Problemy z zadaniami 348412 861

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 12.04.2013 roku

Wyświetleń 348412

Odpowiedzi 861

Shitface

Shitface

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
Wczytałem wcześniejsze sejwy i zacząłem od nowa ten etap. Znalazłem ten cholerny miód u paladynów. Skończyłem Kamienie Adanosa i Pan Ivar. Polowanie na trolla nadal nierozwiązane. Pozostałe zrobione. Nie zaatakowałem piratów. I do Ferokijczyków nie mogę dołączyć. Dorian siedzi u siebie cały czas. Czy atak na piratów (zadanie: nowi niewolinicy) rozwiąże ten problem? Albo to z tym trollem?

Edit. Sawik - masz problemy ze swoją osobowością czy taki już się urodziłeś pojebany? Po to jest ten temat żeby pytać o problemy. Jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to siedź cicho. Poza tym pisze się "chujowy" jeśli już zaczynasz się nad kimś wymądrzać.
Wykonanie misji "nowi niewolnicy" jest konieczne aby ferokijczycy Cię przyjęli. Po wybiciu piratów Dorian powinien do Ciebie zagadać.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy

Czuper

Problemy z zadaniami
#181 2013-06-01, 20:57(Ostatnia zmiana: 2013-06-01, 22:47)
Wykonanie misji "nowi niewolnicy" jest konieczne aby ferokijczycy Cię przyjęli. Po wybiciu piratów Dorian powinien do Ciebie zagadać.

Dzięki. Zostaje więc mi tylko ta kwestia i zobaczymy czy fabuła pójdzie dalej.

Edit. No i kicha. Wszystkie zadania u Ferokiczyków zrobione a mimo to minęło kilka dni i cała zgraja z Dorianem nadal stoi w obozie piratów a Dorian nie ma mi nic do powiedzenia. To zadanie "nowi niewolnicy" prawdopodobnie nalezy zrobić ZANIM pójdzie się do obozu mysliwych. Ja zostawiłem sobie na koniec i się chyba zbugowało. Szkoda.

Shitface

Shitface

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy

Shitface

Problemy z zadaniami
#182 2013-06-02, 00:20(Ostatnia zmiana: 2013-06-02, 00:23)
Dzięki. Zostaje więc mi tylko ta kwestia i zobaczymy czy fabuła pójdzie dalej.

Edit. No i kicha. Wszystkie zadania u Ferokiczyków zrobione a mimo to minęło kilka dni i cała zgraja z Dorianem nadal stoi w obozie piratów a Dorian nie ma mi nic do powiedzenia. To zadanie "nowi niewolnicy" prawdopodobnie nalezy zrobić ZANIM pójdzie się do obozu mysliwych. Ja zostawiłem sobie na koniec i się chyba zbugowało. Szkoda.
W poradniku na stronie Dark Saga PL jest napisane tak: "Zanim wykonamy do końca zadanie #msg1086592Nowi niewolnicy#msg1086592, powinniśmy pierw pójść do obozu Ferokijczyków i oddać dziennik Harta Oswaldowi. W przeciwnym wypadku możemy złapać buga, który uniemożliwi dalszą rozgrywkę"

Miałem ten sam błąd co Ty. Nie dało rady go ominąć. Obecnie gram od nowa. Może faktycznie coś zrobiłem źle i uda mi się obczaić co.

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy
W poradniku na stronie Dark Saga PL jest napisane tak: "Zanim wykonamy do końca zadanie #msg1086614Nowi niewolnicy#msg1086614, powinniśmy pierw pójść do obozu Ferokijczyków i oddać dziennik Harta Oswaldowi. W przeciwnym wypadku możemy złapać buga, który uniemożliwi dalszą rozgrywkę"

Miałem ten sam błąd co Ty. Nie dało rady go ominąć. Obecnie gram od nowa. Może faktycznie coś zrobiłem źle i uda mi się obczaić co.

Od nowa na pewno grał nie będę. Szkoda tych 30 h. Dziennik Harta na pewno oddałem wcześniej. Przed dokończeniem "nowych niewolników" zrobione zostały wszystkie zadania od piratów i mysliwych. I mimo to się coś zacięło.
Zastanawiałem się długo co może byc nie tak i mi coś w końcu zaświtało. Niech mi ktoś odpowie na pytanie gdzie podział się Borys??? Bo od czasu kopalni go nie widziałem a powinien gdzieś wypłynąć nie?

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie mogę spotkać rudozgryzy oprócz jaskini gdzie siedzi królowa pełzaczy?

SzakoN

SzakoN

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem Zapasy na dnie od paladyna Klementa. Chodzi o to, że gdy idę do tych bandytów nie ma tam żadnego Zika o, którym jest wspomniane w solucji. Ale dobra pomyślałem, że wejdę do tej jaskini, rozprawiłem się z bandytami otwieram skrzynie a w niej tylko "Liścik" zamiast paczek z zapasami dodam,że zadanie robiłem już wcześniej i nie sprawiało mi żadnych problemów.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Bo u bandytow nie ma Zika. Powinienes poplywwac troche w wodzie, wyjsc i na brzegu powinien stać Zik z dwoma lobuzami.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

SzakoN

SzakoN

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Nigdzie nie mogę go znaleźć a robię wszystko tak ja w solucji. Zabijam trolla schodzę w dół na plaże pełną ognistych jaszczurów wskakuję do wody i płynę aż do zniszczonego statku paladynów wychodzę na brzeg wchodzę do jaskini bandytów zabijam i przeszukuje wszystkich i zabieram się za skrzynie w której jest tylko "liścik".

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nigdzie nie mogę go znaleźć a robię wszystko tak ja w solucji. Zabijam trolla schodzę w dół na plaże pełną ognistych jaszczurów wskakuję do wody i płynę aż do zniszczonego statku paladynów wychodzę na brzeg wchodzę do jaskini bandytów zabijam i przeszukuje wszystkich i zabieram się za skrzynie w której jest tylko "liścik".
może to kolejny z bugów, jaka wersja moda? ja na 1.0.0.4 pl zabiłem bandytów z jaskinii o wiele wcześniej zanim otrzymałem zadanie od Klementa, Zik z dwoma opryszkami powinien być na brzegu w pobliżu tego wraku statku...wczytaj i zabij tych z jaskinii wcześniej może i zobaczymy; może trzeba będzie zgłosić to twórcom

Czuper

Czuper

Użytkownicy
posty87
Propsy6
  • Użytkownicy

Nie pływaj koło tego statku tylko zanurkuj. Popływaj pod wodą, wyjdź na brzeg i koleś będzie tam czekał. Paczka będzie przy jego zwłokach.

szpaq234

szpaq234

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Atis ? Na początku był w karczmie, a teraz nigdzie go nie mogę znaleźć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie byl normalnie w karczmie. Szukaj tam o roznych porach.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

szpaq234

szpaq234

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy

szpaq234

Problemy z zadaniami
#192 2013-06-17, 17:01(Ostatnia zmiana: 2013-06-17, 17:05)
Szukałem, wygląda na to że mogę zaczynać grę od początku. A szkoda, 55h gry, 2 rozdział i mapa wyczyszczona. Czy Atis bierze udział w ataku na obóz piratów albo czy w ogóle wychodzi z obozu kiedykolwiek ? Jeśli tak to coś mogło go zabić a ja nie zwróciłem na to uwagi.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co mysle oni są niesmiertelni, zyskują smiertelność dopiero w jakis zadaniach typu wlasnie troll. A czy wykonales dla niego zadanie? Albo jestes w trakcie wykonywania? Bo moze sie okazac, ze on juz jest przy trollach :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

szpaq234

szpaq234

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy

szpaq234

Problemy z zadaniami
#194 2013-06-17, 18:22(Ostatnia zmiana: 2013-06-17, 18:53)
Z tego co mysle oni są niesmiertelni, zyskują smiertelność dopiero w jakis zadaniach typu wlasnie troll. A czy wykonales dla niego zadanie? Albo jestes w trakcie wykonywania? Bo moze sie okazac, ze on juz jest przy trollach :lol2:
Jestem w trakcie. Sprawdzałem przy tych trollach ale sprawdzę jeszcze raz. Zauważyłem, że nie kupiłem jeszcze magicznych strzał od Oswalda. Po kupieniu Atis nie pojawił sie nigdzie w magiczny sposób.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Inny pomysł - o północy przeszukaj wszystkie domy w obozie, karczme i wnetrze obozu.

KOMPUTER:
Spoiler

szpaq234

szpaq234

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy

szpaq234

Problemy z zadaniami
#196 2013-06-17, 19:20(Ostatnia zmiana: 2013-06-17, 19:45)
Inny pomysł - o północy przeszukaj wszystkie domy w obozie, karczme i wnetrze obozu.
Nic z tego  :[
Jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stoi na samym końcu pomostu w obozie piratów :D

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim ^^

Otóż jestem przy zadaniu "Polowanie na trolla", i za cel mam przynieść Oswaldowi (czy jakoś tak) 15 łojów kretoszczura. Problem polega na tym, że wyczyściłem mapę, a łojów... Nie mam. Kilka razy sprawdzałem w różnych miejscach, jednak kretoszczurów nigdzie znaleść nie mogę. Istnieje jakiś handlarz, który te łoje sprzedaje? Bądź jakieś miejsce, gdzie te łoje można znaleźć? Dodam, że brakuje mi ich tylko 3.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj miejsce po prawo zaraz po wyjsciu z obozu mysliwych, od strony piratów. Wychodzisz bramą, tą bliższą Marcelowi, po prawo masz taką jaskinie z goblinami i pare kretoszczurow. Też mialem 12-13 i nie moglem znalezc, a to miejsce pomoglo :D  ewent. możesz sprobowac isc dalej za golemami (te co są dalej na sciezce którą idziesz do tych trolli). Jest taka tam sciezka gorska z zebaczami (przechodzi nad wieżą umarłych, jak jestes na jej szycie to slyszysz te zebacze), a dalej sa jakies zarosniete dolinki i tam bylo od wuja kretoszczurów. Jest tam tez dziwne miejsce, jakby sciezka, ale nie mozna sie tam dostac bo postac zawraca.

KOMPUTER:
Spoiler

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Werewolf ty chyba wszystkie mody do gothiców przeszedles xd Na wszystko masz
odpowiedz-na returna,na MT i na dark sagę :D

0 użytkowników