U mnie z PS4 to nie takie łatwe.
Twórcy generalnie popsuli Eredina, ale zrekompensowali się Gaunterem. A warto zaznaczyć, że twórcy SK robili KiW. Co więcej, antagonista KiW ma naprawić wszystkie grzechy SK i był bardzo promowany. Więc jeśli ma wyjść jeszcze lepiej od znakomitego i przegenialnego Pana Lusterko.....czekam! Generalnie do środy będę jednak żył w lekkiej obawie, że Redom się nie udało

Wiem, głupie. Dlatego kiedy ujrzę te 9/10, 10/10 kamień spadnie mi z serca. I to będzie jedyne na co zerknę w tych reckach.
Redzi zaznaczali, że to będzie "Ta" walka Wiedźmina. A to wiele oznacza, w końcu to finał jego historii jakby nie patrzeć i ostatni przeciwnik w gierowej Sadze. Nie zdziwie sie jak okaże się potężniejszy od Vilgefortza czy O'dima.
Podobno mamy też dostawać listy od naszej wybranki serca. Ja osobiście nie pogardziłbym wielkim, hucznym przyjęciem na koniec z wszystkimi starymi przyjaciółmi, Jaskrem, Zoltanem, Shani, Rochem....tak po prostu aby po raz ostatni ich zobaczyć, ostatni raz z nimi pogadać napić się ,aby po prostu się pożegnać. Bo oni byli z nami przez lata i na to zasługują. Redzi, nie zawiedzcie mnie!
A jeśli tego nie zrobią to powołuje internety i piszę petycję o mini dodatek polegający na wielkiej imprezie z towarzyszami i tylko gadanie z nimi (plus jakiś mały wątek główny w tle). Tak dla zamknięcia wszystkich wątków i niedopowiedzeń.
https://www.youtube.com/watch?v=q8ir8rVl2Z4