Wiedźmin 3: Dziki Gorn 775703 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 775703

Odpowiedzi 1986

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
W podstawce Zygfryda potraktowali trochę po macoszemu tak jak i w Wiedźminie 2. Również nie wybaczę Redom jeżeli nie wyjaśnią jego historii. Kto wie może Zygfryd pojawi się na turnieju? No bo skoro stracił tytuł Mistrza Zakonu to co mu szkodzi? Z nowych postaci to chętnie zobaczyłbym kogoś na wzór Witolda :D.

I tutaj jest właśnie ta barierka - A mianowicie oczekiwania... Redzi tworząc KiW mieli ciężkie zadanie i boję się zobaczyć oceny tego dodatku. Jak zobaczę 9/10 lub nawet 10/10 to będę spokojny :D.

Również ocaliłem Arjana. Szkoda było mi go zabijać. Iorweth raczej zginął nie widzę furtki żeby mogli umieścić go w KiW. No i co za dużo postaci to nie zdrowo jak dla mnie to : Wiedźmin, ON, Zygfryd, Jaskier, Zoltan, Schani na pewno Eskel, Lambert, Roche i Yenn/Triss (W zależności kogo wybraliśmy) chociaż i tak najbardziej będzie mi brakowało Ciri...

COLORBLIND

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Kuba
Złote Wrota

Wiedźmin 3: Dziki gon
#1561 2016-05-23, 14:28(Ostatnia zmiana: 2016-05-23, 15:25)
Oby zdecydowali się na tego Zygfryda. Taki idealny rycerz pasuje jak ulał do Toussaint. I mógłby nam sporo opowiedziec o Zakonie i pomóc z wampirami. Kto nie marzy o tym aby znów ujrzeć tą dwójkę w akcji? :D

A ja liczę że mimo wszystko wampiry będą związane w jedną grupę i do pokonania ich będzie trzeba zebrać własną drużynę. Uwielbiam takie motywy.

Post połączony: 2016-05-23, 15:24
Najszybszy czas przejścia KiW jednemu testerowi zajęło 19,5h a wiadomo. Przerzucał dialogi, nie robił poboki. Więc widać, że przejście gry w pełni to będzie masa czasu. Co więcej kilka osób z forum oficjalnego CDPR również testowało. Szybkie podsumowanie ich opinii i wrażeń w punktach bez spoilerów:

- Toussaint jest przepiękne, nie sposób nie zatrzymywać się aby ciągle podziwiać widoczki, poziom lokacji jest najpewniej najlepszy w całej Sadze

- muzyka jest....fantastyczna mimo kiepskiego motywu głównego

- MNÓSTWO do roboty

- kapitalnie i świetnie zanimowani przeciwnicy

- set Mantikory na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na SS

- Mantikora dostanie tylko jedną wersję setu

- nowy interfejs jest bardzo dobry, wygodny i świetnie poprawia niedogodności ekwipunku

Post połączony: 2016-05-23, 15:25
@Fexo  chyba się nie zawiedziemy :D

Ponadto ON jest akceptowany przez czytelników.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Chodzi o tego, którego imienia nie wolno wymawiać czyli Voldemorta Regisa?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie ty widzisz na trailerach iorwetha ?

A to gdzieś powiedzieli że zakończenie Rochea jest kanoniczne ? Przecież grając sciężką Iorwetha mogliśmy saskie odczarować.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Czytałem kiedyś, że testerowi przejście wiedźmina na speedzie zajęło też około 20 godzin, pomijając prawie wszystko, więc jeśli dodatek oferuję podobną ilość godzin wątku głównego to szacun : D

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Kuba
Złote Wrota

Wiedźmin 3: Dziki gon
#1565 2016-05-23, 19:56(Ostatnia zmiana: 2016-05-23, 20:24)
Gdzie ty widzisz na trailerach iorwetha ?

A to gdzieś powiedzieli że zakończenie Rochea jest kanoniczne ? Przecież grając sciężką Iorwetha mogliśmy saskie odczarować.

Saskia ginie w komiksie który jest kanoniczny.

Post połączony: 2016-05-23, 20:02
Do tego jest potwierdzenie, że głos Jana Frycza w roli Regisa jest znakomity. A jeden fan co o nim nie wiedział aż się popłakał :D

Post połączony: 2016-05-23, 20:03
Jeśli z przeklikiwaniem dialogów i cut-scenek sam WĄTEK GŁÓWNY to 19h.....to powinien dla normalnego gracza zejść z 25h.

Post połączony: 2016-05-23, 20:24
http://www.grynieznane.pl/2016/05/tworca-wiedzmina-3-potwierdzi-ze.html

wielka szkoda, zwłaszcza tych dialogów.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Jak ktoś chce wiedzieć jaki jest pierwszy boss to...
Spoiler
Jest to Goliat i strzelając ponoć z kuszy strzałą w oko można zabić od razu pierwszego bossa. To taka ciekawostka, nawiązanie do biblijnej historii Dawida.  :D

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Wiem, czytałem to, kapitalnie pomyślany Easter Egg.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Jak myślicie, kim może być ta kobieta stojąca obok Geralta? Czyżby jakaś znajoma z wcześniejszych części przygód wiedźmina?
W dodatku serce z kamienia spotkaliśmy Shani, a ta albo jest nową postacią albo znaną nam z komiksu lub wcześniejszych części wiedźmina. Niestety mi nie przychodzi do głowy kto to może być.

Spoiler
Abigail? eee raczej nie xD

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Eee na pewno nie! Prędzej Rayla :P A może Toruviel, wydaje się jakby miała spiczaste uszy tylko...czy ona aby nie zginęła w W1? Już nie pamiętam :D
To najpewniej nowa postać, znając życie nasza opcja romansowa. Mnie jednak zdecydowanie bardziej interesuje ten genialny w swym wyglądzie zamek.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Rayla została zamordowana dwoma strzałami przez Yaevinna. Toruviel natomiast ginie wtedy, jeżeli staniesz po stronie zakonu. Tak mi się wydaje. Może Fringilla Vigo? Trudno przewidzieć, zagramy w dodatek i się przekonamy.  :P

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Fringilla na pewno nie, tą panią można zobaczyć na zwiastunie. Rayla mogła też w sumie te strzały przeżyć :D

Post połączony: 2016-05-23, 21:05
https://www.youtube.com/watch?v=JYFPbHi6ndY

Post połączony: 2016-05-23, 21:05
2:09
Musicie zatrzymać i troszkę się suwaczkiem pobawić bo to ułameczek sekundy.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Prędzej Rayla

Rayla została zamordowana dwoma strzałami przez Yaevinna.

Rayla mogła też w sumie te strzały przeżyć

Czy Wy graliscie w Wiedzmina 1? Mało, że zostala zastrzelona przez Yaevina to jeszcze potem została zmutowana i wykorzystana w eksperymencie przez Azara Javeda i ostatecznie zabita przez Geralta :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Wiemy, powiedziałem tak w skrócie.

@Kuba Czaker

http://screenshot.sh/oAfeZqG8lmREg

Skąd ta pewność, że to ona?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Dostaniemy jeszcze trailer, najpewniej jutro.

Post połączony: 2016-05-23, 21:44
@Werewolf  dobra, dzięki za naprostowanie ;)

@Zireael  tak mi się wydaje.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Cóż, to tylko przypuszczenie.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ale dość prawdopodobne, ile tam ma niby być tych kobiet.

Jeden gość z forum potwierdził, że pojawi się stary znajomy który już nie jest istotną zbytnio postacią.
Ja jestem ciekaw czy Pani Jeziora będzie skonfliktowana z Lordem Wampirów (buhahah) że się pojawi i ma
Spoiler
wręczyć Geraltowi znowu miecz

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Pani Jeziora...robi się coraz ciekawiej.  :P

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Pani Jeziora, wampiry, rycerze, rytuały, jakieś dziwne zwidy i 19h fabuły przy przeklikaniu dialogów itp. Wyczuwam najlepszą historię w Sadze.

Post połączony: 2016-05-23, 22:20
Coraz więcej osób zachwyca się nad dźwiękami otoczenia oraz pogodą, światłami, burzami i muzyką. Imersja podobno jeszcze większa i Toussaint wygląda, brzmi przepięknie. Najlepsza lokacja w serii.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

0 użytkowników
Do góry