Piłka nożna 43932 155

O temacie

Autor

Zaczęty 15.07.2011 roku

Wyświetleń 43932

Odpowiedzi 155

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Piłka nożna
2011-07-15, 09:09(Ostatnia zmiana: 2011-07-15, 09:09)
Szpan musi być :ok:
Jebac każdego kibica piłki nożnej i jebać piłkę nożną

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
jebac wowoza, ktory jest no-lifem i nie uprawia zadnego sportu

Codeman

Codeman

Użytkownicy
posty53
Propsy33
  • Użytkownicy
Ej ! Przesada , piłki się nie obraża! Piłka to boski sport stworzony dla vipów :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wowoz, dostajesz propsa za tą część:
Szpan musi być :ok:
Z drugą wypowiedzią się nie zgodzę, sam nie przepadam za piłką nożną, ale znam sporo osób, które się nią pasjonują i lubię je. Jaki Ty masz powód żeby jebać wszystkich kibiców? Nie podoba się sport? Zawsze stałeś na bramce? Może coś innego czym chcesz się z nami podzielić? Jak masz już jebać tych kibiców to przynajmniej skup się na tych, którzy nich udają i rozpierdalają stadiony.

Przypominasz mi kogoś Aztek :lol2:
Proponuję podzielić się później doświadczeniem dokonanego na facebooku :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
sam nie przepadam za piłką nożną, ale znam sporo osób, które się nią pasjonują i lubię je.

co za bezsens. sam "jebię brudasów", jakim definitywnie w mojej definicji obecnie jesteś, co nie znaczy że jestem faktycznie w jakiś sposób uprzedzony, czy wrogi bo i mam takich znajomych i nie uważam ich za gorszych.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sam "jebię brudasów", jakim definitywnie w mojej definicji obecnie jesteś
no tak... nie urodziłem się w zdobionym żydowskim złotem chełmie

co nie znaczy że jestem faktycznie w jakiś sposób uprzedzony, czy wrogi bo i mam takich znajomych i nie uważam ich za gorszych.
więc jaki jest sens nanoszenia tego jebania na forum, jakby to w jakiś sposób stawiało ponad tych 'jebanych'? wowoz wyraził swój pogląd na kibiców i ich zamiłowanie do piłki - który jak dla mnie jest jednoznaczny i godny napisania złego słowa, z powodu, który wymienił diegomir.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Piłka nożna
#6 2011-07-16, 02:00(Ostatnia zmiana: 2011-07-16, 02:32)
Kurczę, jak już rozmowa o jebaniu to muszę sobie ulżyć

Jebać piłkę nożną
Jebać pozerstwo
Jebać gejostwo
Jebać tapeciarstwo
Jebać narkomanie
Jebać alkoholizm
Jebać skurwielizm
Jebać wyznawców JP
Jebać pospolite psy
Jebać inną hołotę
Jebać biurokrację
Jebać politykę
Jebać wycinkę lasów
Jebać mcdonalda
Jebać jebanie
Jebać się!

@down: Przecież też wymieniłem, na końcu. To miała być puenta.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Nie rozumiem potrzeby uprawiania seksu z mcdonaldem, iplusem czy alkoholizmem. Ja tam bym predzej jebal kobiety.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Piłka nożna
#8 2011-07-16, 09:41(Ostatnia zmiana: 2011-07-16, 09:50)
ja bym się raczej trzecią pozycją przejmował. nie pasuje do tego forum

co do kibicowania - wkurwiają mnie praktycznie wszyscy kibice. lać córka rybaka na ich stosunek do sportu, bo mam to w dupie, ale najbardziej wkurwiający są ci, którzy gdy dowiedzą się, że nie interesujesz się kopaniem skórzanej kulki, przycinają niesamowitego szoka. NO BO córka rybaka JAK TO???????????1!!????????/

Jaki Ty masz powód żeby jebać wszystkich kibiców? Nie podoba się sport? Zawsze stałeś na bramce? Może coś innego czym chcesz się z nami podzielić? Jak masz już jebać tych kibiców to przynajmniej skup się na tych, którzy nich udają i rozpierdalają stadiony.
Odpowiedzią na to mogą być powszechne głosy (w mediach, na internecie, NA ULICY) narzekające na brak obiektów sportowych, na które przecież wydaje się NIEMAŁE obiekty sportowe. Nawet w Radomsku mamy Orlika, są plany do drugiego, chociaż na każdym osiedlu jest przynajmniej jedno proste boisko. Dodatkowo w większych miastach na budowę WSPANIAŁYCH stadionów leci gigantyczna forsa. Co prawda osoba której się pytałeś o to, a nie pamiętam kogo, więc mogę się mylić, ale znając forum, pewnie nawet nie jest podatnikiem i nie powinna mieć prawa zabierania głosu w dyskusji o tym co napisałem, jednakże żyje pomiędzy tymi stadionami i nie ma co się dziwić, kiedy wyraża oburzenie/wkurwienie(pewnie obejmie to cenzura).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Piłka nożna
#9 2011-07-16, 12:27(Ostatnia zmiana: 2011-07-16, 12:42)
no tak... nie urodziłem się w zdobionym żydowskim złotem chełmie

Nie trafiłeś.

więc jaki jest sens nanoszenia tego jebania na forum,

Sens jest taki sam jak w przypadku spinania się o każde złe słowo jakie tu niejednokrotnie padło. Przypomniała mi się niedawna sytuacja z KZW, który szukał "admina na posyłki" co też wywołało nie wiadomo jakie oburzenie.

i godny napisania złego słowa, z powodu, który wymienił diegomir.

Nie widzę związku między niechęcią do piłki a byciem nolifem, czy ogólnie niechęcią do sportu ogółem, ale spoko. Przedstawianie skrajności to typowy zabieg przy braku lepszej argumentacji. W odwrotności powodów do jebania piłki nożnej jest cała masa a to niektóre z nich pisane na szybko:

- Pierdolona mafia pzpn i ogromna kasa jaka tam jest rozgrabiana,
- Banda idiotów niszcząca stadiony i mienie publiczne,
- Cała ta żenująca pseudo sportowa, patriotyczna, piwna otoczka towarzysząca każdej spektakularnej kompromitacji jakiej dokonujemy przy okazji różnych mistrzostw, zawodów,
- Ogromne pieniądze idące na budowę obiektów (orliki, stadiony) dla dyscypliny stojącej w kraju na żenująco niskim poziomie. Czy to jest priorytet dla kraju, który np. pod względem transportu zatrzymał się gdzieś na etapie w jakim byli niemcy w 39?
- Hordy baranów naklejające jakieś chujowe wlepki gdzie się da, mażące sprejem ściany i gotowe przypierdolić się za wuj wie co z jakimś infantylnym "za kim jesteś?!" pod groźbą wpierdolu,
- Reprezentacja złożona z prymitywów, drobnych alkoholików i nieudaczników,
- Grona córka rybaka tłustych kibiców komentatorów żłopiących piwsko i krytycznie komentujących każde zagranie, podczas kiedy sami by nie przebiegli 5 metrów bez zadyszki za tą piłką :facepalm:

Wymieniać można długo. Sam sport jest mi obojętny, ale cała kultura, otoczka i atmosfera jaka jemu towarzyszy sprawia, że mam ochotę każdorazowo jebnąć sobie nóż w czoło, gdy tylko słyszę jedną z tych wiejskich stadionowych przyśpiewek w np. reklamie piwa. Dziwnym trafem większość tego co opisałem nie tyczy się innych popularnych sportów.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Piłka nożna
#10 2011-07-16, 12:44(Ostatnia zmiana: 2011-07-16, 12:57)
Ej ! Przesada , piłki się nie obraża! Piłka to boski sport stworzony dla vipów :D
Ta.
http://patrz.pl/filmy/bijatyka-kibicow-w-bydgoszczy

Sam sport jak każdy inny, ale jego wyznawców powinno się wieszać. Celowo użyłem słowa wyznawców, żeby nie było niedomówień.
Napierdalanie wszystkich kibiców innych drużyn, to jedno, ale że pojadę sobie do miasta niedaleko mojego (jako osoba całkowicie postronna), ktoś rozpozna że jestem z innej miejscowości (z którą tamci akurat mają #msg155824kosę#msg155824) i już goni mnie dziesięciu niedojebów. Rozpierdalanie stadionów, jak w linku wyżej (tutaj gimbusy w dodatku rozjebały stadion swojej drużyny :facepalm: ), tagowanie na każdym murze pierdolonych tekstów typu "WISŁA PANY, LEGIA HUJE", pierdolone śpiewanie swoich wieśniackich pieśni idąc przez miasto po każdym meczu, i w sumie można tak wymieniać.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Dlatego od piłki nożnej lepszy jest żużel!!:D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mam pytanie, to temat "Facjatki" czy "Jebać piłke nożną"?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Posłużyłem się skrajnością, bo WWZ przesadził "jebiąc piłkę nożną i kibiców" Sam gram czasem z kolegami w piłkę, oglądam mecze, za czasów Dyskobolii chodziłem na stadion i nigdy jakoś nie rozjebałem stadionu, nie napierdalałem się w ustawce. Jestem ciekaw, co wowoz ma do zwykłych ludzi, którzy mają zainteresowania inne niż on.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dla was jest to zwykla bitka, zwykle lanie. Wyboraźcie sobie nas jak krzyżowców.. gdy kibice innych drużyn obrażają naszą, dla nas jest to automatyczne wypowiedzenie wojny i robimy świętą wojne, dzihad, krucjate czy co tam chcecie. To jest nasza wiara, ktorej bronimy!!

Z pozdrowieniami: Donald matole! Twój rząd obalą kibooole!!

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Jak tak każdy idiota zacznie bronic swojej wiary to wyginiem szybciej niż dinozaury...

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Dzihad czy krucjata to jedne z najgorszych pomyslow ludzkosci.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Piłka nożna
#17 2011-07-16, 13:32(Ostatnia zmiana: 2011-07-16, 13:33)
Dla was jest to zwykla bitka, zwykle lanie. Wyboraźcie sobie nas jak krzyżowców.. gdy kibice innych drużyn obrażają naszą, dla nas jest to automatyczne wypowiedzenie wojny i robimy świętą wojne, dzihad, krucjate czy co tam chcecie. To jest nasza wiara, ktorej bronimy!!
I dlatego jak każda inna #msg155923wiara#msg155923 która chce cokolwiek zdobyć siłą - jesteście idiotami.

Z pozdrowieniami: Donald matole! Twój rząd obalą kibooole!!
Tu akurat można zacytować Grabaża: "Kretyni kontra kretyni"

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
dla nas jest to automatyczne wypowiedzenie wojny i robimy świętą wojne, dzihad, krucjate czy co tam chcecie. To jest nasza wiara, ktorej bronimy!!
JA PIERDOLE! :lol2:  :lol2:  normalnie nic do ciebie nie miałem, ale tu to już pierdolniecie...

"święta wojna" córka rybaka...

o ile dobrze pamiętam w gimnazjum na religii moja katechetka wyraźnie powiedziała, że okres krucjat był chujową sytuacją dla obecnych katolików, więc przyrównując wasze zachowanie do krucjat jesteście idiotami :)

dżihad nie jest fajny
krucjaty nie są fajne
ustawki kiboli też nie

elo, "krzyżowcu" :lol2:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
15 lat masz i chcesz na krucjaty chodzic? Tata pozwala?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry