Moglibyście udostępnić to co udało wam się dotychczas naprawić, a ja grę mógłbym zacząć od samego początku, bo w zasadzie za dużo fabuły nie przeszedłem. Oczywiście mógłbym wtedy także pomóc jak koledzy wyżej.
Wracając do rozgrywki w samej modyfikacji to bardzo mi się spodobała. Pograłem może ze dwie godzinki i stwierdzam, że dialogi są świetnie wymyślone, przez co tworzą one całość moda na poważny plus. Bardzo ładnie prezentuje się mod wizualnie, a co do crashy to raczej mało istotne było to na moim sprzęcie, bo ani razu się mod nie wyłączył (komputer leciwy już). Niestety im dłużej grałem tym bardziej gra się zaczynała zacinać.
Wracając do dialogów to mają one potencjał i świetnie nadałby się pod nie dubbing. Niestety dialogów jest multum, bo w końcu mod duży. Ale kto wie? Może udałoby się zebrać ekipę? Do złotych wrót przecież dużo ludzi się zgłosiło, a i ich nagrania są na wysokim poziomie. Oczywiście wiem, że dodatkowa robota i niemała, ale zatrudnić chętną osobę do tego może by się udało?