Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4179676 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4179676

Odpowiedzi 14149

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć Elementium, materiał do wykucia Pancerza Otchłani?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Wonsz do Ciebie pytanko mam - pisałeś, że amulet jakiś poleci ze smoka. Nie wiem czy bug jakiś, ale ognisty nic mi nie dropnął, zostały mi do zabicia 3 jeszcze i poleciałem sprawdzić na marvinie co dropią i bagienny dropi amulet Akrobata, kamienny dropi amulet dla maga ten ze 100 many, a lodowy też nic nie dropnął. Jakiś inny pomysł gdzie może być jakiś amulet dla wojownika? :D

Ok nieważne, miałem save przed walką, zabiłem jeszcze raz i amulet poleciał.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam spory problem z kamiennymi strażnikami. Gram łucznikiem i nie zadaję im żadnych obrażeń. Podczas pierwszej rozmowy z Saturasem, mignęło mi gdzieś okienko dialogowe, coś na temat broni, która będzie na nie skuteczna (chyba młot). Niestety, przewinąłem ten dialog przez przypadek. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy ta broń istnieje, a jeśli tak, to kiedy ja otrzymam? Dzięki za pomoc ; )

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły  Tak, ta broń istnieje. To Młot Adanosa, znajduje się w którymś z domów budowniczych, np. Uzdrowicieli (umiejscowienie tej broni jest losowe).

Silencer

Silencer

Użytkownicy
posty10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam,
Mam pytanie odnośnie misji z GOmezem, ponoc tam trzeba miec błogosławienstwo wszsytkich bogow, to w takim razie skoro cala grę okradalem ludzi i mam -210 u innosa, a po wykonaniu wyspy paladynów -370 to rozumiem, ze tej misji nie ogarne ??
Rozumiem, ze po paladynach jest juz lipa, ale to jak poszedlem w zreke i okradanie od poczatku gry to troche nie przemysleli tego twórcy tej misji no chyba ze , czegos nie wiem, dlatego pytam ?!?!?!

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niestety, karma u Innosa musi być na +, żeby dal błogosławieństwo dla Gomeza. Na poziomie -370 już nawet nie licz, ze zrobisz tego questa.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zostaje tylko cheat engine :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Lub GodEditor, poszukaj na necie :)

Silencer

Silencer

Użytkownicy
posty10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak zapytam jeszcze, kiedy znajde bron która zaczne cos robic szkieletom, bo przez nie stoje w miescu z misja od smoka i ogolnie blokuja mi sporo lokacji . . .

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Silencer jeśli patch 1.3.1 to masz miecz nordmarski 1h u Inubisa lub 2h u Kreola, jeśli 1.3.2 to 2h u Kreola, a 1h u Alberta po wykonaniu questa. No i na 1.3.1 to możesz się nauczyć też zniszczenia ożywieńca u Gallahada obojętnie kim byś grał.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ja to z Gomezem zrobiłem uczciwie też mając koło -400, tłukłem Paladynów na zamku w GD, z każdego leciał miecz po 300 golda, a i swojej kasy miałem z 90 k, bo łucznikiem na nic się nie wastowało. Po jakiejś minucie paladyni spowrotem mają ten sam miecz i tak w kółko (armia królewska im funduje ^.-). Później modlitwa za 500 golda przez dłuższą chwilę.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły  Tak, ta broń istnieje. To Młot Adanosa, znajduje się w którymś z domów budowniczych, np. Uzdrowicieli (umiejscowienie tej broni jest losowe).

Jeszcze jedno, ta broń leży luzem, czy jest w jakiejs skrzyni? Czy to też jest losowe? ;-D

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Luzem na starożytnym ołtarzu. U mnie za każdym podejściem do returna młot był w domu z zombie.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Jestem na Zapomnianej Wyspie i zrobiłem tam zadania wszystkie jakie mogłem, poza złożami rudy. Oddałem tam te coś do naprawy statku itd. ale nic nie idzie więcej zrobić, przespałem się kilka razy i też nic. Czyżbym nie ukończył moda z powodu takiej niewyuczonej pierdoły jak wydobywanie rudy? o.o

Edit: Już nieważne, ogarnąłem sytuacje :D

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pytanie, otóż wziąłem się za alchemię i chciałem wyprodukować mikstury ducha (Takie jak w Gothicu 2 Noc kruka) które wymagają do stworzenia Szczawiu królewskiego oraz ognistego korzenia (Dodają +5) many. Nauczyłem się tworzenia mikstury ducha i Saggity jednak wymaga on 3 ognistych korzeni i dodaje jedynie +2 many. Ktoś by mi powiedział o co chodzi oraz od kogo się nauczyć tworzyć normalny napój?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
O to chodzi, że to returning a nie g2nk. Nie ma receptury innej.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W takim razie do czego potrzebne mi będą szczawie królewskie których mam już 27? Oraz czy da się nauczyć szybszej regeneracjii many gdyż mam już jej 605 i strasznie wolno się regeneruje.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do kajuty kapitana na drakarze orków w GD?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Minerq ma go ork stojący przed drzwiami do kajuty.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie spodziewałem sie tak szybkiej odpowiedzi, dzieki :D

0 użytkowników
Do góry