To, że napisał to człowiek, który wygląda jak koleś od mięsnego jeża jest oczywiście zbiegiem okoliczności...
Co z tego?
To z tego, że grube wieprze, ciamajdy, patyki i zniewieściałe pizdy mają zawsze najwięcej do powiedzenia w kwestii generalizowania dobrego wyglądu i kierunkowania go w stronę: geja, galanta, dresa czy bezmózga.
Nie, to ty zawsze masz najwiecej do powiedzenia wysuwajac jakies aluzje z dupy do mojej osoby.
Co do ThorusaOrca to mam podstawy twierdzic, ze jest dresem i prostaczkiem. I nie generalizuje tutaj ludzi jezdzacych na mecze swojej ukochanej druzyny czy okladanie sie po pyskach czy worku. Widzialem już tyle by stwierdzic, ze thorus taki jest. Zreszta nawet po jego wypowiedzial latwo do tego dojsc samemu. Z tym miesnym jezem wyskoczyles jak dupa zza krzaka. Nawet nie rozumiem do konca o co ci chodzi, ale jesli miala byc to aluzja, ze jestem zniewiesciala pizda to najlepiej po prostu nic nie pisz, bo czasem pierdolisz bezpodstawnie glupoty i nic wiecej
Tym postem konce swoj udzial w tym sporze bo to jedno wielkie żenua. Wyrazilem chyba dosadnie swoje zdanie i na prawde nie chce juz czytac twoich jakze zajebiscie mądrych wywodow psychologicznych - ale jak to thoro - zawsze bedziesz dazyl do tego by kogos sprowokowac - udalo ci sie, napisalem post.