[G2NK] Juran PL 117244 128

O temacie

Autor Magier

Zaczęty 4.08.2011 roku

Wyświetleń 117244

Odpowiedzi 128

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
mam takie pytanko jak robie misje na kamien ogniskójoncy juz jestem w tej prawidlowej jaskini to nie moge tego portalu co jest przed wrzodem otworzyc co jest ???  oO

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
kamien ogniskójoncy
nie ma takiego kamienia

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
mam takie pytanko jak robie misje na kamien ogniskójoncy juz jestem w tej prawidlowej jaskini to nie moge tego portalu co jest przed wrzodem otworzyc co jest ???  oO
Trzeba wcisnąć przycisk znajdujący się na lewej kolumnie.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Mam propozycję - aby wydzielić odpowiedni temat co do "pomocy w sprawie przechodzenia jurana", i to najlepiej jak najszybciej, bo później zrobi się z tematu 90 stron, przydatnych może z 30, reszta pierdół ,( a wszystko to pomieszane) tak jak to zresztą miało miejsce w temacie Returning ...

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ale u mnie coś nie dziala  :unsure:

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
mod w porządku , grałem z jakąś godzinę i gratulacje dla twórców jak i dla tych co przełożyli moda na j.polski.
Jedyne co wkurwia to bieganie w ciemno, przydałaby się solucja hehe :P

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
tak serio to żartowałem na temat tej solucji, ale przyda się, dzięki RoMek ;)

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

balagan

balagan

Użytkownicy
posty8
Propsy3
  • Użytkownicy
Nie wiem jak to się stało że wcześniej tego moda nie zauważyłem go przez tyle czasu, za pewne przez to że nie był spolszczony wcześniej. Pierwsze dwie godziny grania a od razu mnie wciągnęła fabuła jak i cała wyspa Juran i wielkie Dzięki ekipie polonizującej owego moda bo bym go nigdy nie zauważył.

Jak na razie to jedną drażniącą rzecz zauważyłem to BRAK reakcji otoczenia na kradzież, więc jak by jakiś patch to rozwiązał było by dobrze.

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
mod całkiem całkiem;) gratki za spolszczenie:)

xDillerx

xDillerx

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy

xDillerx

[G2NK] Juran PL
#50 2011-08-16, 21:53(Ostatnia zmiana: 2011-08-17, 10:04)
Ja tu taki maly spamik:)Na pustyni tam gdzie jest wrzod skad wezme klucz?:)I zrobi ktos temat dot. przejscia gry? :[  

Wiem poradnik....

FraseR
  • Gość

FraseR
Gość

[G2NK] Juran PL
#51 2011-08-16, 21:57(Ostatnia zmiana: 2011-08-16, 22:00)
Cytat: xDillerx
wrzud

Obawiam się, że nie istnieje ktoś taki w modzie.

Co do poradnika to znajdziesz go tu.
Wystarczy poszukać.

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
Zauważyłem błąd ortograficzny w tłumaczeniu. Zadanie o bliźniakach żeby się pobili. "Biurko" a nie "biórko" hehe :)

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Jak narazie to najlepszy mod do G2NK w jaki grałem, już jestem w 3 rozdziale i gdybym nie musiał iść spać by iść jutro do pracy to grałbym dalej hehe

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Ja tu taki maly spamik:)Na pustyni tam gdzie jest wrzod skad wezme klucz?
Kluczem jest ornament, który daje nam mag Antor. Poza tym, jak już pisał FraseR, zadanie opisane jest w poradniku. Dokładnie na 110 stronie.

Zauważyłem błąd ortograficzny w tłumaczeniu. Zadanie o bliźniakach żeby się pobili. "Biurko" a nie "biórko" hehe :)
Faktycznie. Nie wiem, jaki cudem mógł przejść taki byk. :D  Oczywiście zostanie to poprawione wraz z wydaniem łatki.

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy

Don Cornelius

[G2NK] Juran PL
#55 2011-08-18, 09:44(Ostatnia zmiana: 2011-08-18, 09:44)
Mam mały problem z ta modyfikacją. Gdy pytam Niclasa czego może mnie nauczyć znowu pojawia się ta opcja i tak w kółko. Nie może mnie niczego nauczyć. Czy to jest jakiś bug czy trzeba wykonać jakieś zadanie.

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red

Magier
White&Red

[G2NK] Juran PL
#56 2011-08-18, 10:01(Ostatnia zmiana: 2011-08-18, 10:41)
Wygląda na to, że umiesz już wszystko, czego Niclas mógł Cię nauczyć. Jeśli nie, to znaczy, że jest to jakiś błąd.

@down:
Książka raczej nie ma nic do tego. Dziwna sprawa, nie jestem w stanie powiedzieć Ci więcej w tej kwestii. Może rzeczywiście to jakiś jednorazowy błąd.

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy

Don Cornelius

[G2NK] Juran PL
#57 2011-08-18, 10:11(Ostatnia zmiana: 2011-08-18, 18:50)
No właśnie. Dziwne nie uczyłem się obdzierania ze skór a umiem. A w umiejętnościach nie mam że się nauczyłem. A czy to może być przez książkę w chacie Malona? Bo dodała mi coś a nie wiem co.

PS W solucji jest błąd(tak mi się wydaje) Bo jest o pasterzu Williamie a raz o Wasilim. Ale dziwne że tak samo wyglądają i tam samo występują tylko że u mnie jest Wasili.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Prawdopodobnie przywołałeś PC_ROCKEFELLERA. Nie wiem czemu, ale przywolanie kodem tego goscia sprawia, ze umiemy wszystko nie uczac sie niczego, a i w nasze statystyki nie mamy tego wpisane ;/

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy

Don Cornelius

[G2NK] Juran PL
#59 2011-08-18, 19:45(Ostatnia zmiana: 2011-08-18, 19:47)
Aj. Racja przywołałem go bo skóra była mi potrzebna. Dzięki za informacje(ale 1 kręgu lub celności z łuków moge normalnie się uczyć tylko te zdolności myśliwskie). A mam inne pytanie dostałem misje od Malona odszukać tych piratów. Wasili nie ma linijki dialogowej. Popłynąłem do tej kryjówki ubiłem zombie i nie mogę drzwi otworzyć. W solucji pisze że klucz był w rękojeści. Ale tu właśnie moje pytanie skąd mam wziąść ten miecz z kluczem bo Malon nic mi nie dał.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry