ThorusOrca rzuciła dziewczyna. 56156 202

O temacie

Autor Sawik

Zaczęty 4.04.2012 roku

Wyświetleń 56156

Odpowiedzi 202

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Fahren - mów co chcesz, dla mnie i tak jesteś ciotą :)  Masz swoje zdanie, ja mam prawo miec je w dupie, tak samo jak ty masz prawo mnie i moje zdanie miec w dupie.

To inaczej - powiedz lepiej kto NIE jest ciotą na tym forum. Przynajmniej się dowiemy, kto zasługuje na twój szacunek.

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ubierasz dresy - licz się z tym, że będziesz odbierany tak a nie inaczej. Podobnie sprawa ma się z glanami, bluzami z kapturem i resztą szmat. Jest to nad wyraz wymowne i oczywiste dla każdego człowieka, poza oczywiście przedstawicielami subkultur, którzy przez ubiór robią dosłownie wszystko, by być kategoryzowani. Oczywiście nie przeszkadza im to później w podnoszeniu wrzawy dlaczego są odbierani ta a nie inaczej :facepalm: . To tak jakby grubas miał pretensję do ludzi, bo nazywają go grubym.

Nie chcesz być postrzegany za idiotę, gimbusa, dresa, prostaczka, huligana etc. etc. to ubieraj się jak człowiek, lub lepiej, ubieraj się tak jakbyś chciał by cię postrzegano.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Och, a więc jestem ciotą bo nie chodzę się napierdalać po ulicach jak ostatni idiota? Bo umiem normalnie żyć w społeczeństwie?
A zresztą, co ja się przejmuję opinią ograniczonego debila. Spierdalaj.

:ok:  ja dokładnie tak samo przejmuję się Twoją opinią :)  ja też umiem żyć w społeczenstwie. Jak dotąd nikt na mnie nie narzeka. Ani nauczyciele, ani ludzie, którzy mnie znają, nawet policja :lol2:

Ubierasz dresy - licz się z tym, że będziesz odbierany tak a nie inaczej. Podobnie sprawa ma się z glanami, bluzami z kapturem i resztą szmat. Jest to nad wyraz wymowne i oczywiste dla każdego człowieka, poza oczywiście przedstawicielami subkultur, którzy przez ubiór robią dosłownie wszystko, by być kategoryzowani. Oczywiście nie przeszkadza im to później w podnoszeniu wrzawy dlaczego są odbierani ta a nie inaczej . To tak jakby grubas miał pretensję do ludzi, bo nazywają go grubym.

Nie chcesz być postrzegany za idiotę, gimbusa, dresa, prostaczka, huligana etc. etc. to ubieraj się jak człowiek, lub lepiej, ubieraj się tak jakbyś chciał by cię postrzegano.

Thoro, rozumiem Twoj post, ale do cholery jasnej - czy dresy są wyznacznikiem jakiejś "gorszosci"? Tylko dlatego, bo jakas banda debili którzy gwałcą, kradną i napieprzają niewinnych ludzi na ulicy się tak ubierają? Bo ubierają sie tak, co rozpierdalają stadiony? Tak, jestem kibicem. Ale tak samo uwazam to za debilizm. Ustawka, grupowa walka? Jasne, czemu nie. Ktoś chce - bez problemu. Obraza nasz klub, wiare - jasne. Ale stadion jest jak dom, dlatego dla mnie rozwalanie stadionów to debilizm. I wkurwia mnie tym bardziej, że jak ktoś nosi dresy to jest od razu tak postrzegany. Ja lubie sport, ubieram sie tzw "na sportowo", do tego w dresach czuję się dobrze, a chyba w ciuchach powinno być 100% czucia się dobrze i 50% wyglądania dobrze...? I naprawde, wali mnie opinia innych. Niech myślą o mnie co chcą. Tylko w sprawie dresów nie zrozumiem tego nigdy...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
:ok:  ja dokładnie tak samo przejmuję się Twoją opinią :)  ja też umiem żyć w społeczenstwie. Jak dotąd nikt na mnie nie narzeka. Ani nauczyciele, ani ludzie, którzy mnie znają, nawet policja :lol2:
Na pewno nie narzekają też ci których pobiłeś.

Thoro, rozumiem Twoj post, ale do cholery jasnej - czy dresy są wyznacznikiem jakiejś "gorszosci"? Tylko dlatego, bo jakas banda debili którzy gwałcą, kradną i napieprzają niewinnych ludzi na ulicy się tak ubierają? Bo ubierają sie tak, co rozpierdalają stadiony? Tak, jestem kibicem. Ale tak samo uwazam to za debilizm. Ustawka, grupowa walka? Jasne, czemu nie. Ktoś chce - bez problemu. Obraza nasz klub, wiare - jasne. Ale stadion jest jak dom, dlatego dla mnie rozwalanie stadionów to debilizm. I wkurwia mnie tym bardziej, że jak ktoś nosi dresy to jest od razu tak postrzegany. Ja lubie sport, ubieram sie tzw "na sportowo", do tego w dresach czuję się dobrze. I naprawde, wali mnie opinia innych. Niech myślą o mnie co chcą. Tylko w sprawie dresów nie zrozumiem tego nigdy...
poza oczywiście przedstawicielami subkultur, którzy przez ubiór robią dosłownie wszystko, by być kategoryzowani. Oczywiście nie przeszkadza im to później w podnoszeniu wrzawy dlaczego są odbierani ta a nie inaczej :facepalm:  .

oh well xD

makin' bacon

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

ThorusOrca rzuciła dziewczyna.
#164 2012-04-13, 17:01(Ostatnia zmiana: 2012-04-13, 17:02)
W każdym razie kulturka jest dużo większa, mimo że większość to faceci, to jednak idzie się z ludźmi dogadać innym sposobem niż pięścią.

czyt. piwo/liscie debu :lol:

albo worek :lol:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na pewno nie narzekają też ci których pobiłeś.

Thoro, rozumiem Twoj post, ale do cholery jasnej - czy dresy są wyznacznikiem jakiejś "gorszosci"? Tylko dlatego, bo jakas banda debili którzy gwałcą, kradną i napieprzają niewinnych ludzi na ulicy się tak ubierają? Bo ubierają sie tak, co rozpierdalają stadiony? Tak, jestem kibicem. Ale tak samo uwazam to za debilizm. Ustawka, grupowa walka? Jasne, czemu nie. Ktoś chce - bez problemu. Obraza nasz klub, wiare - jasne. Ale stadion jest jak dom, dlatego dla mnie rozwalanie stadionów to debilizm. I wkurwia mnie tym bardziej, że jak ktoś nosi dresy to jest od razu tak postrzegany. Ja lubie sport, ubieram sie tzw "na sportowo", do tego w dresach czuję się dobrze. I naprawde, wali mnie opinia innych. Niech myślą o mnie co chcą. Tylko w sprawie dresów nie zrozumiem tego nigdy...
poza oczywiście przedstawicielami subkultur, którzy przez ubiór robią dosłownie wszystko, by być kategoryzowani. Oczywiście nie przeszkadza im to później w podnoszeniu wrzawy dlaczego są odbierani ta a nie inaczej :facepalm:  .

oh well xD

Nie narzekają, bo każdy który dostał oklep na to zasłuzył. Nigdy nie napieprzylem zadnego słabszego, zawsze jesli juz to w obronie własnej lub czyjejś. No i oczywiscie ustawki i sparingi :ok:  ale na to sie już piszą sami, bez mojej woli.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Nie narzekają, bo każdy który dostał oklep na to zasłuzył.
No bo np. mijając na chodniku nie powiedział dzień dobry wielmożnemu panu. No co za chamstwo w tym państwie :ok:

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Skończcie... :huh: :ok:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie narzekają, bo każdy który dostał oklep na to zasłuzył.
No bo np. mijając na chodniku nie powiedział dzień dobry wielmożnemu panu. No co za chamstwo w tym państwie :ok:

Gdzies napisalem, że oklepałem kogoś, kto nie powiedzial mi dzien dobry?

A jaki ja pan jestem żeby mi kto dzien dobry na ulicy powiedzial? Starszym osobom mi znanym ja mowie "dzien dobry", a kumplom siema, cześć. Odpowie, nie odpowie - jego sprawa, mam w dupie. Ja tak czy siak mówie :ok:

KOMPUTER:
Spoiler

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy

eto

#169 2012-04-13, 17:18(Ostatnia zmiana: 2012-04-13, 17:18)
napiszesz, nie napiszesz, my wszyscy mamy w dupie twoje posty. ja tak czy siak tym bardziej :ok:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
napiszesz, nie napiszesz, my wszyscy mamy w dupie twoje posty. ja tak czy siak tym bardziej :ok:  
e no bez przesady, pośmiać się można.

makin' bacon

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:ok:  tak samo jak ja wasze :)  i jestem z tego powodu 100% szczęśliwy :)

KOMPUTER:
Spoiler

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy

eto

#172 2012-04-13, 17:21(Ostatnia zmiana: 2012-04-13, 17:22)
to skoncz na nie odpowiadac a wszyscy beda w 100% szczesliwi

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To przestancie je pisać ;)

KOMPUTER:
Spoiler

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Julian Tuwim : Pocałujcie mnie wszyscy w dupę

Spoiler
[/color]Absztyfikanci Grubej Berty[/size]

I katowickie węglokopy,

I borysławskie naftowierty,

I lodzermensche, bycze chłopy.

Warszawskie bubki, żygolaki

Z szajką wytwornych pind na kupę,

Rębajły, franty, zabijaki,

Całujcie mnie wszyscy w dupę.

Izraelitcy doktorkowie,

Widnia, żydowskiej Mekki, flance,

Co w Bochni, Stryju i Krakowie

Szerzycie kulturalną francę !

Którzy chlipiecie z “Naje Fraje”

Swą intelektualną zupę,

Mądrale, oczytane faje,

Item aryjskie rzeczoznawce,

Wypierdy germańskiego ducha

(Gdy swoją krew i waszą sprawdzę,

Werzcie mi, jedna będzie jucha),

Karne pętaki i szturmowcy,

Zuchy z Makabi czy z Owupe,

I rekordziści, i sportowcy,

Socjały nudne i ponure,

Pedeki, neokatoliki,

Podskakiwacze pod kulturę,

Czciciele radia i fizyki,

Uczone małpy, ścisłowiedy,

Co oglądacie świat przez lupę

I wszystko wiecie: co, jak, kiedy,

Item ów belfer szkoły żeńskiej,

Co dużo chciałby, a nie może,

Item profesor Cy… wileński

(Pan wie już za co, profesorze !)

I ty za młodu nie dorżnięta

Megiero, co masz taki tupet,

Że szczujesz na mnie swe szczenięta;

Item Syjontki palestyńskie,

Haluce, co lejecie tkliwie

Starozakonne łzy kretyńskie,

Że “szumią jodły w Tel-Avivie”,

I wszechsłowiańscy marzyciele,

Zebrani w malowniczą trupę

Z byle mistycznym kpem na czele,

I ty fortuny skurwysynu,

Gówniarzu uperfumowany,

Co splendor oraz spleen Londynu

Nosisz na gębie zakazanej,

I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,

A srać chodziłeś pod chałupę,

Ty, wypasiony na Ikacu,

Item ględziarze i bajdury,

Ciągnący z nieba grubą rętę,

O, łapiduchy z Jasnej Góry,

Z Góry Kalwarii parchy święte,

I ty, księżuniu, co kutasa

Zawiązanego masz na supeł,

Żeby ci czasem nie pohasał,

I wy, o których zapomniałem,

Lub pominąłem was przez litość,

Albo dlatego, że się bałem,

Albo, że taka was obfitość,

I ty, cenzorze, co za wiersz ten

Zapewne skarzesz mnie na ciupę,

Iżem się stał świntuchów hersztem,

Całujcie mnie wszyscy w dupę !…
[/color]

Z dedykacją [/size]

Heh, czas chyba zamknąć temat, don't ya ?

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Możesz mi napisać definicję ubierania się jak człowiek?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Dokładnie. W gimbazie zdarzyło mi się mieć tam kosę z kimś, ale to gimbaza więc wiadomo.
A w technikum (mimo że panuje powszechna opinia że idą tam same dresy i nieuki) sytuacja odwrotna, bardzo rzadko widziałem jakieś zadymy, a jak już to jedna i ta sama osoba która chyba potem wyleciała nawet.
W każdym razie kulturka jest dużo większa, mimo że większość to faceci, to jednak idzie się z ludźmi dogadać innym sposobem niż pięścią.

Ja przychodząc do technikum spodziewałem się ujrzeć cwaniaków którzy bujają się po szkole w dresach itp, a ku mojemu zdziwieniu wszyscy zachowują się w miarę normalnie. Ogólnie nie widziałem nawet żeby jakieś spiny były w klasie jak i w całej szkole. Możliwe że dlatego iż moja szkoła jest dość wymagająca( np.jak zapomnisz butów na zmianę módl się żeby ochroniarz cię wpuścił do szkoły, masz nieusprawiedliwiony jeden dzień - 35 pkt, - 7 pkt lekcja, a za półrocze dostaje się 100) nie mówię już o jakimś podpadnięciu nauczycielowi lub "solówie" itd bo za to można z łatwością wylecieć ze szkoły.

Tak, jestem kibicem. Ale tak samo uwazam to za debilizm. Ustawka, grupowa walka? Jasne, czemu nie. Ktoś chce - bez problemu. Obraza nasz klub, wiare - jasne.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=-FdXQ-C5XMg
to ty ten po prawej? czy może ten w środku?   :lol2:  :lol2:  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#177 2012-04-13, 19:53(Ostatnia zmiana: 2012-04-13, 19:59)
Możesz mi napisać definicję ubierania się jak człowiek?

Wyjdź na ulicę i poszukaj ludzi, którzy wyglądają dobrze nie kojarząc ich przy tym z raperami, dresiarzami, gejami, skinami i metalami. Nie ma czegoś takiego jak definicja dobrego ubioru, który jednocześnie nie budzi mylnych lub negatywnych skojarzeń bo są to kwestie umowne i środowiskowe. Ludzie na prowincji często ubierają się w szmaty i możesz zostać odebrany "ekstrawagancko" (zasobność, dostępność dóbr, wyczucie stylu i znajomość trendów), kiedy w większym mieście po prostu będziesz jednym z wielu dobrze wyglądających mężczyzn. Jeśli już koniecznie chcesz przykład jak być dobrze, uniwersalnie i nieprzesadnie elegancko ubranym nie wzbudzając przy tym głosów o pedalstwo to pooglądaj sobie np. zdjęcia z planu the vampire diaries.

Thorus, nosząc dresy musisz się pogodzić z tym, że bez względu na wszystko będziesz postrzegany w określony sposób. Sam bardzo lubię odzież militarną bo jest niesamowicie funkcjonalna, wygodna a do tego niezniszczalna i jeszcze przed rokiem głównie tak się ubierałem. Nie pójdę jednak kurwa do banku czy na uczelnię od stup do głów ubrany jak komandos czy kontraktor :facepalm: . Co nie znaczy, że całkiem zrezygnowałem z takiego stylu, bo lubię wplatać jego elementy do ubioru codziennego. To, że lubisz sport też niczego nie przekreśla. Obczaj sobie np. styl ubioru angielskich hooliganów - sportowo, klasycznie, wygodnie i w miarę elegancko. Sam często nieświadomie tak chodzę ubrany.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wyjdź na ulicę
Mieszkam na wsi, oba miasta obok mnie w promieniu 10 km to dziury więc wiesz

styl ubioru angielskich hooliganów

Tj. zgłoś się do sawcia, on da ci foty

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Taaa, sawcio i hooligans... :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry