Problemy z zadaniami 355009 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 355009

Odpowiedzi 861

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
Robiąc pierw zadania u feorkijczyków, później atak na piratów jest błędna !!!

Prawidłowo w fabule powinni zaatakować piratów, dostajesz się w niewole u nich, zyskujesz ich szacunek itp. Jeśli zrobicie inaczej to później macie bugi.

Na logikę można by się domyśleć, że jesteś np ferokijczykiem i po piratach, nagle wrzucaja cie do klatki, wychodzisz i garsz dalej :facepalm:  Od razu można się domyślić coś jest nie tak.

Wiem. Przekonałem się o tym niestety za późno jak już zrobiłem wszelkie zadania u piratów, potem u Ferokijczyków i dopiero tamci napadli na piratów i mi się zbugowało.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa

przemek273

Problemy z zadaniami
#221 2013-06-30, 09:32(Ostatnia zmiana: 2013-06-30, 09:32)
Ja wiedziałem to dzięki temu, że jak mam zapłacić 3000 sztuk złota, a Magar czeka, to jest to priorytet i to zadanie musi być wykonane, zanim pójdę gdziekolwiek indziej. (prócz kilku zadań u piratów)

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Problemy z zadaniami
#222 2013-07-02, 00:47(Ostatnia zmiana: 2013-07-02, 00:48)
Ale lądowanie w klatce kończy się bugiem przecież! Jesteśmy niby-zakmnięci z piratem i niby-wilkami i nie da się nic z tym zrobić. Bug uniemożliwiający dalszą rozgrywkę. Ktoś miał inaczej?

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Shitface

Shitface

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Ale lądowanie w klatce kończy się bugiem przecież! Jesteśmy niby-zakmnięci z piratem i niby-wilkami i nie da się nic z tym zrobić. Bug uniemożliwiający dalszą rozgrywkę. Ktoś miał inaczej?
U mnie w klatce nic się nie zbugowało. Pokonałem wilki i normalnie kontynuowałem grę.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Ok, a zatem może być bug, a może go i nie być.
Może w którymś z patchy nowszych od 1.0.0.4 to naprawili, bo mnie dwukrotnie ten bug spotkał w wersji 1.0.0.4, i z tego co wiem, nie tylko mnie.

Peradius

Peradius

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam!
Nie wiem czy zaliczyć to do problemu technicznego, czy do problemu z zadaniem, ale na wszelki wypadek napiszę tutaj.
Otóż. Utknąłem w miejscu (nie zadaniu!-tego zadania nie mam na liście). Chodzi o świątynie w obozie Paladynów. Przeszedłem pierwsze pomieszczenie z posągami. W następnym strzeliłem z kuszy w tarczę, otworzyły się drzwi, a za nimi była ściana. I tutaj jest mój problem. Widziałem LP w rosyjskim wydaniu na wersji 1.0.0.0, gdzie koleś po prostu rozwalił te drzwi kilofem. Ja tego nie mogę. Mam kilof w ekwipunku, spamuję przy tej ścianie controlem i nic się nie dzieje. Wpisywałem kod dla tej świątyni i nic nie pomogło. Mam wersję 1.0.1.7. Proszę, pomóżcie :(

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie mogę znaleźć Midara po tym jak został zdegradowany?

LET'S ROCK!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Post nad Twoim wyjasnilem Ci od czego jest ten temat, a Ty dalej brniesz tutaj, zamiast szukac pomocy we wlasciwym temacie. Nawet pies sie nauczy gdzie ma srać, a gdzie nie.

Czy to jest kurwa mac temat od zadawania pytan z fabula? To jest temat do wysylania saveow i proszenia o przejscie misji.

Temat od problemów z zadaniami i fabułą masz tu - http://themodders.org/index.php?/topic/19659-problemy-z-zadaniami/page__st__200

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To sorry zobaczyłem temat, od razu przeszedłem na 2 zakładkę i nie zauważyłem że jest od czegoś innego.

LET'S ROCK!

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

LET'S ROCK!

Shitface

Shitface

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
W obozie orków. Niedaleko jaskini szamanów.

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy

Xenoform

Problemy z zadaniami
#231 2013-07-10, 14:35(Ostatnia zmiana: 2013-07-10, 16:26)
Wersja 1.0.0.5 spolszczenie  1.0.1.7
Proszę o zrobienie misji "zakochany edwin " i  zrobienie misji "wielkie polowanie "(kość wilka i serce strażnika krypty już oddałem "  i "polowanie na trolla"(miecz już mam zostało tylko  3 łoje kretoszczura ) pod koniec zapisać w miejscu gdzie Vak schował artefakt
już nauczyłem się wszystkich potrzebnych umiejętności myśliwskich ale jak by się okazało że coś potrzeba  to wykorzystać pk umiejętności    
http://www.sendspace.com/file/e77krm

mantis

mantis

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

mantis

Problemy z zadaniami
#232 2013-07-14, 20:22(Ostatnia zmiana: 2013-07-14, 20:26)
Teraz mam problem z zadaniem Oczyszczenie świątyni w obozie Palladynów.
Dochodzę do przycisku, w który strzelam z kuszy, otwiera się jedna ściana, za nią jest druga którą powinienem rozwalić kilofem ale nie mogę. Podchodzę do ściany i nic. Idę do Groma zagadać i też nic.

O sorry. Widzę, że Peradius ma ten sam problem, nie doczytałem. To jak, ma ktoś jakiś pomysł?

Patrykowski

Patrykowski

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
misie drogie kolorowe, po ataku mysliwych na obóz piratów zostaje pojmany. Dostaje klucz do klatki z wilkami, ale tylko do 1 klatki, dalsze sie nie otwieraja. Co robic ?

Shitface

Shitface

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
misie drogie kolorowe, po ataku mysliwych na obóz piratów zostaje pojmany. Dostaje klucz do klatki z wilkami, ale tylko do 1 klatki, dalsze sie nie otwieraja. Co robic ?
przeszukaj wilki

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tyson ja grałem tak z 6 razy i zawsze działa. Moim kolegom też. Ja gram z logiką, jak powinno być nie kłócąc się z fabułą i nie mam prawie żadnych bugów.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Problemy z zadaniami
#236 2013-07-27, 13:01(Ostatnia zmiana: 2013-07-30, 22:10)
No cóż, takie są uroki Gothic'a, a co za tym idzie modyfikacji do niego: ktoś łapie pewne bugi, ktoś ich nie miewa nigdy.

2x @DOWN
WTF!?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy

przemek273

Problemy z zadaniami
#237 2013-07-28, 14:16(Ostatnia zmiana: 2013-07-28, 14:19)
Racja. Mi w niektórych grach arcy zbugowanych (np gothic 3 zmierzch bogów) mam tylko kilka bugów, a na forach znalazłem kilku co setki ich wymienili podczas jednej h grania. Za drugim razem  mam tak jak inni mase bugów. W gothicu przez cały czas co grałem na modach również zlapałem 2 mini bugi. W dark sadze tylko jeden jak się zablokował ten dowódca orkowego obozu co w namiocie siedzi (chyba Tarras czy Tarros) i zwyczajnie go pokonałem i zyskałem jego topór do jakiejś misji kowala ferokijskiego.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy

przemek273

Problemy z zadaniami
#238 2013-07-28, 14:26(Ostatnia zmiana: 2013-07-28, 14:29)
Xenoform wersja 1.0.0.5 spolszczenie 1.0.1.7  :facepalm:   Nwm co ty zrobiłeś, ale trzeba być idiotą by tak instalować. Inna wersja i inne spolszczenie. I nie ma spolszczenia 1.0.1.7 tylko patch 1.0.1.7 PL, instaluje się go tylko na wersje 1.0.1.7. Na dodatek  nie ma sensu instalować 1.0.0.5 skoro powinno być instalowane 1.0.0.4 a według eksperymentalnej instalacji 1.0.0.8. Oczywiście to nie wszystko, ale napisałem początek tych instalacji.

Normalnie bym ci pomógł, ale nie będę ryzykował, że coś się sypnie bo później nie da się u mnie gothica wyłączyć nawet menedżerem zadań.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Problemy z zadaniami
#239 2013-07-29, 20:52(Ostatnia zmiana: 2013-07-29, 20:57)
...

LET'S ROCK!

0 użytkowników
Do góry