Patrząc na Twoje foty na fb, nie możesz raczej nikomu wpierdolić... :confused: No chyba, że dzieciom z podstawówki.
EDIT: No chyba, że Ci pomoze ta piękna dama z któregoś zdjęcia
To, że nie wyglądam jak 40 letni troglodyta (przepraszam wszystkich troglodytów za porównanie) nie oznacza, że nie mogę komuś wpierdzielić. To, że nie trenuję okładania czyichś worków, to nie znaczy, że nie umiem komuś wpierdolić.
Dla twojej wiadomości, gdybym nie miał umiejętności do bitki, to w takiej szkole w jakiej teraz jestem bym długo nie posiedział, bo bez tego ani rusz.
Ale w sumie nie dziwię się twojemu myśleniu. Człowiek z ambicjami takimi, jak ty posiadasz ,to nie potrzebuje spełniać potrzeb powyżej 1 poziomu piramidy Maslowa. W końcu jak jest się półmózgim dresiem to do życia nic więcej nie potrzeba, tylko żreć, srać, spać i co 12 godzin komuś wpierdolić.
I jakbyś nie zrozumiał tego sarkazmu ( co nie byłoby zaskakujące) to chciałem sparodiować to, że tak się rwałeś na bitkę, a w końcu zapełniłeś gównem gacie i się nie pojawiłeś. A drugim dnem było to, że chciałem spotkać się z ŻGS, bo w Zamościu pojawić się nie mogę.
EDITLepiej mieć zdjęcie z damą niż z workiem, więcej fejmu jest.