ThorusOrca rzuciła dziewczyna. 56065 202

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 4.04.2012 roku

Wyświetleń 56065

Odpowiedzi 202

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patrząc na Twoje foty na fb, nie możesz raczej nikomu wpierdolić... :confused:  No chyba, że dzieciom z podstawówki.
EDIT: No chyba, że Ci pomoze ta piękna dama z któregoś zdjęcia :lol:

To, że nie wyglądam jak 40 letni  troglodyta (przepraszam wszystkich troglodytów  za porównanie) nie oznacza, że nie mogę komuś wpierdzielić. To, że nie trenuję okładania czyichś worków, to nie znaczy, że nie umiem komuś wpierdolić.
Dla twojej wiadomości, gdybym nie miał umiejętności do bitki, to w takiej szkole w jakiej teraz jestem bym długo nie  posiedział, bo bez tego ani rusz.

Ale w sumie nie dziwię się twojemu myśleniu. Człowiek z ambicjami takimi, jak ty posiadasz ,to nie potrzebuje spełniać potrzeb powyżej 1 poziomu piramidy Maslowa. W końcu jak jest się półmózgim dresiem to do życia nic więcej nie potrzeba, tylko żreć, srać, spać i co 12 godzin komuś wpierdolić.

I jakbyś nie zrozumiał tego sarkazmu ( co nie byłoby zaskakujące) to chciałem  sparodiować to, że tak się rwałeś na bitkę, a w końcu  zapełniłeś gównem gacie i się nie pojawiłeś. A drugim dnem było to, że chciałem spotkać się z ŻGS, bo w Zamościu pojawić się nie mogę.

EDIT
Lepiej mieć zdjęcie z  damą niż z workiem, więcej fejmu jest.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
I jakbyś nie zrozumiał tego sarkazmu ( co nie byłoby zaskakujące) to chciałem sparodiować to, że tak się rwałeś na bitkę, a w końcu zapełniłeś gównem gacie i się nie pojawiłeś. A drugim dnem było to, że chciałem spotkać się z ŻGS, bo w Zamościu pojawić się nie mogę.

Tak kurwa, napewno pomyslalem, ze Kyro (ŻGS) nie robi sobie jaj tak jak z inni :ok:  I nie pierdol mi o szkole bo ja jestem w zawodowce mechanik, gdzie kazdy tak jak ja trenuje, napierdala sie i wiekszosc lata na mecze, wiec tez bym dlugo nie pozyl.

Lepiej mieć zdjęcie z damą niż z workiem, więcej fejmu jest.

Tu niestety masz racje, za co Ci daję propsa.

EDIT: @Wowoz... czy kazdy kto kurwa nosi dresy jest jakis gorszy? Nosze dresy, bo są wygodne, bo są luźne, i bo mi sie podobają. Tobie przysluguje prawo, zeby sie to nie podobalo. Ja mam prawo miec Twoje podobania w dupie. Wole dresy niż rurki. Facet w rurkach wygląda równie sexy co kobieta z wąsem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stary,  największe jaja są, jak właśnie się przyjedzie, a po ŻGS bym się tego właśnie spodziewał.
Ja jestem w Technikum Informatycznym, ale jako, że nie było tylu osób chętnych, żeby w ogóle stworzyć jedną klasę to musieli przyjąć wszystkich dresiów-idiotów, którzy się nie dostali do innych szkół (co nawet kurwa 15 pkt nie mieli na egzaminie gimnazjalnym )
Idealne towarzystwo

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest różnica jesli chodzi o solowki miedzyszkolne (TY) a miedzy napierdalaniem sie na ulicy, sparingach i meczach (JA), gdzie górna granica wieku sięga do lat jakoś 35. Mój najstarszy sparingpartner NA TRENINGU (dla scislosci) miał lat mniej więcej 28, najstarszy przeciwnik na ulicy 32 albo 33. Najmlodszy mial lat 19-20, nie licząc oczywiscie solowek miedzyszkolnych w podstawowce, gim. Bo teraz jakos nikt specjalnie ze mna problemu nie szuka...

EDIT: Tak, zesralem sie w gacie przed kyrem.... xd

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, oczywiście, zawsze  jest różnica,  ja mam najwyżej 4 lata starszych przeciwników.
Ale jednak adrenalina, emocje są te same, bo walczysz praktycznie o swoje życie (nigdy nie wiadomo przecież, na jakim etapie się to kończy)
No oprócz sparingu , bo to trening,  gdzie wszystko ma swoje ustalone granice.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No tu masz racje. Sam słyszalem o przypadku, ze na zwyklej solowce szkolnej, gdzie dwóch zawodniczków było tego samego wieku, jeden za mocno upadł tyłem głowy o krawężnik i niestety, źle sie to skonczyło...

KOMPUTER:
Spoiler

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
EDIT: No ale sam pomyśl... gdzie jest wieksza adrenalina? Gdy "lejesz" się z jakimś kolesiem ze szkoły, którego widujesz codziennie, czy jak napierdalasz sie z jakimś 30 latkiem którego widzisz pierwszy raz na oczy?

EDIT: Uuuups... :facepalm:  dla mnie. Sorka, nie ten przycisk :/

KOMPUTER:
Spoiler

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Cedric do jakiej ty kurwa szkoły chodzisz xD

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
RoMek, nawet nie pytaj
 Zawsze miałem takie zasrane szczęście

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Te wasze dyskusje o bitkach przypominają mi dobre żale Hieny(Dej Ji).  :ok:

Комиссар RBT

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
https://www.youtube.com/watch?v=foevB2PmI9Y

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Kurwa, ludzie. Dyskusje na temat spuszczania komuś wpierdolu są żałosne.
Sory, ale gardzę ludźmi którzy myślą że wszystko można załatwić obijając komuś mordę. Pewnie, ktoś powie ci szczerą prawdę o tobie, obijesz mu mordę i umilknie, ale prawda zostanie prawdą i wpierdol tego nie zmieni.
Gardzę takimi cwaniakami w całej rozciągłości tego słowa.

A kiboli od rozpierdolu na meczach bym powysyłał do afryki żeby nosiły dzieciom wodę ze studni oddalonej o 20km. 3 razy dziennie.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Stary, największe jaja są, jak właśnie się przyjedzie, a po ŻGS bym się tego właśnie spodziewał.
Ja jestem w Technikum Informatycznym, ale jako, że nie było tylu osób chętnych, żeby w ogóle stworzyć jedną klasę to musieli przyjąć wszystkich dresiów-idiotów, którzy się nie dostali do innych szkół (co nawet kurwa 15 pkt nie mieli na egzaminie gimnazjalnym )
Idealne towarzystwo  

U mnie to samo, tylko że nie ma jakiegoś skurwysyństwa w dresach, z każdym można pogadać, pośmiać się i ogólnie nikt nie spina o nic dupy. Gdyby tego było mało to uczę się chyba najlepiej z klasy xD

Jak piszecie co niektórzy o solówach po szkole to mnie normalnie krew zalewa  :facepalm:  nie wiem gdzie mieszkacie i jakie wieśniackie zwyczaje u was panują, ale u mnie jest całkiem inaczej.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

ThorusOrca rzuciła dziewczyna.
#153 2012-04-13, 16:17(Ostatnia zmiana: 2012-04-13, 16:18)
Jak piszecie co niektórzy o solówach po szkole to mnie normalnie krew zalewa   nie wiem gdzie mieszkacie i jakie wieśniackie zwyczaje u was panują, ale u mnie jest całkiem inaczej.
Do tych bud muszą chodzić jakieś niedojrzałe, zakompleksione czuby które z powodu IQ o wartości równej temperaturze pokojowej chcą jakoś zabłysnąć. To u mnie jest i zawodówka i technikum i nikt się nie napierdala po szkole nawet w budowlance (najgorsza szkoła w mieście zrzut scierwa z całej okolicy) czegoś takiego nie ma.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Buła, napisałem, że w razie czego umiem się bić, mimo mojego niewinnego wyglądu. ( Bo Thorus to zanegował). A nie, że lubię to robić czy jest to moim hobby.
Do tego  często to mi chcą spuścić wpierdol
 Więc jakby co, ja nie zaliczam się do wyżej wymienionych przez Ciebie osób

Edek, całe najgorsze ścierwo z jakichś pojebanych szkól zjeżdża się do Wawy , stąd mój problem

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jak piszecie co niektórzy o solówach po szkole to mnie normalnie krew zalewa  :facepalm:  nie wiem gdzie mieszkacie i jakie wieśniackie zwyczaje u was panują, ale u mnie jest całkiem inaczej.
Dokładnie. W gimbazie zdarzyło mi się mieć tam kosę z kimś, ale to gimbaza więc wiadomo.
A w technikum (mimo że panuje powszechna opinia że idą tam same dresy i nieuki) sytuacja odwrotna, bardzo rzadko widziałem jakieś zadymy, a jak już to jedna i ta sama osoba która chyba potem wyleciała nawet.
W każdym razie kulturka jest dużo większa, mimo że większość to faceci, to jednak idzie się z ludźmi dogadać innym sposobem niż pięścią.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
czy kazdy kto kurwa nosi dresy jest jakis gorszy? Nosze dresy, bo są wygodne, bo są luźne, i bo mi sie podobają. Tobie przysluguje prawo, zeby sie to nie podobalo. Ja mam prawo miec Twoje podobania w dupie. Wole dresy niż rurki. Facet w rurkach wygląda równie sexy co kobieta z wąsem.
Nie dresy o wszystkim decydują, ale to, kim jesteś. A że bieda umysłowa i ogólne zjebanie mentalności, takie jak twoje, przyczepiło się do dresów to już niczyja wina.
Jesteś zjebany dlatego, że piszesz co piszesz, zachowujesz się jak zachowujesz i tak dalej.

makin' bacon

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Takie jotpesze grające tylko w CS, bo to jedyna słuszna gra, chodzą np do mnie do klasy
Nie wygląda jakoś groźnie, ale wkurwiający jest. A teraz pomnóżcie sobie przez trzydzieści pare osób takiego typa. Krew zalewa.
I praktycznie tylko 3 osoby w klasie są z Warszawy, reszta z jakichś wsi dojeżdża do szkoły

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fahren - mów co chcesz, dla mnie i tak jesteś ciotą :)  Masz swoje zdanie, ja mam prawo miec je w dupie, tak samo jak ty masz prawo mnie i moje zdanie miec w dupie.

Bułcia - uwierz, ze ja też nie rozwiązuje tylko siłą problemów, a i także gardzę ludzmi, którzy TYLKO w ten sposób potrafią załatwiać sprawy. Robię to tylko, gdy musze, i to nie ze słabszymi tylko wlasnie z ludzmi, którzy, cytuje "TYLKO w ten sposób potrafią załatwiać sprawy". Nic więcej. Prawdziwy wpierdol jest na treningach i sparingach :ok:

Technikum, szkoła z najgorszym scierwem? Lol? Od kiedy? Takie szkoły to były zawsze zawodówki, technikum to raczej lepsze niż liceum...

KOMPUTER:
Spoiler

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Och, a więc jestem ciotą bo nie chodzę się napierdalać po ulicach jak ostatni idiota? Bo umiem normalnie żyć w społeczeństwie?
A zresztą, co ja się przejmuję opinią ograniczonego debila. Spierdalaj.

makin' bacon

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry