Masa 15306 68

O temacie

Autor

Zaczęty 24.06.2011 roku

Wyświetleń 15306

Odpowiedzi 68

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ha pamięć dalej dobra i zgadłem co to 1 PSK  p znajomej ojciec i wujek kiedyś służyli

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
zasadniczo czy zawodowo? jeśli to drugie to niezły wyczyn a pierwsze też nie mały zaszczyt.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Chyba zawodowo przynajmniej wujek gdzieś z początków istnienia byli bo coś koło 90 potem ojciec znajomej odszedł a wujek został teraz nie wiem co i jak

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Masa
#63 2011-07-09, 10:52(Ostatnia zmiana: 2011-07-09, 10:54)
A ja teraz napierdalam na budowie masę swoją i obcą. Niech tylko minie tydzień-dwa i znikną odciski dostanę wypłatę, to będę tyrał, że aż mi czarna pasta będzie ze chodzić ze skóry.  :lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
będę tyrał, że aż mi czarna pasta będzie ze chodzić ze skóry
Zapierdalaj ostro i wyglądaj jak murzyn. Wtedy będzie właściwy człowiek, na właściwym miejscu :lol:

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Masa
#65 2011-07-09, 19:59(Ostatnia zmiana: 2011-07-09, 20:00)
Wtedy będzie właściwy człowiek, na właściwym miejscu :lol:

To tylko do sierpnia, do początku semestru. Ciekawe gdzie w Polsce zarobisz $14/h bez żadnego wykształcenia, doświadczenia i fachu w ręku? Ty wy robicie za psie pieniądze i wszystko u was jest drogie mudziny.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Zaczynając od tego, że praca sezonowa to u nas owszem, ale po znajomości noi ofc za psie pieniądze, no chyba że mieszkamy w warszawie, nad morzem, w górach czy innych takich ale nie czyńmy z tego reguły.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
( a nie sory, wujek przez dwa tygodnie po powrocie z woja)
Czyli jednak można...

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Najlepiej jest wszystko spierdolić na innych/zjebaną przemiane materii ale nigdy samemu się nie jest winnym.
U mnie z masą słabo ale zamierzam z tym walczyć a nie pieprzyć że to albo tamto.

Krótko:
Zamiast użalać się/marudzić ruszyć dupę.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry