Gothic: Czas Zapłaty [beta] 989051 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 989051

Odpowiedzi 2392

Sparkh

Sparkh

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy

Sparkh

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1660 2013-03-16, 15:47(Ostatnia zmiana: 2013-03-16, 15:47)
Pomocy!!! Wie ktoś co i jak z zadaniem "Rebelia w Nowym Obozie" ???

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

#1661 2013-03-16, 17:49(Ostatnia zmiana: 2013-03-16, 17:50)
Pomocy!!! Wie ktoś co i jak z zadaniem "Rebelia w Nowym Obozie" ???

O ile dobrze kojarze to na tym patchu co Ty grasz nie da rady tego ukończyć.

Z czym dokładnie masz problem ?

Sparkh

Sparkh

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Wogóle nie wiem co robić. dostałem misja od Cawalorna i dalej nie mam pojęcia

Sparkh

Sparkh

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Ok. Tylko już nie mogę się doczekać HEHEHE

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie dawajcie mi propsów, czarną robotę odwala Adanos i testerzy :D
To co w takim razie robisz?  :D

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Zadowala się przy filmach mila :lol:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Tą misję z rebelią powinniśmy dostać w 4 rozdziale a nie w 2 nic nie zrobisz. Możesz ewentualnie przejść do NO jeziorkiem i se w OG pochodzić i porobić misje tam jakieś są.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Mam jedno pytanie. Kiedyś orc mówił, że jak mod zostanie skończony to opublikuje skrypty, ale skoro orc już nie bierze już w tym udziału (chyba, nie wiem czy to prawda), to mam nadzieję, że tego nie zrobicie, bo to trochę głupi pomysł.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Mi się wydaje, że orc wrócił, ale może nie wiem, że mógł znów odejść :D

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Czemu głupi ? Moim zdaniem jest to dobre żeby wykorzystać tą ciężką pracę w jakiś sposób oczywiście za pozwoleniem i dodać że np. w tym modzie są zawarte materiały z czasu zapłaty . tak wiem że o wiele łatwiej jest wykorzystać kogoś materiały ale po co komuś utrudniać żeby on sam do tego doszedł po wielu nieudanych próbach jak można tego oszczędzić i wykorzystać wykonane materiały itp.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

#1671 2013-03-18, 17:22(Ostatnia zmiana: 2013-03-18, 17:23)
Czemu głupi ? Moim zdaniem jest to dobre żeby wykorzystać tą ciężką pracę w jakiś sposób oczywiście za pozwoleniem i dodać że np. w tym modzie są zawarte materiały z czasu zapłaty . tak wiem że o wiele łatwiej jest wykorzystać kogoś materiały ale po co komuś utrudniać żeby on sam do tego doszedł po wielu nieudanych próbach jak można tego oszczędzić i wykorzystać wykonane materiały itp.
Dlatego, że ktoś może zrobić moda, którego przejście może zająć max. pół godziny, a będzie on wykorzystywać skrypty CZ i np. będą miecze runiczne i nic poza tym ten mod nie zaoferuje.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
PoziomkaZ opublikowali skrypty MT i wielkiego problemu nie było.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dlatego, że ktoś może zrobić moda, którego przejście może zająć max. pół godziny, a będzie on wykorzystywać skrypty CZ i np. będą miecze runiczne i nic poza tym ten mod nie zaoferuje.

Nawet jesli to i tak bedzie to wylacznie sprawa tworcy, jakiego moda zrobi bazujac na skryptach CZ. Nawet jesli tworcy tego nie udostepnia - nie jest wcale trudno to wydostac. Poza tym jesli nawet takowy mod wyjdzie, to raczej nikt nikomu nie kaze w niego grac?

Udostepnianie skryptow i materialow to bardzo fajna i przydatna rzecz, mysle, ze to by wsparlo wiekszosc fajnych projektów i modderów. Napewno kilka modyfikacji wyszlo by przez to szybciej i lepiej. Twórcy mogliby porownywac skrypty w celu osiagniecia jak najlepszej optymalizacji, przy tym powodując jak najmniej bugów, a materialy moglyby pomóc przy tworzeniu modów.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Nawet jesli to i tak bedzie to wylacznie sprawa tworcy, jakiego moda zrobi bazujac na skryptach CZ. Nawet jesli tworcy tego nie udostepnia - nie jest wcale trudno to wydostac. Poza tym jesli nawet takowy mod wyjdzie, to raczej nikt nikomu nie kaze w niego grac?

Udostepnianie skryptow i materialow to bardzo fajna i przydatna rzecz, mysle, ze to by wsparlo wiekszosc fajnych projektów i modderów. Napewno kilka modyfikacji wyszlo by przez to szybciej i lepiej. Twórcy mogliby porownywac skrypty w celu osiagniecia jak najlepszej optymalizacji, przy tym powodując jak najmniej bugów, a materialy moglyby pomóc przy tworzeniu modów.
tez tak uwazam

tez tak uwazam

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

tez tak uwazam

Tym różnimy się od zwierząt, że potrafimy wykorzystywać osiągnięcia innych, by ułatwić sobie pracę i móc ją udoskonalać, Tak więc moim zdaniem, jeśli coś jest dobre powinno zostać udostępnione

Falcon

Falcon

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam wszystkich!
Gram w najnowszą wersje moda i niestety utknąłem na zadaniu "szpieg Gomeza". Za pierwszym razem doszedłem do opcji gdzie próbuje zinfiltrować siatkę szpiegowską Gomeza > Tony chce się z nami spotkać po zmroku niedaleko głębi po czym przy zagadaniu go nie ma żadnej opcji dialogowej. Następnie wczytałem zapis gry i wybrałem opcje "zapłać" lub "giń zdrajco", po których Tony ginie(nie od nas) > tym razem pojawił się Abel jednak przy zagadaniu go znów nie ma opcji dialogowych.
Czy ktoś może pomóc? Nie wiem czy to istotne ale jeszcze nie rozpocząłem zadania z łowcami trollów.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
To błąd, który już dawno temu został poprawiony

Falcon

Falcon

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy

Falcon

#1678 2013-03-21, 17:20(Ostatnia zmiana: 2013-03-21, 17:25)
To błąd, który już dawno temu został poprawiony

Tak też wyczytałem, jednak moda mam od wczoraj a błąd występuje. Następne posty prosiłbym z jakimiś radami/rozwiązaniami bo modyfikacja jest genialna i nie chciałbym z takiego powodu się z nią żegnać.

Edit: Ew. mogę wysłać zapis tuż przed pierwsza "schadzką" z Tonym.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Wykonałem wszystkie zadania w Obozie Rebeliantów, ale nie mogę znaleźć jakiegoś drwala dla Vama i ostatniego rekruta nowego. Gestath, Jack Alligator, Scorpion i Pacho już znalezieni jak co. HELP

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

0 użytkowników
Do góry