Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4168020 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4168020

Odpowiedzi 14149

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby wypisać mi wszystkie lokacje, gdzie mogę znaleźć czarne perły? Ile ich jest mniej więcej w modzie? W podstawce Gothic 2 NK, można było taką znaleźć w Domie Uzdrowicieli, w Jarendarze. Niestety w Returningu jej tam nie ma ;/ (albo jestem ślepy xD)

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to Xardas jedna sprzedaje ale chyba tylko nekromancie.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Najprościej ze skrzynek z klejnotami, tych srebrnych, z co drugiej otwartej leci czarna perła, a trochę ich idzie znaleźć.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czarną perłe ma również nieżyjący łowca smoków w 4 rozdziale koło zatopionej wieży oraz jedną można znaleść w dolinie cieni.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najprościej ze skrzynek z klejnotami, tych srebrnych, z co drugiej otwartej leci czarna perła, a trochę ich idzie znaleźć.

Otworzyłem ich co najmniej 5 i z żadnej nie dropła czarna perła ;/ No cóż, pozostaje mi tylko kupić jedną sztukę u Lutero.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy po dołączeniu do opiekunów będą jeszcze od nich jakieś zadania? mam 5 rozdział powiedziałem juz Dagothowi o wyruszeniu na dwór Irdorath a ten dał mi szate szkarłatnego mroku czy jakoś tak, jednak nie dostałem od niego żadnego konkretnego zadania, od innych opiekunów też nie. Więc ponawiam pytanie czy spodziewać się jeszcze jakiś i kiedy?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy po dołączeniu do opiekunów będą jeszcze od nich jakieś zadania? mam 5 rozdział powiedziałem juz Dagothowi o wyruszeniu na dwór Irdorath a ten dał mi szate szkarłatnego mroku czy jakoś tak, jednak nie dostałem od niego żadnego konkretnego zadania, od innych opiekunów też nie. Więc ponawiam pytanie czy spodziewać się jeszcze jakiś i kiedy?

Tak bedą zadania związane z opiekunami, i nie martw się o to, w swoim czasie się przekonasz i nie "zgubisz" tego zadania, nie martw się :)

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dużo popsułem nie rozmawiając z demonem po zabraniu sfery cienia z zatopionej wieży Xardasa?

Tak w ogóle, to były tam dwie zamknięte na klucz skrzynie. Skąd ten klucz wziąć?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy do ukończenia questa dla Gomeza, wystarczy karma u Innosa "na plusie", czy musi być na określonym poziomie punktowym?

nXo89

nXo89

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakaś podpowiedź co tak naprawdę powinienem zrobić w GD już w drugim rozdziale, a co zostawić na 3?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@BezzebnyJoe co jesteś w stanie zrobić to zrób w r2 po prostu, w r3 trochę poszukiwacze zaczną przeszkadzać, więc dobrze wyzbierać bonusy chociaż te które możesz no i w niektórych miejscach zaczną się respić silniejsze mobki, zależy też jaki patch, na 1.3.1 to się raczej nie ma co przejmować.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Do ilu powinienem się nauczyć zręczności, aby po dopakowaniu bonusami mógłbym nałożyć każdy pancerz oraz łuk w modzie? Z tego co kojarzę to pancerz mistrza zabójców wymaga 450 zręki. Normalny, 1.3.1.

2. Czy istnieje spis/mapka ze wszystkimi ważnymi roślinami oraz tabliczkami w Returningu?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@MrocznyZły na normalnym bazowej statystyki się uczysz chyba do 90, potem już lecą bonusy. Co do drugiego pytania temat ciekawostki strona 5, albo strona 1, albo ogólnie cały temat przejrzyj.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@MrocznyZły na normalnym bazowej statystyki się uczysz chyba do 90, potem już lecą bonusy. Co do drugiego pytania temat ciekawostki strona 5, albo strona 1, albo ogólnie cały temat przejrzyj.

Na normalnym to ja bym się uczył do 110-130.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przed chwilą znalazłem kapelusz maga. Niestety, nie moge go założyć. Gdzie moge znalezc kapelusz wojownika (albo coś tego typu)?

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie sa najlepsze mozliwe amulety i pierscienie do zdobycia dla maga?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@MrocznyZły zależy od klasy, hełm dla paladyna w jaskini z bossem golemów w Khorinis, hełm łowcy smoków losowo przy którymś smoku w r4.

@Minerq jest jeden amulet 100 many i 40 inta i pierścień gwiezdny pakt, który daje jeśli dobrze pamiętam 75 many i ileś inta, jednak ich lokacje zależą od patcha także tu się nie wypowiem.

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wie ktoś może gdzie się na 1.3.1 znajdują?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Przed chwilą znalazłem kapelusz maga. Niestety, nie moge go założyć. Gdzie moge znalezc kapelusz wojownika (albo coś tego typu)?

Jest jeszcze hełm łucznika daje 15 obrony na broń i25 ręki, w jaskini gdzie kiedyś była smocza zguba w zwykłym g2nk

0 użytkowników
Do góry