Filmy/Seriale 600178 1647

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 600178

Odpowiedzi 1647

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ten film jest definicją samą w sobie

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ostatnio oglądałem Kick Ass, myślałem, że to będzie jakaś kiepska parodia spider-mana etc., ale filmik mimo wszystko był całkiem niezły ;d

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

Filmy
#203 2010-10-22, 09:17(Ostatnia zmiana: 2010-10-22, 09:17)
nie polecam bo jeszcze nie oglądałem: http://www.filmweb.p...cja-2009-490164

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ateistyczna propaganda

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie polecam, bo nie oglądałem, ale zdaje się, mamy wreszcie parodie makgajwera :D  
https://www.youtube.com/watch?v=bqySbDqTGGc

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
W ogóle w 2010 nie wyszedł żaden zachęcjący film. Wszystko to naciągane wersje poprzednich częśći albo cieńkie komedie.

sauron
  • Gość
Cytat: maciejh link=topic=1292.msg117555#msg117555#msg117555#msg117555 date=1289049564
W ogóle w 2010 nie wyszedł żaden zachęcjący film. Wszystko to naciągane wersje poprzednich częśći albo cieńkie komedie.

Inception
Social Network
Wall Street 2: Money Never Sleeps
he Book of Eli
Robin Hood
Iron Man 2
The Ghost Writer
Harry Potter and the Deathly Hallows/wbrew pozorom
Repo Men
Unthinkable

i pewnie jeszcze pare by się znalazło, do tego kilka ciekawych seriali

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Inception
Social Network
Wall Street 2: Money Never Sleeps
he Book of Eli
Robin Hood
Iron Man 2
The Ghost Writer
Harry Potter and the Deathly Hallows/wbrew pozorom
Repo Men
Unthinkable

i pewnie jeszcze pare by się znalazło, do tego kilka ciekawych seriali
Inception - oglądałem akurat dzisiaj w nocy :D  Dobry film ale trochę zbyt popierdolony i zakombinowany jak dla mnie. South Park dobrze to sparodiował.

sauron
  • Gość
Cytat: my name is mud link=topic=1292.msg117558#msg117558#msg117558#msg117558 date=1289051574
Inception - oglądałem akurat dzisiaj w nocy :D  Dobry film ale trochę zbyt popierdolony i zakombinowany jak dla mnie. South Park dobrze to sparodiował.

oglądnąłem go już kilka razy, żeby się upewnić że mimo tego zakręcenia i poplątania, film jest faktycznie zajebisty. trzeba po prostu oglądać uważnie i ze zrozumieniem :lol2:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Qwa, zachęciliście mnie

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
https://www.youtube.com/watch?v=9rbZOFcmMHg

sauron
  • Gość
Cytat: my name is mud link=topic=1292.msg117563#msg117563#msg117563#msg117563 date=1289053605
https://www.youtube.com/watch?v=9rbZOFcmMHg

dokładnie  :lol2:

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Akurat o niektórych z nich nie wiedziałem, ale reszta jakoś mnie nie zachęciła.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co niektórzy będą teraz musieli zapanować nad wzwodem, no ale...
https://www.youtube.com/watch?v=N9iN3TPCmxk

Tak, to prawda. Powstaje serial telewizyjny - S.T.A.L.K.E.R.
Sądząc po trailerze zapowiada się klimatycznie i zupełnie tak, jakby miał zachować klimat gry (no ok, tutaj "prawdziwi fani" będą się kłócić, że gra jest jedyna w swoim rodzaju).

Tutaj więcej: www.kinostalker.com

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zalatuje tandetą w chuj. Stalker jest jedynym z niewielu tematów, gdzie wolałbym film w dużej części filozoficzny, przegadany i minimalistyczny niżeli wypełniony marnej jakości efektami specjalnymi i dziwnym potokiem akcji.

Rzucanie śrubami w łąkę w STALKERZE z 79 roku > latające pioruny nad głową jakichś frajerów

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
https://www.youtube.com/watch?v=1M8Bq4c1z2Y
:lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja polecam
Przekładaniec fajna angielska komedia
Przekręt to chyba każdy zna jak nie to niech ogląda
Revolver też dobry kawałek kina można powiedzieć ze mnie zaskoczył pozytywnie a większość fabuły zaczaiłem pod koniec dopiero. Naprawdę mocne dzieło.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
polecam: chlopiec w pasiastej pizdzamie. Dobry dramat :ok:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Żadna Głupia Spółgłoska

Filmy
#219 2010-11-18, 11:59(Ostatnia zmiana: 2010-11-18, 11:59)
http://www.joblo.com/index.php?id=34783

Niestety zjebaly mi sie sluchawki, wiec trailer obejrzalem bez dzwieku, ale... Zooey Deschanel i Natalie Portman, w dodatku muzyka od Dropkickow. :lol:  Jak bedzie okazja to obejrze, bo oprocz pol godziny Vendetty na 5 listopada to przez 5 miesiecy nie ogladalem nic :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry