Pograłem i stwierdzam, że jest w tej grze pełno bugów. Lepiej poczekać na finalną wersję.
Jakie ja bugi znalazłem? Np. Zadanie Szpieg Gomeza może się łatwo zbugować, jeśli: podczas drugiego wypytywania ludzi ktoś nam powie, że szuka nas Cavalorn, a my idziemy dalej pytać ludzi to ta kwestia zniknie u Cavalorna. Jeśli nie porozmawialiśmy z Tonim drugi raz, a porozmawiamy z Cavalornem to nie porozmawiamy z nim trzeci raz. A na koniec, Cavalorn daje nam 3 dni na rozpracowanie sprawy szpiega. Ale trzeciego dnia i TYLKO trzeciego dnia pojawi się u niego opcja rozmowy o spotkaniu z Tonim o północy w Głębi, chociaż nawet jeśli to się jeszcze nie zdarzyło. A drugi inny bug to to, że jak dostajemy od Cavalorna zadanie by iść do obozu trollowców, to ochroniarz nie chce nas wpuścić, a przywódca nie ma żadnych kwestii dialogowych.
A moim zdaniem, tak na marginesie, to moglibyście poprawić Głębie. Już nie chodzi o te całe błędy w świecie, ale o te pająki. Są bez tekstór i bez animacji. Poza tym, ten koleś co nas posyła do Głębi mówi, że zeżrą nas szczury. A tam nie ma szczurów, tylko pająki. Więc w następnej wersji lepiej usuńcie te fatalnie pająki, które mają tele bugów, i dajcie dobrze zrobione szczury.