OTO EWOLUCJA 19324 88

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 2.12.2010 roku

Wyświetleń 19324

Odpowiedzi 88

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kyro, rozumiem twoje poświęcenie, ale możesz to pisać w skrócie, bo co niektórym czytać się nie chce :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie. I tak to nie do Ciebie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Znów nie zrozumiałeś o co mi chodzi i znów mi coś zarzucasz i sobie dopowiadasz.

Powiedziałem, że ewolucja za cel nie mogła obrać sobie mowy (w dzisiejszym złożonym jej znaczeniu) gdyż ewolucja nie działa na zasadzie dążenia do celu, lecz małych zmian przynoszących natychmiastowe korzyści i to jest racja. Z samym pojęciem "obniżonej krtani" również spotkałem się w artykule pierwszy raz, nie interesowałem się tym głębiej, dlatego jeśli podasz mi jakieś dowody lub kontrargumenty na istnienie czegoś takiego dam ci jebitnego propsa wchuja bo chciałbym w końcu ukierunkować dyskusję na sam jej temat, (chyba że nie chcesz bo nie jestem godnym rozmówcą), a nie kręcić się wokół pierdolenia o niczym.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=12156.msg122461#msg122461#msg122461#msg122461 date=1291731975
Powiedziałem, że ewolucja za cel nie mogła obrać sobie mowy (w dzisiejszym złożonym jej znaczeniu) gdyż ewolucja nie działa na zasadzie dążenia do celu, lecz małych zmian przynoszących natychmiastowe korzyści i to jest racja.
Tak, jest to racja i podejrzewam, ze zaden powazny ewolucjonista nigdy nie poddawal tego w watpliwosc. Nie zmienia to faktu, ze postawiles to w zdaniu zaraz obok czegos, czego pewien nie jestes i co po prostu ktos gdzies tam powiedzial. W zdaniu nie rozgraniczyles "przykladu z krtania" od "celu jakim byla mowa", a wiec nie dziw sie, ze "i to jest racja" mozna bylo blednie zinterpretowac. Wyjasnione.
Cytat: KolegaZWojska link=topic=12156.msg122461#msg122461#msg122461#msg122461 date=1291731975
dlatego jeśli podasz mi jakieś dowody lub kontrargumenty na istnienie czegoś takiego dam ci jebitnego propsa wchuja bo chciałbym w końcu ukierunkować dyskusję na sam jej temat
W gruncie rzeczy wypadaloby, zebys to Ty podal dowody lub kontrargumenty, a to z tego wzgledu, ze ja przeciwnikiem teorii nie jestem (nie znalem jej wczesniej), natomiast to Ty temat wysuwasz. Dziwne wydaje sie wymaganie dowodow pozytywnych badz negatywnych od kogos, kto nie mial okazji sie nawet w temacie rozeznac*.

Ale: wpisalem w Google pare slow kluczowych i oto co znalazlem (nie zaglebialem sie jakos szczegolnie bo nie mam czasu):
http://aquaticapehypothesis.com - strona poswiecona AAT, popierajaca ja.
http://aquaticapehypothesis.com/pics/09.jpg - rysunek z powyzszej strony, porownujacy polozenie krtani u czlowieka i szympansa.
http://www.aquaticape.org/ - zdaje sie ze calkiem rozbudowany przeglad calej teorii. Na stronie zalinkowanej wyzej okreslony jest jako "atak na ATT". Autor, jak sam przyznaje:
I don#msg122461#msg122461#msg122461#msg122461 date=1291731975]
Powiedziałem, że ewolucja za cel nie mogła obrać sobie mowy (w dzisiejszym złożonym jej znaczeniu) gdyż ewolucja nie działa na zasadzie dążenia do celu, lecz małych zmian przynoszących natychmiastowe korzyści i to jest racja.
Tak, jest to racja i podejrzewam, ze zaden powazny ewolucjonista nigdy nie poddawal tego w watpliwosc. Nie zmienia to faktu, ze postawiles to w zdaniu zaraz obok czegos, czego pewien nie jestes i co po prostu ktos gdzies tam powiedzial. W zdaniu nie rozgraniczyles "przykladu z krtania" od "celu jakim byla mowa", a wiec nie dziw sie, ze "i to jest racja" mozna bylo blednie zinterpretowac. Wyjasnione.
dlatego jeśli podasz mi jakieś dowody lub kontrargumenty na istnienie czegoś takiego dam ci jebitnego propsa wchuja bo chciałbym w końcu ukierunkować dyskusję na sam jej temat
W gruncie rzeczy wypadaloby, zebys to Ty podal dowody lub kontrargumenty, a to z tego wzgledu, ze ja przeciwnikiem teorii nie jestem (nie znalem jej wczesniej), natomiast to Ty temat wysuwasz. Dziwne wydaje sie wymaganie dowodow pozytywnych badz negatywnych od kogos, kto nie mial okazji sie nawet w temacie rozeznac*.

Ale: wpisalem w Google pare slow kluczowych i oto co znalazlem (nie zaglebialem sie jakos szczegolnie bo nie mam czasu):
http://aquaticapehypothesis.com - strona poswiecona AAT, popierajaca ja.
http://aquaticapehypothesis.com/pics/09.jpg - rysunek z powyzszej strony, porownujacy polozenie krtani u czlowieka i szympansa.
http://www.aquaticape.org/ - zdaje sie ze calkiem rozbudowany przeglad calej teorii. Na stronie zalinkowanej wyzej okreslony jest jako "atak na ATT". Autor, jak sam przyznaje:
I dont have any formal credentials in evolutionary science [...] On this site I try to provide references for my statements, and appropriate, unaltered quotes from relevant sources to back up my facts.
Lista referencji jest dosc dluga. Na stronie popierajacej AAT zdaje sie ich brakuje.
http://www.ling.upenn.edu/courses/Fall_2003/ling001/com_bio.html - zdaje sie, ze to zapis z wykladu o ewolucji jezyka. Nie ma zwiazku z AAT a wiec w tej kwestii jest raczej obiektywny.
http://www.ling.upenn.edu/courses/Fall_2003/ling001/twoheads.gif - obrazek z powyzszej strony, po raz kolejny pokazujacy polozenie krtani.
http://www.earlham.edu/~chickha/evolution%20of%20language/evolutionofspeech.html
http://springerlink.com/content/?k=aquatic+ape+theory&Subject+Group=Biomedical+and+Life+Sciences&o=10 - SpringerLink nie znajduje zbyt wielu artykulow popierajacych teorie - to znaczy, ze zadne z artykulow pisanych na poparcie AAT nie przechodzi przez peer review.

I to tyle. Natomiast:
http://www.noemalab.org/sections/ideas/ideas_articles/capucci_from_life_to_life.html - to jako ciekawostka. Pomijam kwestie czy artykul poparty jest referencjami (a owszem, na koncu sie pojawiaja). W kazdym razie autor pisze:
Among the proofs of its relevance is the fact that our ancestors’ evolution privileged the phonatory system over the ability to drink and breathe simultaneously.
W artykule cytowanym przez Ciebie bylo:
I drugi ewenement - potrafimy jednocześnie pić i oddychać.
Przyjmijmy, ze oba artykuly maja porownywalna "powage". Wystepuje w nich sprzeczna informacja i oba mowia ze to fakt. Kto ma racje? Nie wiem kto ma racje, ale z jakiego niby powodu mialbym przyjmowac za fakt cokolwiek podanego w zacytowanym przez Ciebie artykule, gdzie podaje sie to jako fakt, podczas gdy ja sobie moge powiedziec cos zupelnie odwrotnego, powiedziec ze to fakt i siedziec z glupawym usmieszkiem na twarzy? O to i wylacznie o to chodzilo mi z przyjmowaniem tego typu artykulow i podawanych tam "faktow" jako podstawe do dyskusji.

Linki przejrzyj i sie wypowiedz. *Ja po przejrzeniu powyzszych artykulow stwierdzam, ze teoria nie ma zbyt mocnego poparcia w dowodach wiec (w porownaniu do momentu gdy zaczalem pisac posta) przychylam sie do wersji "bujda". Twoj ruch.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO EWOLUCJA
#24 2010-12-07, 21:16(Ostatnia zmiana: 2010-12-07, 22:29)
bóg jest miłością

edit: tfu, dziecko mnie kolędami otumaniło  :lol2:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO EWOLUCJA
#25 2010-12-13, 19:20(Ostatnia zmiana: 2010-12-13, 19:50)
Cytat: Kyroman link=topic=12156.msg123352#msg123352#msg123352#msg123352 date=1292262511
Moze na dobry poczatek odpisz mi w "OTO EWOLUCJA" bo mam wrazenie jakbys sie poddal. Co, zla zabawa? Ja sie z postawionego zadania wywiazalem.
Tak Kyromanie - poddaję się! Jak widzisz nikt tu nie jest zainteresowany dalszą dyskusją, a mnie też nie bawi pogaducha na poziomie "teraz twój ruch". Co my tu qrwa jakąś grę strategiczną prowadzimy? Myślę, że nawet great Lechowicz z swoim poziomem mentalnym ma na tyle rozumu by nie prowadzić tego typu pseudonaukowego trollerstwa gdzie jedna strona wykłóca się o największe pierdoły i przeinacza treść wypowiedzi innego użytkownika wymagając od niego długich klarownie zbudowanych wypracowań, kiedy temu się zwyczajnie nie chce. Rzuciłem ten link bo pomyślałem:
skoro tą teorię wykładano na moich zajęciach biologii w liceum, to u nich w anglii, tą teorię już zdążyli co najmniej ze trzy razy potwierdzić i obalić  
Miałem nadzieję, że może Ty albo ktoś inny powie coś ciekawego. Niczego od nikogo nie wymagałem, a Ty wyleciałeś z paszczą. Sorry, poddaję się, oddaję pokłony.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=12156.msg123372#msg123372#msg123372#msg123372 date=1292264456
wymagając od niego długich klarownie zbudowanych wypracowań, kiedy temu się zwyczajnie nie chce
A:
Sorry, ale sam rozpoczales temat i sam wymagales ode mnie, bym napisal argumenty za lub przeciw, mimo ze to TY powinienes to zrobic. Pultales sie o jakis respekt, ktory nalezy Ci sie podobno bo tak i juz, a jak widac nie umiesz nawet czegokolwiek obronic. Po co bylo zaczynac? Ja ze swojej strony pokazalem, ze jesli chce, to takie argumenty moge znalezc, Ty natomiast, zamiast spokojnie przyznac mi racje badz tez znalezc wlasne argumenty, probowales najpierw sytuacje przemilczec, a gdy zostales poproszony o odpowiedz, wylatujesz z pyskiem, ze ja tu chce prowadzic trollerstwo! Miej kurna za grosz jakiegokolwiek honoru i nie probuj teraz odwracac kota ogonem.

To tyle slowem podsumowania odnosnie Twojego stylu prowadzenia dyskusji. Zero respektu dla takich ludzi.

Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO EWOLUCJA
#27 2010-12-13, 21:47(Ostatnia zmiana: 2010-12-13, 22:11)
Cytat: Kyroman link=topic=12156.msg123398#msg123398#msg123398#msg123398 date=1292269987
Sorry, ale sam rozpoczales temat i sam wymagales ode mnie, bym napisal argumenty za lub przeciw, mimo ze to TY powinienes to zrobic. Pultales sie o jakis respekt, ktory nalezy Ci sie podobno bo tak i juz, a jak widac nie umiesz nawet czegokolwiek obronic. Po co bylo zaczynac? Ja ze swojej strony pokazalem, ze jesli chce, to takie argumenty moge znalezc, Ty natomiast, zamiast spokojnie przyznac mi racje badz tez znalezc wlasne argumenty, probowales najpierw sytuacje przemilczec, a gdy zostales poproszony o odpowiedz, wylatujesz z pyskiem, ze ja tu chce prowadzic trollerstwo! Miej kurna za grosz jakiegokolwiek honoru i nie probuj teraz odwracac kota ogonem.

To tyle slowem podsumowania odnosnie Twojego stylu prowadzenia dyskusji. Zero respektu dla takich ludzi.

Nie wiem jakimi słowami można opisać śmieszność tej sytuacji.
Gdzie ja czegoś od ciebie wymagałem człowieku? Gdzie zostało powiedziane, że osoba rozpoczynająca temat powinna być jego aktywnym rozmówcą? ... Rozpoczynająca temat? Ba, ja to tylko wrzuciłem jako link z ciekawostką w tajnej siedzibie. To ty zacząłeś atakiem na mój wielki i niepodważalny fejm. Potem powiedziałem, że dam ci propsa wchuja jeśli znajdziesz coś na temat i to niniejszym czynię o czym widocznie zapomniałem. (żeby nie było, że jestem nie słowny). Nigdy nie chciało mi się prowadzić jakiejś rozbudowanej dyskusji z wymianą dziesiątek linków, a tym bardziej prowadzić wojny na zasadzie ja pokazałem to teraz ty pokaż. Z tego też powodu olałem ten temat. Uznałem, że jesteś niezrównoważony o czym powyższym postem mnie przekonałeś i dalsza dyskusja byłaby albo zgodą na ciągnięcie czegoś na co nie mam ochoty, albo wymogiem bym ci jasno napisał co myślę o twoim sposobie postępowania. To ty mnie wciągnąłeś w jakąś marną dyskusję o niczym i to ty teraz obracasz kota ogonem. Weź się ogarnij!

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Stworzył nas Bóg!
I ch*j! Żadnej ewolucji nie ma!

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=12156.msg123411#msg123411#msg123411#msg123411 date=1292273231
Gdzie ja czegoś od ciebie wymagałem człowieku?
Chciales, bym sie wypowiedzial na temat, ktory moze mnie nie obchodzi/nie dotyczy/zajmuje niepotrzebnie moj czas. Wypowiedzialem sie, tak jak chciales. Spedzilem nad tematem sporo czasu. Pokazalem, ze rozmowcy nie zlewam "bo nie mam argumentow", "bo nie umiem sie bronic" czy "bo cokolwiek". Poprosilem o wypowiedz z Twojej strony - juz odbierasz to jako jakies ataki, trollowanie, pyskowke. Zadnej pyskowki nie mialem na celu. Zdawales sie byc zwolennikiem AAT lub przynajmniej okresliles ta teorie jako warta uwagi - spodziewalem sie, ze takze sie wypowiesz.

OK, sprawa wyjasniona - okreslilem, dlaczego uwazam te teorie za nieuzasadniona/nienaukowa/bledna, moj post Ci wystarczyl, przyznales racje, dales propsa. OK. Jednakze...

Cytat: KolegaZWojska link=topic=12156.msg123411#msg123411#msg123411#msg123411 date=1292273231
Gdzie zostało powiedziane, że osoba rozpoczynająca temat powinna być jego aktywnym rozmówcą?
Tak by wypadalo i nie ma tu powodu by dziwic sie mojej reakcji. Jesli napisalbys "Powiedz, co o tym sadzisz, bo ja sie nie znam" - OK, neutralnie, spokojnie. Piszac jednak o "argumentach lub kontrargumentach" stawiasz mnie automatycznie w roli osoby, ktora w danej kwestii ma wyrobione poglady i dajesz pewna sugestie, ze sam jestes osoba, ktora takze bedzie w stanie takie argumenty podac. Nie dziw sie wiec blednej interpretacji Twoich slow.

Ba, ja to tylko wrzuciłem jako link z ciekawostką w tajnej siedzibie.
W tajnej siedzibie?
To ty zacząłeś atakiem na mój wielki i niepodważalny fejm.
Stwierdzilem, ze tracisz moj respekt. Moglem tak stwierdzic, bo to wylacznie ode mnie zalezy, czy masz moj respekt czy nie. Moglbys byc super zajebisty i moglbys byc zwyklym frajerem - caly czas to tylko moja decyzja, czy Cie szanuje, czy nie. Ja mam swoje wyrobione poglady na temat metodologii naukowej i jej naruszania, wiary w teorie spiskowe, zjawiska paranormalne, religie, wykorzystywanie nauki w celu poparcia takiej wiary. To co pisales w tym zakresie nie stawialo Cie w pozytywnym swietle wiec bedac okrutnym antypropsatorem stwiedzilem, ze tracisz moj respekt. I tyle.

Z tego też powodu olałem ten temat.
Bynajmniej nie tak to wygladalo.

Uznałem, że jesteś niezrównoważony o czym powyższym postem mnie przekonałeś
I wzajemnie. Jeszcze niedawno uwazalem Cie za powaznego czlowieka, studenta, dyskutanta, grafika, organizatora, zdeterminowanego tworce moda, kogos kto potrafi zaaklimatyzowac sie w takim miejscu jak to forum. A co sie stalo? Na chwile obecna Twoja aktywnosc na forum w glownej mierze ogranicza sie do przescigania sie z 16-17 latkami, kto ma wiecej propsow, kto ma wiecej wyswietlen profilu i tak dalej. Propsy, ktore jeszcze niedawno sam uwazalem za jako taki wyznacznik fejmu, przez takich ludzi jak Ty staly sie czyms niemiarodajnym, nie majacym jakiegokolwiek znaczenia. Przez dlugi czas starales sie w tej kwestii przegonic Thora, wczesniej takze Kazza i nawet mnie. Czy jednak ktorys z nas znizyl sie do tego poziomu, by krzyczec co chwila "dajcie propsa", "dam propsa za propsa", "jestem propsowa dziwka", "dam ci propsa w chuja"? Ile z tych Twoich wspanialych propsow, wskazujacych na Twoj fejm i respekt wsrod okolo-gimbusow, faktycznie bylo zasluzone? Odbilo Ci, forum Cie przeroslo, stales sie monotonny, nudny, stales byle kim i z Propsowej Dziwki stales sie zwykla Propsowa Pizdeczka.

I tyle w temacie. Do innych tez sie to odnosi.

Propsujcie.

Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

OTO EWOLUCJA
#30 2010-12-14, 19:47(Ostatnia zmiana: 2010-12-14, 19:55)
Za "około-gimbusów" propsa nie dam.

Chwała wielkim i wspaniałym studentom w jedynie słusznym wieku! :facepalm:

A poza tym jest to jeszcze forum o moddingu. Wyobraź sobie, gdyby moddingiem zajmowali się tylko studenci, najlepiej tego Aberstwyth, co?

A może lepiej wypierdolić wszystkich i zostawić tylko Kyra? Na pewno było by super :ok:  .

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak, widzialem co napisales wczesniej, i to jest wlasnie snecja watka.

Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Zanim odpowiedziałeś, przeczytałem cały post. Na początku mógł wydawać się inteligentny, ale ostatnim akapitem spieprzyłeś wszystko i podkreśliłeś "jestem zajebisty, reszta może mi naskoczyć".

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiec po co odpowiedziales zanim przeczytales caly post?

Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Nie zmieniłem stanowiska.
Gdybym zmienił, zedytowałbym cały.

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zmieniles caly. Post mial byc smieszny i fajny bo przeczytales koncowke, potem przeczytales calosc i okazalo sie, ze ta smiesznosc okazala sie skucha.

Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Zmieniłem, bo stwierdziłem że możesz wykorzystać "śmieszność" przeciwko mnie :wink:  .

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak tez zrobilem.

Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Niezupełnie.
Ta czy siak, nawet po przeczytaniu całego posta wnioski pozostają te same:

A poza tym jest to jeszcze forum o moddingu. Wyobraź sobie, gdyby moddingiem zajmowali się tylko studenci, najlepiej tego Aberstwyth, co?

A może lepiej wypierdolić wszystkich i zostawić tylko Kyra? Na pewno było by super :ok:  .

makin' bacon

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Fahren ImI link=topic=12156.msg123554#msg123554#msg123554#msg123554 date=1292354727
Ta czy siak, nawet po przeczytaniu całego posta wnioski pozostają te same:
Tak wiec:
Cytat: Fahren ImI link=topic=12156.msg123536#msg123536#msg123554#msg123554 date=1292352446
Pojecie wieku "okologimnazjalnego" to dosc trudna do zdefiniowania kwestia. Calkiem spora grupa ludzi tutaj jest ode mnie 2-3 lata mlodsza, a wsrod nich sa naprawde zroznicowane charaktery. Nie chcialbym oceniac poszczegolnych osob czy wymieniac po nicku, ale sa wsrod nich ludzie, ktorzy maja swoje ambicje, zainteresowania, zdolnosci. Inni ograniczaja sie w sumie do "krecenia beki", "propsowego dziwkarstwa" i pieknych opowiesci o Suwalkach, gramach i Tigerach. Czesto to sie przeplata i osoba, ktora raz mozna uznac za powazna, ktora powie cos konstruktywnego/rzetelnego/madrego, po chwili biegnie tam gdzie nikt nie widzi i onanizuje sie z reszta kolegow nad iloscia swoich propsow. Ty swoje zainteresowania masz, mozna Cie szanowac za to, ze w wieku w jakim jestes interesujesz sie czyms, powiedzmy, nietypowym. Z drugiej strony takze na sile probujesz byc fajny i przypodobac sie tej wlasnie propsiarskiej elicie.

Problem z Kolega jest taki, ze wyglada na to, ze niestety on probuje rownac w dol do wlasnie tej drugiej grupy. Wkrecil sie w forum, bylo spoko. Zostalo mu to powiedziane - zaczely sie schody, ubzdural sobie ze "wkrecenie" sie w forum jest rownowazne z robieniem tego co inni i zrobila sie wlasnie taka propsiarska dziweczka, ktora zapomniala calkowicie o tym, po co sie na forum pisze, i ograniczyla sie wlasnie do zagarniania sobie jak najwiekszej ilosci pustego fejmu.

Problem ze mna jest taki, ze ja takze sie nieraz zapominam i takze dazenie do fajnosci zostalo mi tu niejednokrotnie wypomniane.

Cytat: Fahren ImI link=topic=12156.msg123536#msg123536#msg123554#msg123554 date=1292352446
Ktos moze byc starszy i glupszy lub mlodszy i madrzejszy. To nie ma znaczenia. Roznice jednak sa zauwazalne i bynajmniej nie widze powodu by rownac w dol. Rownaj w gore, jesli mozesz.

Nie rozumiem/nie widze zwiazku/nie potrafie sobie tego wyobrazic.
Rowniez niezbyt rozumiem o co chodzi.

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry