Gothic: Czas Zapłaty [beta] 974417 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 974417

Odpowiedzi 2392

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
No właśnie.
A jak tam prace końcowe? Do 2 tygodni można się moda spodziewać?

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
A czy w CZ spotkamy głównego bochatera proogu?.... Po kilku sekundach skapłem się, że on jest zabijany przez Gorna :/

No jak to, ja Gorna zabiłem :D

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
ciekawy jestem czy jak juz wyjdzie ta cala finalna wersja czy bedzie mozna walczyc u boku gomeza przeciwko rebeliantom :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Draks

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1943 2013-05-14, 09:39(Ostatnia zmiana: 2013-05-14, 09:40)
nie, orcwarrior powiedział wyraznie ze mod bedzie 1 stronny, było to mowione w 1 z Jego filmikow.

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
cóż szkoda ale zawsze coś

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
,,Napięcie rośnie, wszyscy skupieni, widownia zamarła.
Ileż to jeszcze pozostaje nam czekać na mod przeznaczenia do jakże legendarnej gry Gothic 1?
Ależ nie, nie wypuszczajmy produktu zbyt wcześnie powiedział zespół, wszystko musi grać, a także błędów musi być jak najmniej[...]"

,,Fani już nie mogą, popuszczają w gacie nie dane jest im wytrwać paru lat czekania, paznokcie poobgryzane, włosy powyrywane[...]"

,,Fani zaczynają cierpieć z bólu od czekania, już nie mogą, widać na ich twarzach zwątpienie[...]"

,,Ale cóż to, czyżby iskierka nadziei, malutkie światełko w tunelu[...]"

,,TAK TO ON! ON NADCHODZI! - wykrzyknęli widzowie CZAS ZAPŁATY JUŻ NIEBAWEM! RADUJCIE SIĘ!

,,Fani odzyskali wiarę na to, że ich zbawienie wkrótce nadejdzie. Ile pozostaje im czekać...?

CDN...

LET'S ROCK!

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
,,A co to? CO TO?! Tak to on! Jest już z nami! TO SPAM!"  :dry:
Swoją drogą, naprawdę popuszczasz w gacie i cierpisz z bólu w oczekiwaniu na moda?  :pokerface:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Swoją drogą, naprawdę popuszczasz w gacie i cierpisz z bólu w oczekiwaniu na moda?  :pokerface:
Mogłeś przeoczyć... całe forum puszcza w gacie na myśl o CZ.

A w ogóle to, na pewno zagram XD

sirbiroes

sirbiroes

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam.
Chciałbym zadać pytanie, gdzie są rekruci, albo jakieś wzkazówki?
Znalazłem już: Gestath, Jack Aligator.
Byłem już prawie wszędzie oprócz ziemi orków i tam gdzie trzeba było wziąść kamień ogniskujący w oryginalnym Gothicu.
Mógłby mi ktoś pomóc, przynajmniej powiedzieć w której częsci kolonii mam ich szukać?

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Również oczekuję na moda i zagram nie jeden raz, ale bez przesady. Nie żyjemy tylko po to, żeby zagrać w CZ (a przynajmniej nie ja)  ;p

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Witam.
Chciałbym zadać pytanie, gdzie są rekruci, albo jakieś wzkazówki?
Znalazłem już: Gestath, Jack Aligator.
Byłem już prawie wszędzie oprócz ziemi orków i tam gdzie trzeba było wziąść kamień ogniskujący w oryginalnym Gothicu.
Mógłby mi ktoś pomóc, przynajmniej powiedzieć w której częsci kolonii mam ich szukać?
Ja, ci z przyjemnością pomogę :)  Kur**, czy tak ciężko zajrzeć do tematu pomoc w zadaniach, tam napewno jest,ale kolejny gimbus, któremu nie chce się nawet zajrzeć i poszukać. Tak samo w tym temacie te zadanie było wałkowane milion razy, ale nie bo to ciężko, tak poszukać . Kur**.

Pacho i Skorpion na schodkowym zboczu poniżej ruin cytateli (tam był Ur-Shak w g1, a w g2 wulkan i smok)
Na jednym ze zboczy tej góry z ruinami, tym razem od strony jeziora z starą wieżą Xardasa, w jaskini jest kowal Crimson

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Ileż to jeszcze pozostaje nam czekać na mod przeznaczenia do jakże legendarnej gry Gothic 1?
Ależ nie, nie wypuszczajmy produktu zbyt wcześnie powiedział zespół, wszystko musi grać, a także błędów musi być jak najmniej[...]"

,,Fani już nie mogą, popuszczają w gacie nie dane jest im wytrwać paru lat czekania, paznokcie poobgryzane, włosy powyrywane[...]"

,,Fani zaczynają cierpieć z bólu od czekania, już nie mogą, widać na ich twarzach zwątpienie[...]"

,,TAK TO ON! ON NADCHODZI! - wykrzyknęli widzowie CZAS ZAPŁATY JUŻ NIEBAWEM! RADUJCIE SIĘ!

,,Fani odzyskali wiarę ich zbawienie wkrótce nadejdzie. Ile pozostaje im czekać...?

CDN...

:lol2:  

Opisujesz na podstawie swoich emocji?  :naughty:

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

,,Fani odzyskali wiarę ich zbawienie wkrótce nadejdzie. Ile pozostaje im czekać...?

CDN...

:lol2:  

Opisujesz na podstawie swoich emocji?  :naughty:

Opisuje to na podstawie emocji wszystkich czekających na moda (w tym mnie). Komentarz był w celu żartobliwym ... Nie bierzcie do siebie ,,Fani już nie mogą, popuszczają w gacie..." - chociaż kto wie....   hehe :)

LET'S ROCK!

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Takie skromne pytanie - jak ekipa tworząca moda, czuje się w chwili zbliżającej się premiery moda? Jest jakaś nostalgia, czy tylko...uff W KOŃCU!

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
pewnie tworcy moda chca by doszlo do 100 zakladek o tematyce tego moda xD

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Jak przerwać sprint? :D

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu
Jak przerwać sprint? :D
2x strzałka w górę

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
pewnie tworcy moda chca by doszlo do 100 zakladek o tematyce tego moda xD
o tym samym myslalem

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
A według mnie, twórcy mają wyjebane na te wszystkie spamy  :pokerface:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry