[G2NK] Juran PL 117260 128

O temacie

Autor Magier

Zaczęty 4.08.2011 roku

Wyświetleń 117260

Odpowiedzi 128

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Najpierw musisz wykonać zadanie Czaszka Jacka.

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy
udało się już komuś przejść tego moda?
ja mam problem z tymi kamiennymi głowami - wcisnąłem wszystkie 5 przycisków, we wszystkich przypadkach wyświetlił się napis "nowy zapis w dzienniku" i przywołało orka, ale w dzienniku mat tylko 4 wpisy...
nie zaliczyło mi jednej z tych dwóch co są koło siebie na płaskowyżu...

dodam też na marginesie że miałem problem z misją "5 troli" - niektóre panele w labiryncie nie miały kolizji i spadałem pod świat...

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

[G2NK] Juran PL
#62 2011-08-19, 16:53(Ostatnia zmiana: 2011-08-19, 16:55)
udało się już komuś przejść tego moda?
ja mam problem z tymi kamiennymi głowami - wcisnąłem wszystkie 5 przycisków, we wszystkich przypadkach wyświetlił się napis "nowy zapis w dzienniku" i przywołało orka, ale w dzienniku mat tylko 4 wpisy...
nie zaliczyło mi jednej z tych dwóch co są koło siebie na płaskowyżu...

dodam też na marginesie że miałem problem z misją "5 troli" - niektóre panele w labiryncie nie miały kolizji i spadałem pod świat...

To chyba musisz moda przeinstalować albo nie wiem co bo ja przeszłem całego "Jurana" bez przeszkód, a otwarło ci się przejście ( po wciśnięciu tych przełączników na tych głowach ) do tej świątyni w tej jaskini?

Ps. po każdym naciśnięciu przełącznika pojawia się ork-ożywieniec, to jeżeli za każdym razem ci się pojawił to powinno zaliczyć każdy posąg/głowę...

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Tak się znowu ostatnimi czasy bawię w granie w modziki (przeszedłem całego, powtarzam CAŁEGO niemieckiego Caduona - zajebista modyfikacja, polecam), to też nabrałem chęci na ponowną instalację Jurka :) .

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Caduon? skądś to znam.... nie motyla noga, niech to bedzie niespodzianka :lol:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

xDillerx

xDillerx

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Ja mam blad po wczytaniu mapki Juran dom Wilka jest bialy oO  
I caly czas mam zapis misji Lance(jakos tak)wymienia kamienne tabliczki.
To juz wszystko.Nie wiem czy to jednorazowe :unsure:  

HeHeHe :crux:

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Ja mam blad po wczytaniu mapki Juran dom Wilka jest bialy oO  
Po ponownym wczytaniu gry powinno być już wszystko w porządku.

I caly czas mam zapis misji Lance(jakos tak)wymienia kamienne tabliczki.
Zakończenie zadania następuje dopiero po szóstej wymianie.

xDillerx

xDillerx

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
ale mam 20 plytek pelzacza i 20 czegos tam...

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
To jeszcze po stówce jajek (czy czegośtam), po stówce płytek i zadanko będziesz miał done. Rozwieję twoje wątpliwości - jeśli masz włączony respawn , to zarówno owe przedmioty jak i pieniądze nie są w "Juranie" problemem.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

[G2NK] Juran PL
#69 2011-08-24, 16:20(Ostatnia zmiana: 2011-08-25, 13:49)
CURVA!

Na terytorium bardzozłych ork spaceruje sobie po łące wesoły troll. Ja, jako czarny charakter chciałem ukrócić jego szczęśliwą egzystencję (przy okazji zgarniając słoneczny aloes na diil za puchar Bromora). Niestety, zostałem powstrzymany przez jebany Acces Violation który wyskakuje za każdym razem gdy do niego podchodzę. Nie działają prośby, groźby, przekupstwo ani reinstalajca moda.

Wiem że pewnie nikt na to nie poradzi, po prostu smutny wierzba musiał sie wyżalić :C

[mod=Wowoz]< Miałem tu dać obrazek: Nie płacz wierzbo, słońce jeszcze wyjdzie z zamojskich chmur. Niestety nie chcialo mi sie go szukac >[/mod]

TheBellator95

TheBellator95

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Bardzo fajny mod. Ciekawa fabuła i świat też robi wrażenie. Podziękowanie dla tłumacza ;)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
a teraz lance sie zaciął po pierwszej wymianie i nie mam zadnej opcji dialogowej dotyczącej tegoż, tylko pomocne "Naucz mnie".

Ja pierdole ale ubaw

xDillerx

xDillerx

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Mi wszystko dziala.......
Daj filmik to moze ktos uwierzy :lol:

krokus

krokus

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam. Mam mały problem, nie mogę znaleźć kamienia ogniskującego. W poradniku na jego temat nie jest nic napisane.

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Wszystko jest opisane w poradniku, a dokładniej w deskrypcji zadania Pustynia na stronie 110.

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
O, super kiel. Jest wreszcie w co zagrac. Wchodze na forum raz na kilka miesiecy i sprawdzam co nowego sie pojawia :)

landryn

landryn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam,

dwa problemy, a w zasadzie trzy, bo po tych dwóch errorach, wyskakuje Access Violation

dodam, że mam Win 7.

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Spróbuj na czas uruchamiania modyfikacji wyłączyć antywirusa lub firewalla. Gdy to nie pomoże, podejmij kolejną próbę po reinstalacji Jurana/Gothica II, jeśli będzie ona możliwa.

Konto, na którym uruchamiasz modyfikację, ma uprawnienia administratorskie?

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Przeszedłem tego moda. jeden z gorszych w jakie grałem. Okrutnie nudny, ogromne mapy po których po prostu nie bylem w stanie tak marnować czasu i musiałem latać na F8. Nudne i trudne do zrobienia misje takie jak zbieranie tych instrumentów lub szczawiow krolewskich po całej mapie. Komu by sie chciało tego szukać ? Ogólnie kiepski mod chociaż niektóre rzeczy były fajne.

landryn

landryn

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Konto, na którym uruchamiasz modyfikację, ma uprawnienia administratorskie?

tak, oczywiście. próbowałem nawet różne kombinacje ze zgodnością i echo. no nic. spróbuję reinstalki.
Dzięki za odpowiedź.

0 użytkowników
Do góry