Ogólna dyskusja o modyfikacji 438169 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 438169

Odpowiedzi 1170

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
alenie rozumiem cz banda hannibal była większa niż grega że greg dał się poddać ? ( w sęszie że jego załoga się poddała ?) i pozatym jak chanibal totarł do jarkenadru jedynie statkim a przecierz mogli temu stkowi zrobić kaput na wesoło aaa... i jeszcze coś wydaje mi się żę 4 frakcje to zamało ( może źle mówie ale tak mi się wydaje  )
W jaki sposób Hannibal objął dowodzenie w obozie piratów będzie wyjaśnione w modyfikacji, na razie to tajemnica.

PS. Na przyszłość postaraj się bardziej przyłożyć do pisania postów  :D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Sentarion
Moderator działu

Ogólna dyskusja o modyfikacji
#101 2009-09-10, 19:45(Ostatnia zmiana: 2009-09-10, 19:46)
W najbliższą sobotę czyli 12 września o godzinie 19:00 na oficjalnym kanale IRC Gothic Site odbędzie się konferencja z naszym teamem. Tym samym pojawi się możliwość zadania pytania, propozycji czy też skomentowania prac nad modyfikacją. Poza tym postaramy się zaprezentować nowe materiały, więc na pewno warto uczestniczyć w konferencji, do czego zapraszamy;)

Więcej na naszej stronie http://www.zlotewrota.pl/ oraz na stronie Gothic Site http://www.gothic.phx.pl/

Odwkurzacz

Odwkurzacz

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Ja mam tylko taką drobną sugestię: Może postarzycie trochę Beziego? Młody to on był w Gothic 1, a tu fabuła toczy się po G3. Poza tym "trochę" się nacierpiał, więc parę zmarszczek i siwych włosów chyba nie zaszkodzi.
Ponadto kilka blizn, ale nie na oku lub policzku (co za dużo to niezdrowo), lecz np. na skroni, na przedramieniu czy gdzieś.
Aha, przeczytałem całego posta, Avallach :D
EDIT: Co od wypowiedzi wowoza (niżej): siwe to białe są...

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Może troszkę postarzymy, ale nie zrobimy mu czarny włosów - o nie to by było straszne :D

Dawidphx

Dawidphx

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
A czy zostaną dodane kapliczki takie jak z Gothicu 2 + kapliczki adanosa??

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
A czy zostaną dodane kapliczki takie jak z Gothicu 2 + kapliczki adanosa??
Będą kapliczki Beliara oraz Adanosa.

Jasiu

Jasiu

Użytkownicy
posty37
  • Użytkownicy
A mnie ciekawi wygląd kapliczek Adanosa, no bo w żadnej części gothica ich nie było. Macie na to jakąś sugestię (oprócz posągów wojownika oczywiście ^_^  ).

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% to wklej to do podpisu.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mnie ciekawi wygląd kapliczek Adanosa, no bo w żadnej części gothica ich nie było. Macie na to jakąś sugestię (oprócz posągów wojownika oczywiście ^_^  ).

Bendą białe albo niebieskie xD Nawet w G3 nie ma kapliczek Adanosa.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
no własnie to bardzo diznwe to tak jakby słudzy wody oddawali cześc beliarowi lub innosowi xd a tak na serio to chyba PB nie pomyślało

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

mailjah

mailjah

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Hej słuchajcie :/  jakby dało rade to zróbcie cos fajnego w obozie Palladynów, szczerze to myślałem ze ich obóz będzie tam gdzie sa piraci w tym forcie bo on do nich pasuje :)  może postawcie kilka wiez i palisade :)  juz to fajniej bedzie wygladać , he  a co do potworów i zwierzat jednego zwierzacia mi strasznie brakowało w g1 i g2nk to jeleń miło by go zobaczyć  np biegajacego po lesie a co myślicie o takich właśnie zwierzetach jak kot może lew zeby do swiata gothica dodac troche realiów :)  Widzę ze to bedzie świetny mod mimo wszystko :)

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Kota by szło zrobić, ale ni sądzę by z jeleniem się udało

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi nie podoba się, że jest posąg Adanosa. Po prostu we wszystkich częściach Adanos był Bogiem działającym na uboczu, zaś jego wygląd, w przeciwieństwie do Innosa i Beliara, nie był znany, przez co każdy mógł go sobie wyobrazić. To, jak dla mnie, dawało smaczku grze. Gdyby coś takiego dodano, owy klimacik zostałby zniszczony, tym bardziej, że ze screenów można zobaczyć Adanosa w bardzo Jezusowatej pozie.
Osobiście jestem za tym, aby kapliczki i posągi Adanosa nie ukazywały jego osoby, ale raczej żywioł, którym włada. Jakieś sople lodu, lub "fala", whatever.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Osobiście jestem za tym, aby kapliczki i posągi Adanosa nie ukazywały jego osoby, ale raczej żywioł, którym włada. Jakieś sople lodu, lub "fala", whatever.
Ja też miałem taką podobną wizję przedstawienia ;]

mailjah

mailjah

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
A co do jelenia mam taki pomysł o_o  wziąść model owcy przedłuzyć nogi zmienić barwę na taki ładny brąz+ przyciemnic tam gdzie trzeba zrobić takie uszy odstajace jakieś i poroze o_o  A co myslicie o obozie Palladynów z tym co wyżej napisałem ?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Obóz póki co pozostanie w takiej formie w jakiej jest, być może w trakcie gry coś się w nim zmieni, ale to się jeszcze zobaczy :(

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
co do jelenia to wziąłbym model, ewentualnie teksture z gothic 3 i lekko przerobił :D

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

LordAndre

LordAndre

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
A tak w ogóle to gdzie będzie Klasztor magów wody ?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
W nowym świecie.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
jakiesz nowosci bo davno nic noveo nievidzalem :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Team przechodzi parę wewnętrznych zmian, ale wszystko do przodu :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry