OTO EWOLUCJA 19506 88

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 2.12.2010 roku

Wyświetleń 19506

Odpowiedzi 88

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO EWOLUCJA
#60 2012-12-14, 21:18(Ostatnia zmiana: 2012-12-14, 21:24)
Nie jestem takim nolifem jak ty zeby miec czas czytac wszystko.

Ja nawet nie czytałem wszystkiego w tym temacie.
Wystarczyło tylko popatrzeć pobieżnie,  a z resztą, proszę Cię, to tylko 2 strony.  Prowo może mieć 16 stron  i przeczytasz większość, a tu nie możesz nawet na genezę tematu spojrzeć ?  

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Wystarczyło tylko popatrzeć pobieżnie,  a z resztą, proszę Cię, to tylko 2 strony.  Prowo może mieć 16 stron  i przeczytasz większość, a tu nie możesz nawet na genezę tematu spojrzeć ?  

Zbulwersowałeś się bo nazwałem cię nolifem.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie zbulwersował tylko wytknął Ci ślepotę, bo nawet jeden post wyżej był o tych małpach.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Zbulwersowałeś się bo nazwałem cię nolifem.

To uczucie gdy patrzysz na kota, głupie zwierze i miałbyś ochotę zajebać takiemu gadowi w mordę w analogicznej sytuacji z życia realnego.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No zapierdoliłbym chuja technicznie. Urwałbym skurwysynowi ten durny ryj. Nie mogę patrzeć na to zdjęcie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ustawka? Buła i Wowoz są chętni. Żadnych noży.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
No zapierdoliłbym chuja technicznie. Urwałbym skurwysynowi ten durny ryj. Nie mogę patrzeć na to zdjęcie.
Czas zasięgnąć porady lekarza...

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO EWOLUCJA
#67 2012-12-16, 10:54(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 10:54)

Powiedział człowiek chodzący w obroży

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Czas się umyć i odwiedzić fryzjera.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Chodzić w obroży a jechać po kocie to różnica. A potem chodzą po necie takie obrazki jak jakieś niewyżyte psychopaty męczą zwierzęta.
Spoiler

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO EWOLUCJA
#70 2012-12-16, 12:30(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 12:32)
Chodzić w obroży a jechać po kocie to różnica. A potem chodzą po necie takie obrazki jak jakieś niewyżyte psychopaty męczą zwierzęta.
Spoiler
Powiem Ci coś.
Po świecie chodzi mnóstwo osób którym ja chce przypierdolić. Czy to oznacza, że jestem psychopatą ?
Nie, po prostu ludzie są wkurwiajacy. Tak samo odnosi się to do memów ze zwierzakami.
A po drugie, czy  sama chęć jest już wyznacznikiem tego, że coś zrobimy ?

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Ludzi możesz tłuc ile wlezie, ale zwierząt nie.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO EWOLUCJA
#72 2012-12-16, 12:37(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 12:50)

A kto ustalił takie prawo ?

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
SatanistaOnanista i jego chore filozofie.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO EWOLUCJA
#74 2012-12-16, 12:45(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 12:47)
Chodzić w obroży a jechać po kocie to różnica

Pisać różne rzeczy w internecie a katować zwierzęta to różnica.

A kto ustalił takie prawo ?

Zapewne jego satanistyczne gimbofilozofie. Zapewne piewca nigdy nie dostał porządnego wpierodlu zakończonego wizytą na oiomie, czy choćby na sor.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

OTO EWOLUCJA
#75 2012-12-16, 13:50(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 13:53)
Nikogo nie można tłuc, chyba że jest wkurwiający.
Gdy wchodzisz do sąsiada i pies biega koło ciebie i cały czas ujada, to zwyczajnie kopiesz chuja w ryj, a nie głaszczesz i mówisz "o, jaki ładny piesek! O, jak ładnie upierdolił mnie w rękę!".
Podobnie z ludźmi. Gdy ktoś jest po prostu kawałem kutasa, a słowne uwagi nie pomagają, to często do rozsądku przemawia strzał w ryj - wiem z własnego doświadczenia :ok: .

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Wytłumacz mi dlaczego na tych wszystkich piździdołkach tyle skurwysyńskich psów zrodzonych z kazzirodczych stosunków, które szczekają, ujadają, biegną i gryzą po nogach? nigdy nie mogłem tego pojąć.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wina właścicieli ze tak je "wychowali" i środowiska w którym żyją. Tak samo z ludźmi.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO EWOLUCJA
#78 2012-12-16, 15:24(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 15:24)
co więcej, z moich i nie tylko obserwacji jest to zjawisko typowe dla polski. nawet na tej zapiździałej ukrainie czegoś takiego nie ma a przynajmniej nie w takim stopniu jak u nas. tam dzikie watahy psów mieszańców latają samopas wszędzie; po drogach, wsiach, polach łąkach jak w tej słynnej grze o czarnobylu. Wbrew pozorom są jednak bardzo przyjazne i piękny to widok :ok: .
Szkoda, że przed euro 2012 zrobili im mały holocaust i nie jedna psia banda wpadając w łapankę wyszła z niej przez komin :( .

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytłumacz mi dlaczego na tych wszystkich piździdołkach tyle skurwysyńskich psów zrodzonych z kazzirodczych stosunków, które szczekają, ujadają, biegną i gryzą po nogach? nigdy nie mogłem tego pojąć.
Może to przez ogólne przeświadczenie, że zawsze ktoś coś może ukraść? Dodaj do tego znudzone babcie, których jedynym zajęciem jest śledzenie najnowszych uprowadzeń, oszustw i kradzieży w TV, ewentualnie plotkowanie.
Na wsi nie znajdziesz podwórka, gdzie nie ma psa, a jeśli ktoś zaczyna przesadzać, nie przypilnuje, nie uwiąże, to powstają watachy. Sąsiad ma na przykład 7 czy tam 8 pierdolonych szczurów-mieszańców, a przejście przez podwórko bez hałasu i co najmniej 3 stworzeń biegających pod nogami jest niemożliwe. Zupełnie przypadkiem nigdy nie idę tam w klapkach ;).

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry