Gothic: Czas Zapłaty [beta] 974427 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 974427

Odpowiedzi 2392

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Falcon, poczekaj na finalną wersję lub zacznij grać od momentu, w którym Cavalorn nie zagaduje cię drugi raz w sprawie szpiega (wtedy nie możesz z nikim rozmawiać o szpiegu poza Tonym).

JanKielbasa123,
Spoiler
brakuje ci Carlsona, znajduje się w jaskini, wyżej niż byli Skorpion z Pacho. A pomocnikiem Vama zostaje Garry.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Czy wy naprawdę nie macie co robić i musicie grać w tego niedokonczego moda?;) poczekajcie trochę...

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Czy wy naprawdę nie macie co robić i musicie grać w tego niedokonczego moda?;) poczekajcie trochę...

Nie wszyscy są tak cierpliwi jak niektórzy z was i grają bo się nie mogą doczekać finalnej wersji. Niektórzy, też grają bo czekali dość długo na moda i chcą zobaczyć efekty pracy, a jeszcze inni grają w Czas Zapłaty beta bo po prostu beta i tak wymiata...

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Dzięki Adanos. A czy przyjmą mnie rebelianci bez zadania wykonanego poprawnie? Mianowicie sknociłem jakimś cudem Zmianę Warty.

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Dzięki Adanos. A czy przyjmą mnie rebelianci bez zadania wykonanego poprawnie? Mianowicie sknociłem jakimś cudem Zmianę Warty.

Jeśli wykonasz poprawnie resztę zadań, teoretycznie powinieneś dostać się do rebeliantów.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Dobra już się do nich dostałem
Ale ciekawi mnie jeszcze jedno - Hanka i Rodneya zabili orkowie, czy przez to nie wykonam zadania z rozniesieniem gulaszu?

Czeladnik

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ale ciekawi mnie jeszcze jedno - Hanka i Rodneya zabili orkowie, czy przez to nie wykonam zadania z rozniesieniem gulaszu?
bez nich wielu zadan nie zrobisz...  :facepalm:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
eeee gralem w to 3 razy bez kodow i ani razow mi nie zgineli, sa to wazne postacie

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Ja tam pobrałem betę zaraz jak wyszła, ale prawie nie grałem. Pokazywałem jednak bratu ciotecznemu, piliśmy piwo i kodami pokazałem rózne częsci mapy, przez co i sam je zobaczyłem. Nie powiem, trochę załuję, choć juz prawie zapomniałem jak wyglądały. W ogóle mój brat cioteczny jest zdania ze to nie ma znaczenia czy się zobaczy lokacje przed właściwą grą, mi się zdaje, ze jednak trochę ma znacznie. Tak jak z Jarkendarem, im dłuzej trzeba było się męczyć zeby do niego dotrzeć tym fajniejszy był pózniej w odbiorze :)

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Hanka i Rodneya zabili orkowie
Krótsze życie każdej Hanki to ORK ZIOM! ;p

A tak na poważnie to:

zabili orkowie
eeee gralem w to 3 razy bez kodow i ani razow mi nie zgineli, sa to wazne postacie

Hmm skoro to ważne postacie to nie powinny być nie śmiertelne? tak jak w gothicu ważnych postaci nie dało się zabić

Ogólnie to śmiertelność takich postaci daje grze lepsze motywy realistyki, ale chodzi o to aby takie postacie nie mogly zginąć gdyż każdy gra na swój sposób i niektórym giną takie postacie xD

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Czyli Carlsona trudno będzie jeszcze raz uratować, bo nie zabiją ich tylko mnie...

Czeladnik

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Carlson sobie poradzi leć chronić rodneya bo on pierwszy pada.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
sa to wazne postacie

really? :ayfkm:

Dzięki Pablo1999, :tiger:  dla ciebie

Czeladnik

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Jeżeli już normalnie można dojsc do 5 rozdziału to ile mniej wiecej zostalo ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Od siebie powiem że można już być w 6 rozdziale i można trochę przejść, pozostaje tylko ostro ten rozdział przetestować i poprawić. A tymi mniejszymi błędami zajmiemy się na sam koniec.

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
tzn że nie będzie trzeba czekać do końca roku jak mówiły spekulacje ? w 2 tygodnie/3 powinniście się chyba z tym uporać hm ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Trzeba będzie prawdopodobnie zena jeszcze dodać, endbossa zrobić... a takie rzeczy trochę trwają, a jako iż prace nad modem idą dosyć... wolno to minie trochę czasu zanim beta wyjdzie. Myśle że to będzie kwestią kilku miesięcy, jeśli się nie myle.

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
ehh to lipa,bo jeżeli mam ściągać 10 rzeczy i to instalować + granie wiadomo z niedoskonołościami to nie dziękuje juz poczekam sobie na tą bete czy officiala bo na moje official poiwnien byc skoro testerzy sa ;)

selven

selven

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
witam wszystkich :)
nie wiem czy ktoś coś takiego miał czy nie ale w dziale z bugami tego nie znalazłem ;p  więc napisze tutaj:
mam buga a konkretniej dziwny błąd przez który ni jak się nie da grać: kiedy wyjmuje miecz jest jeszcze dobrze, ale kiedy zaatakuje kogokolwiek nawet w powietrze gra się wyłącza i pojawia mi się access violation... nie mam pojęcia co robić... wcześniej to się nie zdarzało, przeinstalowałem nie raz CZ i odpalam za pomocą startera nie startera_mod... proszę o pomoc

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Proponuje, zebys wlaczyl zspy czy jak to sie tam zwie, program co wylapuje kody bledow, skopiowal co tam bedzie i podeslal Adanosowi lub Shergarowi.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry