Gothic: Czas Zapłaty [beta] 964863 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 964863

Odpowiedzi 2392

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Dzięki właśnie chodziło mi o to żeby pograć trochę dłużej w tą wersję, którą mam.

EDIT

Aha jeszcze jest jeden (nie wiem czy to) bug. Mianowicie kowal Carlson, gdy go biorę do OR to zaczepia mnie i daje mi średni pancerz strażnika SO i mówi zbroja gotowa coś tam.... i później nie robi dla mnie lekkiej zbroji łowców trolli

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Wiesz Pablo, może lepiej poczekaj na nową wersję. Uzbrój się w cierpliwość, wydanie nowej wersji długo nie potrwa, a na pewno nie będzie Ci ona psuła nerwów.

Комиссар RBT

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Spokojnie. Poświęciłem się i zagrałem od nowa. Teraz jestem w miejscu, w którym się mówi kirze, żeby zaatakowali straż od tyłu i mam WW zapis xd

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tylko ten zapis nie bedzie kompatybilny z nowa łatką zapewne ^^  wiec i tak bedziesz musiał zaczac od nowa :D

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Wiem, ale nie potrafię grać w nic innego gdy widzę czas zapłaty

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
A tego już nie skomentuję.  :lol2:

Комиссар RBT

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
No może to i lepiej. A zna ktoś odpowiedzi na moje dwa pytania stąd   http://themodders.org/index.php?/topic/16530-pomoc-w-zadaniach/page__st__660__gopid__1057919#entry1057919     ??

MarcinT

MarcinT

Użytkownicy
posty31
Propsy14
  • Użytkownicy
Witajcie zacni gothicowicze.
Mam ostatnio bardzo duże zaległości jeśli chodzi o tego moda. W sumie to już straciłem nadzieję, że kiedykolwiek on ujrzy światło dzienne. No więc mam teraz prośbę...właściwie to nawet dwie  :pokerface:  
Mianowicie czy mógłby ktoś, naprawdę obeznany w temacie tego moda, powiedzieć mi o co tutaj chodzi? To jest ten "normalny" Czas Zapłaty tylko, że nie dokończony i dokańczacie go teraz bez tego głównego szefa? Czy to jakaś inna wersja zrobiona z tego co tam ten główny szef Wam udostępnił, a Wy to trochę ogarnęliście i wypuściliście? Ja już naprawdę nie wiem o co z tym chodzi :facepalm:  
Kolejne pytanie to takie, czy możliwe jest ukończenie tego moda na chwilę obecną? Następne pytanko: Co zawiera ta wersja moda/jaki procent zawartości, która miała być oficjalnie wydana?
W sensie czy są już wszystkie questy, itemy, postaci, mechanizmy, fabuła itp.?
No i ostatnia prośba...
Mógłby ktoś zauploadować gdzieś najnowszą wersję moda wraz z tymi patchami czy co to tam było?
Bo na tym sendspace drugi part nie działa...Znaczy działa ale nie można pobrać.
Pozdrawiam.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1388 2012-10-30, 15:51(Ostatnia zmiana: 2012-10-30, 15:57)
No może to i lepiej. A zna ktoś odpowiedzi na moje dwa pytania stąd   http://themodders.org/index.php?/topic/16530-pomoc-w-zadaniach/page__st__660__gopid__1057919#entry1057919     ??

1. Grd_4069_Paul

2. Jest w planach.

Witajcie zacni gothicowicze.
Mam ostatnio bardzo duże zaległości jeśli chodzi o tego moda. W sumie to już straciłem nadzieję, że kiedykolwiek on ujrzy światło dzienne. No więc mam teraz prośbę...właściwie to nawet dwie  :pokerface:  
Mianowicie czy mógłby ktoś, naprawdę obeznany w temacie tego moda, powiedzieć mi o co tutaj chodzi? To jest ten "normalny" Czas Zapłaty tylko, że nie dokończony i dokańczacie go teraz bez tego głównego szefa? Czy to jakaś inna wersja zrobiona z tego co tam ten główny szef Wam udostępnił, a Wy to trochę ogarnęliście i wypuściliście? Ja już naprawdę nie wiem o co z tym chodzi :facepalm:  
Kolejne pytanie to takie, czy możliwe jest ukończenie tego moda na chwilę obecną? Następne pytanko: Co zawiera ta wersja moda/jaki procent zawartości, która miała być oficjalnie wydana?
W sensie czy są już wszystkie questy, itemy, postaci, mechanizmy, fabuła itp.?
No i ostatnia prośba...
Mógłby ktoś zauploadować gdzieś najnowszą wersję moda wraz z tymi patchami czy co to tam było?
Bo na tym sendspace drugi part nie działa...Znaczy działa ale nie można pobrać.
Pozdrawiam.

Jest to wersja beta, została wypuszczona i jest w trakcie naprawiania bugów. Grę na dzień dzisiejszy można przejść jedynie do momentu 5 rozdziału i proponowałbym dać sobie nadal na wstrzymanie, chłopaki walczą twardo przy poprawianiu bugów, nie można określić procentowego ukończenia gry, gdyż jest jeszcze dużo niedociągnięć a co do uplod#msg1057925u powinien być aktualny na 1 stronie

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Aha dzięki za koda. Czyli jak mam teraz miecz i jak go ,,naładuję,, to będzie on dalej dwuręczny tak?

I bardziej chodziło mi o miejsca w których jest albo jak go przywołałem da się to jakoś sprawdzicć?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
nie, ma być jakiś wybór czy chcemy taki miecz 1h czy 2h ale z tego co wiem nie zostało to jeszcze zrobione

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

#1391 2012-10-30, 16:01(Ostatnia zmiana: 2012-10-30, 16:03)
Aha dzięki za koda. Czyli jak mam teraz miecz i jak go ,,naładuję,, to będzie on dalej dwuręczny tak?

I bardziej chodziło mi o miejsca w których jest albo jak go przywołałem da się to jakoś sprawdzicć?

W aktualnej wersji nie można tego uczynić prawdopodobnie, zostanie dodana możliwość dostosowania się miecza runicznego do typu walki jednoręcznej bądź dwuręcznej w zależności od wyuczonej umiejętności.

Paul przemieszcza się po całej kolonii, bodajże co 30 min i ciężko określić jego pobyt.

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Dobra i tak mam betę użyję kodów będę później jeszcze raz przechodził.

Wie ktoś kto może nauczyć 2h do 60%?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Dobra i tak mam betę użyję kodów będę później jeszcze raz przechodził.

Wie ktoś kto może nauczyć 2h do 60%?

Jeśli grasz na kodach to najlepiej insert #msg1057934ch#msg1057934

MarcinT

MarcinT

Użytkownicy
posty31
Propsy14
  • Użytkownicy
Jest to wersja beta, została wypuszczona i jest w trakcie naprawiania bugów. Grę na dzień dzisiejszy można przejść jedynie do momentu 5 rozdziału i proponowałbym dać sobie nadal na wstrzymanie, chłopaki walczą twardo przy poprawianiu bugów, nie można określić procentowego ukończenia gry, gdyż jest jeszcze dużo niedociągnięć a co do uplod#msg1057927u powinien być aktualny na 1 stronie
Wielkie dzięki kolego za szybką odpowiedź. Teraz pozostaje tylko zapytać się kiedy wyjdzie ten finalny patch? Spokojnie, rozumiem, że nie możecie podać dokładnego dnia ale mi chodzi tylko o takie info czy to będzie kwestia kilku tygodni czy raczej kwestia kilku miesięcy. Bo nie wiem czy rzeczywiście czekać, czy poprostu grać już teraz.
Drugie moje pytanie brzmi: Ile ta modyfikacja ma rozdziałów? Czy "ramy" modyfikacji są już gotowe (questy, mechanizmy, itemy, postaci, fabuła) i to już jest wersja, którą tylko będziecie poprawiać i niwelować bugi, czy może będziecie dodawać jakieś nowe, inne elementy?
Trzecia sprawa: Co daje to coś zwane "Freddys Textures"?
Po czwarte: Naprawdę a linku do 2 parta na pierwszej stronie tematu nie  da się tego pobrać... :ayfkm:  
I po piąte: Czy jest gdzieś pełna lista zmian/nowości, które są w tej becie?

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Nie gram na kodach. Prawdę mówiąc to miałem zamiar przywołać paula i za nim pójść. Myślałem, że mnie zaprowadzi do ,, prawdziwego,, ale jednak nie. On idzie do SO a jak pobiłem przywołanego i zabrałem mu perłowy podmuch to nie da się go oddać świstakowi. Jest jakiś wpis, który się powinien pojawić w dzienniku czy coś? (tylko nie bug pls :D )

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

#1396 2012-10-30, 16:17(Ostatnia zmiana: 2012-10-30, 16:20)
Jest to wersja beta, została wypuszczona i jest w trakcie naprawiania bugów. Grę na dzień dzisiejszy można przejść jedynie do momentu 5 rozdziału i proponowałbym dać sobie nadal na wstrzymanie, chłopaki walczą twardo przy poprawianiu bugów, nie można określić procentowego ukończenia gry, gdyż jest jeszcze dużo niedociągnięć a co do uplod#msg1057936u powinien być aktualny na 1 stronie
Wielkie dzięki kolego za szybką odpowiedź. Teraz pozostaje tylko zapytać się kiedy wyjdzie ten finalny patch? Spokojnie, rozumiem, że nie możecie podać dokładnego dnia ale mi chodzi tylko o takie info czy to będzie kwestia kilku tygodni czy raczej kwestia kilku miesięcy. Bo nie wiem czy rzeczywiście czekać, czy poprostu grać już teraz.
Drugie moje pytanie brzmi: Ile ta modyfikacja ma rozdziałów? Czy "ramy" modyfikacji są już gotowe (questy, mechanizmy, itemy, postaci, fabuła) i to już jest wersja, którą tylko będziecie poprawiać i niwelować bugi, czy może będziecie dodawać jakieś nowe, inne elementy?
Trzecia sprawa: Co daje to coś zwane "Freddys Textures"?
Po czwarte: Naprawdę a linku do 2 parta na pierwszej stronie tematu nie  da się tego pobrać... :ayfkm:  
I po piąte: Czy jest gdzieś pełna lista zmian/nowości, które są w tej becie?

1. Nie można określić dokładnej daty
2. Gra będzie zawierała 6 rozdziałów, fabuła i mechanizmy są zrobione ale występują przy nich jeszcze bugi, które trzeba naprawić.
3. Poprawiona grafika, można zobaczyć efekty na youtubie z tego co się orientuje.
4. Nie wiem dlaczego tak jest, musisz poczekać na Shergara może on wie.
5. Z tego co wiem nie istnieje taka lista na dzień dzisiejszy

Nie gram na kodach. Prawdę mówiąc to miałem zamiar przywołać paula i za nim pójść. Myślałem, że mnie zaprowadzi do ,, prawdziwego,, ale jednak nie. On idzie do SO a jak pobiłem przywołanego i zabrałem mu perłowy podmuch to nie da się go oddać świstakowi. Jest jakiś wpis, który się powinien pojawić w dzienniku czy coś? (tylko nie bug pls :D )

Musisz go zabić, wtedy będziesz mógł oddać łuk, a co do wyuczenia się 2h broni to nie pamiętam teraz gdzie można się ich wyuczyć do 60% :)

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
No właśnie zabiłem ale tego przywołanego i nic. Dowiedziałem się że przechodzi on czasem przez OR. Czy to prawda?

MarcinT

MarcinT

Użytkownicy
posty31
Propsy14
  • Użytkownicy
Zatem, mój drogi przyjacielu, żadnych poważniejszych zmian w wersji finalnej nie będzie? A aktualnie zajmujecie się "tworzeniem" 6 rozdziału i poprawianiem bugów?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

#1399 2012-10-30, 16:26(Ostatnia zmiana: 2012-10-30, 16:27)
No właśnie zabiłem ale tego przywołanego i nic. Dowiedziałem się że przechodzi on czasem przez OR. Czy to prawda?

Tak, ale nie pamiętam o której godzinie przechodzi wraz ze strażnikami przez OR, ale z tego co wnioskuję masz chyba nie aktualną wersje patcha.

Zatem, mój drogi przyjacielu, żadnych poważniejszych zmian w wersji finalnej nie będzie? A aktualnie zajmujecie się "tworzeniem" 6 rozdziału i poprawianiem bugów?

Tego nie wiem, póki co chłopaki stają na głowie aby pozbyć się bugów do 5 rozdziału dopiero potem zajmą się dalszą fabułą. W zasadzie jestem tylko testerem i dokładnie nie wiem jak ma to dalej wyglądać.

0 użytkowników
Do góry