już iść. Fort jest zwiazany z fabułą. Dolina Cieni jest w Orkowym mieście. A co z pozostałymi?
3. Czy Galahad uczy "zniszczenia ożywieńca"? Jeśli tak, to na którym kręgu?
4. Zdobyłem kilka czarnych kryształów w GD, do czego są potrzebne?
5. Gdzieś przeczytałem o miksturze wytrzymałości, którą się robi z 5 serafisów i jednego trolestu. Gdzie mogę ja kupić/nauczyć się?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Do Fortu Azgan możesz się dostać przez zadanie z Gildii kupców, a poza tajemniczą wyspą na którą dostaniesz się z wątkiem głównym nie ma więcej lokacji. No oczywiście Opuszczona Kopalnia, Świątynia Śniącego ale te są dostepne.

Czarne kryształy są w zadaniu dla opiekunów bodajże.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników
Do góry