Masa 15292 68

O temacie

Autor

Zaczęty 24.06.2011 roku

Wyświetleń 15292

Odpowiedzi 68

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
no właśnie bęben xD pajac ; p

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jestem zbyt leniwy, zeby cokolwiek robic, nie liczac oczywiscie basenu.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Masa
#22 2011-06-27, 15:01(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 15:07)
Żadne usprawiedliwienie jak będziesz sobie to wmawiał to zatoczysz się cały w tłuszczu. To po prostu jest styl życia i od zmiany stylu życia trzeba zacząć. Jeszcze w lutym sam byłem taką grubszą świnką miałem wtedy 72 kg. Dziś mamy koniec czerwca i mam 63 kg przy wzroście 170 cm. Po prostu przestałem miej jeść i patrzyć ile mniej więcej kalorii zjadam na oko i zacząłem robić brzuszki i pompki nawet na siłkę nie chodzę. Z efektów jest bardzo zadowolony. I to nie jest żaden problem zrzucić kilka czy kilkadziesiąt kilo, ludzie po prostu są mentalnie za leniwi by postarać się, bo lepiej wpierdalać ciastka i kurczaki, bo podnoszą dopaminę w organizmie niż trochę poćwiczyć i ograniczyć się w jedzeniu.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Nie wiem Thoro, czy ty sam siebie zrozumiałeś, a co ważniejsze czy zrozumiałeś mnie. Nie obchodzą mnie co prawda inni ludzie i może źle zrobiłem odwołując się do kogokolwiek. Jednak - ludzie gdyby byli jednakowi, świat byłby chujowy. I odpowiedz sobie sam na swoje pierwsze zdanie. Skoro " są ludzie ,którzy wpierdalają jak dziki, a wyglądają jak szczury" to i są ludzie, którzy wyglądają jak te dziki , a wpierdalają tyle co szczury prawda ? Otóż to .. żebym nie wiem co zjadł, i ile zjadł - trudno mi się chudnie. Nawet bardzo trudno. A na diety chujwiejakie zdrowe , mnie poprostu nie stać, ani na chujwiejakie odżywki. W tym kraju raczej rzadko kogo na coś takiego stać, bo każdy wpierdala to, na co ma kasę. Co do "wnuczka hojnej babci" , to to pominę bo zakrawa to na zagrywkę conajmnej 11 letniego chłopczyka typu "twoja stara". I myślę, że słaba przemiana materii TO JEST USPRAWIEDLIWIENIE , przynajmniej takim twierdzeniem godzą się porządni lekarze jako, że na konowała mi się nie zdarzyło trafić.

Przy okazji : Nie PONAD 130 KILO , tylko 120 z hakiem .. teraz dogłębniej sprawdziłem, i o dziwo okazało się, że jednak 122. Każda waga pokazuje inaczej :wink:  .

Najlepiej, żeby znowu nie wynikło z tego wszystkiego gówno, w które (sam się sobie dziwię) się jeszcze ładuję, zakończym te jałowe konwersacje na tym. Wprost : ty wuj wiesz o mnie, ja wuj wiem o tobie i - według mnie - niech tak zostanie.
Streszczenie:

"Nic mnie nie obchodzi zdanie innych ludzi i żeby to udowodnić rozpiszę się na 17 linijek tekstu o tym jak bardzo mnie to wali. Przyznaję, jestem grubą świnią i nie chce mi się tego zmieniać, ale ty nie masz prawa tak o mnie pisać bo o niczym nie wiesz i jesteś mentalnym jedenastolatkiem. Naprawdę, nic sobie nie robię ze słów krytyki. Nic a nic. Możesz pisać ile chcesz, ja i tak z tego sobie nic nie zrobię, co najwyżej poświęcę godzinę na napisanie rozprawki o tym jaki jesteś głupi nazywając mnie grubasem. Pisanie o mnie szczerej prawdy jest bezcelowe. Nie grzeje mnie to. Wcale a wcale."

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Otóż to .. żebym nie wiem co zjadł, i ile zjadł - trudno mi się chudnie. Nawet bardzo trudno. A na diety chujwiejakie zdrowe , mnie poprostu nie stać, ani na chujwiejakie odżywki. W tym kraju raczej rzadko kogo na coś takiego stać, bo każdy wpierdala to, na co ma kasę.

No to wpierdalaj to na co masz kasę a posiłki komponuj tak, by były zdrowe. Wcale nie musisz jeść jak sportowiec. Często a zwłaszcza przy takiej tuszy dużo wprowadzają małe zmiany typu unikanie słodkich napoi, picie dużo wody niegazowanej, unikanie soli, cukru, jedzenia mocno przetworzonego, śmieciowych przekąsek itp. Brak kasy to kolejna marna wymówka, zwłaszcza na takim etapie.

I myślę, że słaba przemiana materii TO JEST USPRAWIEDLIWIENIE , przynajmniej takim twierdzeniem godzą się porządni lekarze jako, że na konowała mi się nie zdarzyło trafić.

Porządni lekarze czyli kto? Ci rodzinni czy może z zakładu medycyny pracy? Zwykle jeśli mają na ten temat pojęcie to ogólnikowe, bądź zacofane o co najmniej 20 lat. Porządny lekarz naprowadziłby Cię na rozwiązanie problemu, bądź skierował do fachowca, zamiast karmić głupotami o przemianie materii dając w ten sposób w zasadzie do zrozumienia, że wszystko jest ok.

Przy okazji : Nie PONAD 130 KILO , tylko 120 z hakiem .. teraz dogłębniej sprawdziłem, i o dziwo okazało się, że jednak 122. Każda waga pokazuje inaczej :wink:  .

Waga waha się w zależności od ilości płynów w organizmie, posiłków, wypróżnienia więc te +/- parę kilo nie powinno być zaskoczeniem. Z resztą, w Twoim przypadku to i tak bez znaczenia, bo jeśli być dokładnym masz nadwagę rzędu ponad 50 kilo.
Wprost : ty wuj wiesz o mnie, ja wuj wiem o tobie i - według mnie - niech tak zostanie.

Zwyczajnie nie wierzę w to co piszesz, bo sam miałem zbliżoną wagę i przechodziłem przez podobny problem. Przez wgląd na swoje doświadczenie i zmagania innych nie uwierzę w żadne słowo padające na ten temat z ust spaślaka. Daj spokój babci, "szanowanym lekarzom" i swojej przemianie materii - ta nawiasem mówiąc zacznie pracować należycie, kiedy w końcu ruszysz dupę przestając usprawiedliwiać swój stan rzeczy głupotami okłamując przede wszystkim siebie samego.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Dobra, dajcie chłopakowi spokój :P

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Mahrid, wykonujesz w ogole jakas prace/cwiczenia fizyczne, czy tylko siedzisz na dupie przed kompem i pierdolisz na forach? To ostatnie zdarza Ci sie nieco za czesto.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Masa
#27 2011-06-27, 18:13(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 18:14)
Nie wykonuje bo go bolą stawy>jest zmęczony>ma zakwasy>je>nie wykonuje bo> jest zmęczony>je>nie wykonuje bo>ma zakwasy

Tydzień chlania, ćpania i jedzenia gówna dla grubasów za mną. Idę pobiegać.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Miałbyć koniec, ale widzę, że za wygraną łatwo nie dacie.

Vierzba - stul mordę, ciebie o zdanie nie prosiłem.
Thoro - Brak kasy to nie wymówka, tylko szczera prawda. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie nigdy nie było nikogo szczupłego w bliższej rodzinie ( a nie sory, wujek przez dwa tygodnie po powrocie z woja). Co do tego "wmawiania" tak, być może i wmawiam sobie to, co mówi mi właściwie KAŻDY z bliższego otoczenia tym bardziej,tymbardziej jak zobaczy mój posiłek,z takimi ilościami ,którym ty byś się raczej nie najadł.(bez nazywania obraźliwymi słowami). Jem to na co mam kasę, a za te pieniądze nie nawpierdalam się "superextrazdworych" sałateczek czy ch*j wie czego. Co do mieszania posiłków - stosowałem ten styl przez ponad pół roku - gówno mi to dało. Co do słodyczy - jak mi się uda raz na hmmm. dwa/trzy tygodnie zjeść coś słodkiego, to jest dobrze. Ogólnie - słodyczy nie lubię, nie wpierdalam też żadnych fast foodów.
Co do lekarzy - mylisz się. Każdy dietetyk u którego byłem (a był nie jeden,nie dwóch) daje mi tą samą odpowiedź od dwóch właśnie lat (a umacnia się tym bardziej, kiedy dowie się, że rodziny też szczupłej nie mam). Cóż, może i się sam też zapuściłem (jakieś 10,20 kilo z mojej winy - w końcu nieregularne jedzenie też ma swój wpływ), ale jak już poprzednio pisałem - mam też masę, więc ty mi nie mów o spaślakach, skoro mnie nigdy na oczy nie widziałeś (i raczej nie zobaczysz).Pooglądaj telewizję i o spaślakach mów w tedy, kiedy zobaczysz ich w prawdziwym wydaniu, gdzie waga najlżejszego sięga rzędu 150 kilo i w górę.
ŻGS - Żebyś wiedział. W siłowni znajomego w czasie szkolnym jestem jakieś 2,3 razy w tygodniu, teraz tą ilość podniosłem do 4 (czasem nawet 5) razy w tygodniu.

Tak więc ostatni raz poproszę zakończcie już tą popierdoloną dyskusję na mój temat, bo zaczynam w ogóle żałować, że się przyznałem do swojej wagi. Mogłem napisać "190 cm, waga 80 kg, superwyjebiste mięśnie" ale sądzę, że nie warto się okłamywać ,bo to nie wiele da.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie pierdol tylko smaruj dżemorem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Masa
#30 2011-06-27, 20:34(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 20:34)
Thoro - Brak kasy to nie wymówka, tylko szczera prawda. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie nigdy nie było nikogo szczupłego w bliższej rodzinie ( a nie sory, wujek przez dwa tygodnie po powrocie z woja). Co do tego "wmawiania" tak, być może i wmawiam sobie to, co mówi mi właściwie KAŻDY z bliższego otoczenia tym bardziej,tymbardziej jak zobaczy mój posiłek,z takimi ilościami ,którym ty byś się raczej nie najadł.(bez nazywania obraźliwymi słowami). Jem to na co mam kasę, a za te pieniądze nie nawpierdalam się "superextrazdworych" sałateczek czy ch*j wie czego.

W takim razie co ty jesz? Ziemniaki?

Cóż, może i się sam też zapuściłem (jakieś 10,20 kilo z mojej winy - w końcu nieregularne jedzenie też ma swój wpływ), ale jak już poprzednio pisałem - mam też masę, więc ty mi nie mów o spaślakach, skoro mnie nigdy na oczy nie widziałeś (i raczej nie zobaczysz).Pooglądaj telewizję i o spaślakach mów w tedy, kiedy zobaczysz ich w prawdziwym wydaniu, gdzie waga najlżejszego sięga rzędu 150 kilo i w górę.

Swego czasu mówiłem to samo. 100 kilo to wcale nie tak dużo, są grubsi, wystarczy popatrzeć w telewizje. Chujemuje. W lustro popatrz, nie na telewizje czy innych.
Co z tego, że masz "masę", skoro zalega ona pod 20 centymetrowymi fałdami tłuszczu lub w ogólnym zarysie znaczy tyle co garb u knura? Kolejne głupie tłumaczenie.

ale sądzę, że nie warto się okłamywać ,bo to nie wiele da.

Przecież i tak siebie ciągle okłamujesz. Łapiesz się każdego możliwego usprawiedliwienia obecnego stanu rzeczy.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może nazwę tematu zmieńcie na "Dissy na Mahridspoland"?

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Masa
#32 2011-06-27, 22:29(Ostatnia zmiana: 2011-06-28, 12:14)
przy wzroście 191cm ważę 167kg. Czy uważam to za tragedię? absolutnie nie. Miewałem już różne sytuacje - zaczepki, wulgarne słownictwo, ktoś mnie nawet opluł. W młodości trenowałem judo tak więc mam serce do bitki, ostatni, który stwierdził, że jestem waleniem bałtyckim skończył na glebie ze zmasakrowaną twarzą. W Warszawie wołają na mnie teraz "Gruby Grabarz". Wniosek? MASA JEST, BAZA JEST

a poza tym mam klasyfikację inwalidy i NFZ płaci mi miesięcznie 140zł,(które powinienem wydawać na leki i odchudzanie), a które wydaje na dżemor wy głupie wuje  :[  :[  :[

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Masa
#33 2011-06-27, 22:32(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 22:49)
...na dżemor wy głupie wuje :[  :[  :[

cielec, byś schudł do 120kg  :lol2:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Masa
#34 2011-06-27, 22:40(Ostatnia zmiana: 2011-06-27, 22:43)
cielec, byś schudł do 120kg  :lol2:

nie ma bata, zamierzam dobić co najmniej do 250kg, potem można startować w mma

edit; fotka z jakiegoś obiadku
Spoiler

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
uuuu gruuubasss, spaślaaaak, idź walczyć w suuuuumoooo

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy moje prowo nie zasługuje nawet na 1 propsa :(?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz i nie płacz bejbi

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta

WoYo
DreamVader

Masa
#39 2011-06-28, 15:59(Ostatnia zmiana: 2011-06-28, 16:02)
Ja mam 175 cm wzrostu przy wadze około 70 kg.
PS. Nie śmiejcie się z Maridspolanda. On przynajmniej napisał prawdę i się tego nie wstydzi...

0 użytkowników
Do góry