Gothic: Czas Zapłaty [beta] 973430 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 973430

Odpowiedzi 2392

JoKeRo

JoKeRo

Użytkownicy
posty40
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam pytanko odnośnie postępów w CZ, czy muzyka została jakoś odzyskana ? Bo o ile wiem kilka utworów nie ma  :wink: Mam pytanko odnośnie postępów w CZ, czy muzyka została jakoś odzyskana ? Bo o ile wiem kilka utworów nie ma  :wink:

Libra

Libra

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy

Libra

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1341 2012-10-07, 11:33(Ostatnia zmiana: 2012-10-07, 11:34)
Kurwa, widzę że mam rangę lokalnego celebryty, aż strach wchodzić na pudelka itp.  pewnie teraz na tapecie:
"Szok orcwarrior był dostępny na GG!!! [Zobacz zdjęcia]" :lol:

Spokojnie ludzie, wpadłem tu tylko troche pomóc z wiekszymi problemami i może jakoś pożytecznie wpłynąć na atmosferę i tempo pracy też, ale cudów nie należy się spodziewać :wink:

Eee a można by tak o autografa poprosić, w przyszłości dzieciom się pochwale ;)

A tak ogólnie cieszę się że wróciłeś  :ok:

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Mam pytanko odnośnie postępów w CZ, czy muzyka została jakoś odzyskana ? Bo o ile wiem kilka utworów nie ma  :wink:

Z tego co wiem to te utwory się znalazły.

Комиссар RBT

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Wam też crashuje gre co 5 min? Bo nie mogę nawet spokojnie pograć ;/

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
wszyskim crashuje, różnica jest tylko taka że inny czas crasha jest np. 1h czy 2h w zależności od komputera, nie wiadomo co powoduje ten błąd

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Najczęściej dostaje crasha w obozie rebeliantó więc może tam jest gdzieś problem?

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Drock

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#1346 2012-10-07, 14:55(Ostatnia zmiana: 2012-10-07, 14:56)
heh ja w ogóle nie mam craschy tylko małe zawiechy a spróbuj zreinstalować gothic'a

na publicznej wersji też nie miałem craschy w OR

Plomba

Plomba

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Wątpie żeby coś pomogło teraz pograłem około 30 minut i nie ma crasha żadnego :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Najczęściej dostaje crasha w obozie rebeliantó więc może tam jest gdzieś problem?
Zrób tak: włącz Gothic_Starter_mod i ustaw zSpy na 10. Jeśli nie masz zSpy.exe w gothic\system, to ściągnij: http://www.sendspace.com/file/q2iys8

Następnie uruchom grę. Jak cię wywali, to wklejasz tu plik zSPYdefault.log, albo kopiujesz ostatnie 100 wierszy. Jeśli wyskoczy również okno Access Violation, to robisz screena i też tu zamieścisz, a raczej w temacie "Bugi".

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
..i tylko tym sposobem można zredukować ilość crashy, tymbardziej że same crashe to może być kwestia zależna sprzetowo, tzn. niektórym będa one wywalały rzadziej, innym częściej. W kazdym razię od samo narzekanie na ich częstość w niczym nie pomaga, dopiero jeżeli bedziemy mieli kawalek loga z zSpy i co bardzo ważne okienko AcessViolation/DivideByZero/itp. możemy coś konkretnego z tym zrobić i to naprawde jest efektywna pomóc za którą będziemy wam wdzięczni.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Może dodaj jeszcze screena, jak trzeba to robić? :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Z drugiej strony to może być wina high-endowego sprzętu. Opowiadałem o tym Adanosowi, spróbujcie obniżyć ustawienia graficzne. No cóż - Gothic to stara gra i gryzie się z najnowszym sprzętem.

Комиссар RBT

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Też racja, jeżeli chcecie pomóc z crashami, to tak powinien wygladać wasz raport crasha:
Spoiler

Ważna rzecz z której nie zdawalem sobie jeszcze sprawy podczas tworzenia tego "tutoriala" róbcie też printscreeny samych crashy -> zawierają one kluczowe informację dla naprawy tych błędów.

Ripper

Ripper

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Hmmm, a czy w wersji 1.0.6, głębia działa tak jak powinna? Czyli że chodzisz po normalnym podłożu, a nie co sekundę wpadasz do wody, albo gdzieś wylatujesz w nicość?

Ps. Proszę o odpowiedź w zadaniach .:PP

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Hmmm, a czy w wersji 1.0.6, głębia działa tak jak powinna? Czyli że chodzisz po normalnym podłożu, a nie co sekundę wpadasz do wody, albo gdzieś wylatujesz w nicość?

Ps. Proszę o odpowiedź w zadaniach .:PP

Problem jest pomału naprawiany

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Po powrocie orka prace dużo szybciej ruszyły do przodu. Obecny content wygląda naprawdę dobrze, ale nadal brakuje kilku osób, które pomogłyby w testowaniu. Jeżeli ktoś chciałby pomóc przy tworzeniu CZ to zapraszamy do współpracy.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po powrocie orka prace dużo szybciej ruszyły do przodu. Obecny content wygląda naprawdę dobrze, ale nadal brakuje kilku osób, które pomogłyby w testowaniu. Jeżeli ktoś chciałby pomóc przy tworzeniu CZ to zapraszamy do współpracy.
Ja moge pomóc

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
z dużym entuzjazjem czekam na tego moda,  który defakto może okazać się pierwszym, duzym  niefocjalnym dodatkiem do gry, wolnym od bugów.

Libra

Libra

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
z dużym entuzjazjem czekam na tego moda,  który defakto może okazać się pierwszym, duzym  niefocjalnym dodatkiem do gry, wolnym od bugów.

jestem tego samego zdania, nie gram w bete CZ ponieważ nie chce poznać fabuły dopóki nie wyjdzie oficjalna wersja :) .

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
ja mogę pomóc w betatestach   :wink:

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry