ThorusOrca rzuciła dziewczyna. 56665 202

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 4.04.2012 roku

Wyświetleń 56665

Odpowiedzi 202

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

ThorusOrca rzuciła dziewczyna.
#120 2012-04-12, 19:29(Ostatnia zmiana: 2012-04-12, 19:29)
nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaki mialem fejm na samym poczatku :ok:  teraz to juz nawet stwierdzili, ze wcale tak bardzo nie jestem podobny, ale chcieli miec beke
akurat to w całej tej historii jest najmniej istotnym faktem.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
No oczywiscie, lepiej byc spasionym wieprzem  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Oczywiście, że lepiej być spasionym wieprzem niż chudym lamuskiem ulegającym co mocniejszym wpływom wiatru. Nie rozumiem jednak do kogo kierujesz te słowa.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Mam prawidlowa wage ciala  :ok:  i nie jestem chudy, moge byc conajwyzej szczuply - uwierz jest roznica.

@down: oczywiscie do spasionych wieprzow  :ok:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie.nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
@down: oczywiscie do spasionych wieprzow :ok:  

Czyli do kogo bo ja tu widzę argument z dupy i domniemam, że ten przykład nie wystąpił tu od tak. Chyba, że jesteś idiotą. Do tego sam przedstawiasz skrajności a następnie pierdolisz mi jak baba o niesamowitej różnicy jaka to występuje między osobą szczupłą a chudą.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Nie rozumiem po co ta cala dyskusja. Ja juz nie mam nic do powiedzenia. Wyrazilem juz swoje zdanie. Chcesz to nadal sie spinaj o kazdy post i pisz eseje ja wysiadam

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Gdzie masz jakieś eseje? Gdzie masz jakąś spinkę? Ja tylko zapytałem a Ty ewidentnie gubisz się w tym co sam piszesz. Przywołujesz z dupy pseudo "argumenty", które docelowo mają być jakimiś aluzjami a nie potrafisz ich nawet odnieść do rzeczywistości.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#128 2012-04-12, 20:01(Ostatnia zmiana: 2012-04-12, 20:01)
Fajnie sobie jeździć na forum po mało rezolutnym kolesiu, czego on sam z resztą się nie wypiera, jednak gdy przychodzi co do czego to wyłazi, że wielcy "prowokatorzy" i żartownisie sami sobą gówno reprezentują a-jeszcze-kilka-postów-wstecz cięty język zaczyna uciekać do dupy.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Thoro, jutro Cie obsypie propsami :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w dupie mam twoje propsy

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
To, że napisał to człowiek, który wygląda jak koleś od mięsnego jeża jest oczywiście zbiegiem okoliczności...
Co z tego?

makin' bacon

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
w dupie mam twoje propsy

Ja też, a własciwie nie same propsy, a tylko ich liczbę. Propsami darzę posty, które mi sie podobają, ale na sam "licznik" mam wyjebane :(

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

#133 2012-04-12, 20:40(Ostatnia zmiana: 2012-04-12, 20:58)
Propsami darzę posty, które mi sie podobają

Dorzucę do tego tylko drobny fakt że ThorusOrc jest wolny...

Edit@
Ło kurwa, myślałem, że to żarty :blink: Kiedy nastepne odwiedziny? :ok:

I props oczywiscie, za to, ze przyjechales :D

EDIT: Chuj, bede Cie propsował w każdym temacie! :ok:

Po zastanowieniu, to i Kyro nie może się czuć bezpiecznie

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dorzucę do tego tylko drobny fakt że ThorusOrc jest wolny...
udane, miła odmiana po ostatnich sucharach na forum :lol2:  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To, że napisał to człowiek, który wygląda jak koleś od mięsnego jeża jest oczywiście zbiegiem okoliczności...
Co z tego?

To z tego, że grube wieprze, ciamajdy, patyki i zniewieściałe pizdy mają zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii generalizowania dobrego wyglądu i kierunkowania go w stronę: geja, galanta, dresa czy bezmózga.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
No tak: Od dzisiaj ilość wpierdolów wyznacznikiem fejmu na dzielni :ok:  
Ja tu nie widzę ani słowa o wyglądzie

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja widzę tu
No oczywiscie, lepiej byc spasionym wieprzem :ok:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
To było później.

makin' bacon

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Co z tego?

To z tego, że grube wieprze, ciamajdy, patyki i zniewieściałe pizdy mają zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii generalizowania dobrego wyglądu i kierunkowania go w stronę: geja, galanta, dresa czy bezmózga.

Nie, to ty zawsze masz najwiecej do powiedzenia wysuwajac jakies aluzje z dupy do mojej osoby.
Co do ThorusaOrca to mam podstawy twierdzic, ze jest dresem i prostaczkiem. I nie generalizuje tutaj ludzi jezdzacych na mecze swojej ukochanej druzyny czy okladanie sie po pyskach czy worku. Widzialem już tyle by stwierdzic, ze thorus taki jest. Zreszta nawet po jego wypowiedzial latwo do tego dojsc samemu. Z tym miesnym jezem wyskoczyles jak dupa zza krzaka. Nawet nie rozumiem do konca o co ci chodzi, ale jesli miala byc to aluzja, ze jestem zniewiesciala pizda to najlepiej po prostu nic nie pisz, bo czasem pierdolisz bezpodstawnie glupoty i nic wiecej  :ok:  
Tym postem konce swoj udzial w tym sporze bo to jedno wielkie żenua. Wyrazilem chyba dosadnie swoje zdanie i na prawde nie chce juz czytac twoich jakze zajebiscie mądrych wywodow psychologicznych - ale jak to thoro - zawsze bedziesz dazyl do tego by kogos sprowokowac - udalo ci sie, napisalem post.

0 użytkowników
Do góry