Dark Saga PL 990730 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 990730

Odpowiedzi 2103

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Z tego co kojarzę wystarczy podpłynąć.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
No niestety nie wystarczy podpłynąć w przypadku TEJ czarnej perły. Trzeba trochę się nakombinować z klikaniem, celowaniem i nurkowaniem.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
No cóż, pomyliłem z białymi perłami. Prawdopodobnie wystarczy zanurkować, trzymać LPM wyjść gdziekolwiek na powierzchnię i puścić przycisk.

opal

opal

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Znalazłem sposób jak mamy zwój telekinezy to stajemy przy brzegu przytrzymujemy lewy przycisk myszy i spacją chowamy ten czar nie puszczając przycisku myszy wciskamy później ctrl i mamy dany przedmiot. Jeszcze się spytam wie ktoś może jak założyć szatę mrocznego maga bo nie mogę założyć.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Czy ona nie wymaga przypadkiem pewnej ilości many? Nie mam pewności, grałem z pół roku temu.

opal

opal

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
wymagana mana to 100 a ja mam już 175 many więc nie wiem

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ee... 100? Ja ja chyba znalazlem w kopalni i juz tam uzywalem, a napewno 100 nie mialem :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Ee... 100? Ja ja chyba znalazlem w kopalni i juz tam uzywalem, a napewno 100 nie mialem :lol2:

W kopalni? Z tego co kojarzę, to się otrzymuje od tego nekromanty mieszkającego w jaskini.

opal

opal

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
W kopalni? Z tego co kojarzę, to się otrzymuje od tego nekromanty mieszkającego w jaskini.
No właśnie mam tą szate od gerarda. Teraz wlazłem do fortu i poszedłem do podziem gdzie wściekła dziewczyna jest i jak wyszłem z tych podziem to nie moge wyjść bo wejście jest zamkniete heh

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Nie ogarniam :D  W forcie pokonujesz demony i jakiegoś tam 'bossa'. Nie pomogę Ci, bo nie wiem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaaa szata nekromanty! Cos mi sie wbilo do glowy, ze chodzi wam o telekineze :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Wie ktoś może gdzie jest klucz do skrzyni obok Wispa ? Prosiłbym o dokładne wytłumaczenie gdzie on leży , gdyż przeszukałem całą kopalnię i go nie znalazłem.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Dark Saga PL
#1472 2013-07-11, 23:07(Ostatnia zmiana: 2013-07-12, 22:33)
Zły dział

@DOWN
Masz rację.

======================
Zły temat.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zły temat chyba a nie dział?

KOMPUTER:
Spoiler

tadi33

tadi33

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

tadi33

Dark Saga PL
#1474 2013-07-20, 14:16(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 14:20)
Cześć ludziska.
Zwracam się do was ,gdyż utknąłem i nie wiem jak ruszyć dalej. Piszę to w tym temacie ,gdyż przyczyną nie jest to ,że nie umiem wykonać jakiegoś zadania ,lecz chyba jakiś bug. Jestem w 2 rodziale ( chyba to już końcówka ) ,otrzymałem od Timona ( tego dowódcy palandynów ) polecenia aby zanieść widomość do Doriana ,więć poszedłem do niego ,a ten mi mówi ,że nie ufa mi na tyle by o tym ze mną rozmawiać ( tak wgl to u mnie Dorian i reszta ekipy została w obozie piratów i nie wiem co zrobić ,żeby wrócili do obozu Ferokijczyków ) i tu pojawia się problem ,bo jeżeli chodzi o zadania u ferokijczyków to ukończyłem wszystkie oprócz Wielkie polowanie. Nie wiem co zrobić ,żeby ruszyć to zadanie ,ostatni wpis w dzienniku pod tym zadaniem to coś w stylu "Starszyzna mi nie ufa ,muszę zaskarbić sobie ich zafunie" ,a ja już prawie wszystkie zadania zrobiłem. Oto lista zadań ,które mi zostały do wypełniania ,oprócz tego : Oddział paladynów ,Piedestał 3 smoków ,Wielkie polowanie ( nie wiem gdzie znajdę jeszcze jakieś rudogryzy ,bo wszystkie z tej kopoalni wybiłem już wcześniej ,a tylko ich trofeum mi brakuje do wypełnienia tego zadania  ) ,Tajemniczia jaskinia ,Artefakty obozu orków i Czarny Miecz.

Z góry dzięki za pomoc.

EDIT: Uprzedzając wasze pytanie ,to wszystkie zadania co był możliwe do wzięcia i wykonia u ferokijczyków to zrobiłem ,sprawdzałem z solucją ( nie licząc Wielkie Polowanie i Poświęcenie ,gdyż Dorian nic mi nie mówił ,żebym do nich dołączył ,więc dołączyłem do paladynów )

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Musisz dołączyć do Ferokijczyków, aby pchnąć fabułę do przodu. W tym celu musisz wykonać około 80% zadań dla nich. Jeśli część imiennych Ferokijczyków stoi w obozie piratów - jest źle. Jeśli próba rozmowy z nimi nic nie zmienia, znaczy że masz buga. Prawdopodobnie nie przeczytałeś tej porady.

tadi33

tadi33

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Tyson90 dzięki za odp i pordę ,lecz problem jest taki ,że ja wykonałem wszystkie (oprócz Wielkie polowanie jak pisałem wyżej ) możliwe zadania dla Ferokijczyków. Sprawdzałem jeszcze dodatkowo wszystko z solucją ,więc nie jest możliwe ,żebym jakieś zadanie pominął lub go nie wziął od kogoś. W obozie piratów zostali wszyscy co go atakowali ,czyli dużo immienncyh postaci + te zwykłe bez imiona. Wrócił się tylko Atis[?] ,bo z nimi robiłem zadanie to z trollemi i po polowaniu on wrócił się do obozu. Reszta tam stoi i nie zanosi się ,żeby mieli wrócić. A co do tej porady ,to pierw byłem w obozie Ferokijczków i tam robiłem wszystkie questy ,więc przyczyną tego buga na pewno jest to ,że za późno oddałem dzennik. Miło by było ,gdyby udało się coś na to zaradzić ,bo rozpoczęcie od początku gry nie uśmiecha mi się za bardzo.

Mam jeszcze pytanie odnośnie zadania Wielkie polowanie. Nie wie ktoś gdzie znajdę jakieś rudogryzy oprócz tej kopalni ,gdzie wykonwayło się zadanie Krwawa Królowa? Niestety ,idąc tam i wybijając wszystkie rudogryzy nie posiadałem jeszcze takich umiejętności myśliwskich ,aby zdobyć z nich trofeum potrzebne do wykoniania tego zadania ,a brakuje mi tylko treofum z nich

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Miło by było ,gdyby udało się coś na to zaradzić ,bo rozpoczęcie od początku gry nie uśmiecha mi się za bardzo.

Pewnie że jest, po prostu udaj się do obozu ferokijczyków i odbieraj wszystkie questy jakie się da, nie które zadania będą wymagane zmiane rutyn postaci np. jeżeli masz zapolować na królową pełzaczy, to część myśliwych, których są właśnie w obozie piratów będą w tej jaskini, a potem wrócą do swojej startowej rutyny. Wypatruj takich questów a częściowo rozwiążesz tego buga, w najgorszym wypadku będziesz musiał chodzić do byłego obozu piratów w celach questowych

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy
Koksik, w ogóle nie zrozumiałeś...
Ontopic: jest to powszechny bug w wersji 1.0.1.7. Wydaje mi się, że nie da się z nim nic poradzić. Poszukaj na forum save'a z podobnym postępem w fabule i go sobie wgraj.

tadi33

tadi33

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Koksikmajor przeczytaj jeszcze raz moje posty ,bo chyba nie zrozumiałeś... + nie wie nikt gdzie bym mógl te rudogryzy znaleźć ,oprócz tej kopalnii ? Może to pomoże.

0 użytkowników
Do góry