Co ja bym dodał do forum... 4486 14

O temacie

Autor Nestor

Zaczęty 10.01.2011 roku

Wyświetleń 4486

Odpowiedzi 14

Nestor

Nestor

Użytkownicy
posty66
Propsy18
  • Użytkownicy

Nestor

Co ja bym dodał do forum...
2011-01-10, 21:26(Ostatnia zmiana: 2011-01-10, 21:27)
Rzecz którą dodał bym, upchnął gdzieś, oprawił w ramkę i powiesił na ścianie, u każdego użytkownika wchodzącego na to forum to ten post : Klik

Niektórym ludziom ( "tak, LUDZIOM, a nie LUDZIĄ!," punkt 2i w poście  ) trzeba trochę wytłumaczyć gramatykę, bo od czasu do czasu jak widzę posty typu "szlem se do kolegi pomuc mó w zadaniów", to potrafię walnąć głową o klawiaturę (na prawdę :D )

Spoiler

Jastrzab

Jastrzab

Użytkownicy
posty197
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Osobiście popieram! Bo również jak widzę posty, które po prostu kaleczą naszą polszczyznę to aż mi się kompletnie odechciewa je czytać. Może moderator rozważy dobrze tą prośbę.

CPU: Intel Core i7 8700k
RAM: G.Skill Ripjaws 16GB 3000MHz CL15
GPU: MSI GTX 1060 6GB
Mobas: MSI Z370 Gaming Pro Carbon

Nestor

Nestor

Użytkownicy
posty66
Propsy18
  • Użytkownicy
Zgadzam się, niech weźmie to na poważnie ( nie nie to nie był żart :D ).

P.S. Jastrząb nie tylko ciebie zablokowałem tylko wszystkich, miałem dość wiadomości szczególnie ostatnio bo się załamałem psychicznie, z mamą gorzej. Na razie wszyscy zablokowani.

Spoiler

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Nestor link=topic=12888.msg129782#msg129782#msg129782#msg129782 date=1294691210
Rzecz którą dodał bym, upchnął gdzieś, oprawił w ramkę i powiesił na ścianie, u każdego użytkownika wchodzącego na to forum to ten post : Klik

Niektórym ludziom ( "tak, LUDZIOM, a nie LUDZIĄ!," punkt 2i w poście  ) trzeba trochę wytłumaczyć gramatykę, bo od czasu do czasu jak widzę posty typu "szlem se do kolegi pomuc mó w zadaniów", to potrafię walnąć głową o klawiaturę (na prawdę :D )
Jak komuś nie chce się poprawić błędów podkreślonych przez przeglądarkę, to wątpię czy będzie mu sie chciało takie coś czytać.

sauron
  • Gość
brak poprawiania błędów gdy przeglądarka podkreśla błędy to zwykle skurwione lenistwo. żadne linki nie poprawią świadomości tego że ludzie świadomie kaleczą język polski.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacznijcie dawać warny z procentem zależnym od ilości błędów w poście. :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#6 2011-01-11, 01:00(Ostatnia zmiana: 2011-01-11, 01:00)
nestor, miałem kiedyś problem z taką fobią co do ortów. wyleczysz się, nawet może sam zaczniesz się od czasu do czasu potykać, dunt worry :3

ale myślę że za takie konkretne ortowanie przez jednego usera w wielu postach i po upomnieniach to można sypać warnami.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Pamiętam jak kiedyś przez jakiś czas (zanim mi się nie znudziło), podkreślałem w postach na czerwono orty. Później napisał do mnie na GG Xardas17 (którego posty nabrały koloru czerwonego :lol2: ), że poda mnie do sądu, bo OBRAŻAM go i publicznie wyśmiewam jego "dysortografię".

Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.

Znam kilku takich, którzy są dotknięci tym ciężkim zaburzeniem, i jestem przekonany, że jedyne prawdziwe zaburzenie jakie posiadają, to tępota umysłowa. Nie wierzę w coś takiego, żeby ktoś nie umiał się nauczyć kilku zasad, albo co lepsze (zgodnie z definicją którą przytoczyłem): POPEŁNIAŁ BŁĘDY, MIMO ICH ZNAJOMOŚCI :< :< :<
Biedactwo, chce napisać "który" przez ó, ale 'u' wpisuje się samo :<

Tym bardziej nie rozumiem tego, że idzie się kretynom na ustępstwo wymyślając jakieś zaświadczenia o niemożności pisania poprawnie. Równie dobrze mogliby wydawać zaświadczenia, że 'uczeń ma poważne zaburzenie, które mimo znajomości zasad, nie pozwala mu sprawnie mnożyć pisemnie' :lol2:

Nestor

Nestor

Użytkownicy
posty66
Propsy18
  • Użytkownicy
Zgadzam się, to tak jakbym zaczął jeść kotleta łyżeczką, ale żebym nie wyszedł na debila dostaje zaświadczenie o: "Nie możności jedzenia kotletów".  :naughty:

Spoiler

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy

luszczak

#9 2011-01-11, 15:09(Ostatnia zmiana: 2011-01-11, 18:50)
Cytat: Buła link=topic=12888.msg129851#msg129851#msg129851#msg129851 date=1294746146
Pamiętam jak kiedyś przez jakiś czas (zanim mi się nie znudziło), podkreślałem w postach na czerwono orty. Później napisał do mnie na GG Xardas17 (którego posty nabrały koloru czerwonego :lol2: ), że poda mnie do sądu, bo OBRAŻAM go i publicznie wyśmiewam jego "dysortografię".
[styl_dysortografa]To pefne rze xardaz mjal racje[/styl_dysortografa]. Powinieneś teraz siedzieć w pierdlu. Z chorych (na dysortografie) ludzi nie można się śmiać a, tym bardziej ich obrażać.:lol:  Miałem kiedyś styczność z kolesiem który robił błędy w własnym nazwisku. :lol2:

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Widzę, że ta emotka oznacza, że był to żart. Miałem w klasie dwóch dysortografików i co? I tylko to, że każdy kto pójdzie do poradni na taki test może go specjalnie źle napisać, żeby dotać zaświadczenie o lenistwie (nauczenia się zasad orograficznych)! Mało tego maja ulgi na testach z tego powodu! To chyba przegięcie. Kiedyś przecież nie istniało coś takiego jak dysortografia (rzecz jasna nie mówię o bardzo dawnych czasach, kiedy ludzie nie potrafili pisać).

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: maciejh link=topic=12888.msg129862#msg129862#msg129862#msg129862 date=1294756507
Kiedyś przecież nie istniało coś takiego jak dysortografia.
Wtedy się mówiło do nich ty debilu i jebało linijką po łapach. Na szczęście potem przyszli Pink Floydzi i wszystko odmienili!

Nestor

Nestor

Użytkownicy
posty66
Propsy18
  • Użytkownicy
@up

DAJCIE MI LINIJKĘ!

Spoiler

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Póki nie spojrzałem na post wyżej myślałem że chodzi ci o mierzenie kutasa

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ładnie powiedziane, Vierzba.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry