Dark Saga PL 908808 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 908808

Odpowiedzi 2103

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Interesuje mnie jedna sprawa, otóż: Gdy zostanie wydane TDS 1.1, to czy patche spolszczające zostaną połączone w całość (tzn. jedna instalka)? Aktualnie jest nieco uciążliwie, bo trzeba instalować 999 łatek.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Niniejszym informuję, że patch 1.1 najprawdopodobniej nie wyjdzie.
Pisałem o tym z resztą ponad miesiąc temu na stronie projektu TDS PL (18 kwietnia br).

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Zatem czy patche zostaną w jakiś sposób połączone?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Sprawa jest następująca:
Obecnie w temacie Patch 1.0.1.7 - błędy, bugi i niedociągnięcia zbieram informację o wszystkich ewentualnych błędach w wersji 1.0.1.7
Kiedy uznam, że zostały wymienione wszystkie, zgłoszę je twórcom moda. Mam nadzieję, że wtedy wydadzą oni kolejny patch, który będzie już ostateczny. Pewnie będzie oznaczony numerkiem 1.0.1.8
I wtedy (lub jeśli odmówią wydania nowej łatki) zrobimy jednolite spolszczenie, które będzie wystarczyło zainstalować tylko raz.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
W wielu przypadkach 1.0.1.7 jest gorsze od 1.0.0.4

Crivzz

Crivzz

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy

Crivzz

Dark Saga PL
#1425 2013-05-23, 15:09(Ostatnia zmiana: 2013-05-23, 15:10)
ma ktoś może save z końcówki kopalni bądź też z niezablokowanym zadaniem z kowalem i dostępem do górnego poziomu kopalni  zacięło mnie tu i nie chce się męczyć od początku z góry dzięki :)

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
ma ktoś może save z końcówki kopalni bądź też z niezablokowanym zadaniem z kowalem i dostępem do górnego poziomu kopalni  zacięło mnie tu i nie chce się męczyć od początku z góry dzięki :)

LINK

Kranczer

Kranczer

Użytkownicy
posty33
Propsy2
  • Użytkownicy
Hej, właśnie pobieram Dark Sage, i czy możecie mi dac jakieś porady dla początkującego? Chodzi mi raczej o porady typu co zrobić, by nie zbugować sobie gry/wyciągnąć jak najwięcej Expa przed zablokowaniem zadań (jak np. w NK podczas dołączania do straży blokowały się questy u Onara gdyż już miałem gildie).

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Na stronie spolszczenia Dark Sagi masz porady dodawane przez graczy (nie chwalac sie, dwie albo jedna z moim skromnym udzialem :D ), wiec mozesz smialo przegladac :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kranczer

Kranczer

Użytkownicy
posty33
Propsy2
  • Użytkownicy
Dzięki, ale nie natrafię tam na żadne spoilery?

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Nie. Solucja a porady to dwie inne rzeczy.

Kranczer

Kranczer

Użytkownicy
posty33
Propsy2
  • Użytkownicy
Po odpaleniu moda, gra wywala do pulpitu, dokładnie w momencie, gdy pojawia się ten splash art, który jest w głównym menu (te szkielety). Czemu tak się dzieje?

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, hej, i czołem ^^

Otóż borykam się z dosyć sporym problemem - grając według porad, oddałem wpierw dziennik Harta Oswaldowi w Obozie Myśliwych przed ich atakiem na obóz piratów. (Nie wiem, czy to ma znaczenie, że przelazłem tam przez góry, i tylko oddałem dziennik, później stamtąd wyszedłem). No i dalej, po "kupieniu" niewolników od kapitana piratów, i ataku myśliwych, rozmawiam z Dorianem a później... Postać budzi się w obozie myśliwych w klatce. Tyle, że klatki są wszystkie otwarte, nie ma żadnej rozmowy, aktualizuje się wykonane zadanie w dzienniku. Według zadania powinny być tam wilki - nie ma nic, oprócz pirata obok. Mogę sobie wyjść z klatki, ale później już z obozu tylko wyskakując. Co teraz? Czy będę w stanie grać dalej? Czy najrozsądniej jest zacząć "od nowa"? Jeśli ktoś byłby łaskaw, to czy mógłby mi podrzucić Save'a po ataku myśliwych na piratów, w wersji bez buga? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poniżej jest temat ,,problemy z zadaniami''

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie jest problem z zadaniem, którego NIE potrafię wykonać. Jest to problem typowo z zadania, którego (według mnie) na daną chwilę nie da się zrobić, bo jest to błąd natury technicznej...? Dlatego też to pytanie nie powędrowało do tamtego tematu. Jeśli rzeczywiście gryzie w oczy, to przeniosę.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest dobrze tylko nie pisz referatu. Pisz krótko zwiezle i na temat ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Pisz krótko zwiezle i na temat ;)

Nie. Może pisac tyle ile chce, jesli to jest zwiazane z tematem. A im wiecej opisze problem, tym lepiej sie mu pomoże.

Zresztą. Podobno, gdy czlowiek ma umiejetność składania długich i sensownych zdań, jego inteligencja jest większa niż u kogos, kto tego nie potrafi. Ale co ja tam wiem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Temat problemy techniczne też jest poniżej. Moim zdaniem temat Dark Saga Pl jest o ogólnej dyskusji o grze a nie o błędach. Ale to tylko moje zdanie.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Przepraszam że piszę w tym temacie ale mam poważny problem techniczy. Gdy wszystko zainstalowałem po kolei wlączam moda i wyskakuje mi błąd Acces Volantion. Proszę o pomoc

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Usuń wszystko upewnij się że instalujesz wszystko po kolej i zainstaluj jeszcze raz.

0 użytkowników
Do góry