OTO POLSKA 1450903 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1450903

Odpowiedzi 5881

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

OTO POLSKA
#1940 2013-03-25, 17:00(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 17:02)
Rojo w cudowny sposób tulił się do okularnika kiedy mówił koza,piękny widok kiedy ci idioci ogłupialym wzrokiem patrzą na gościa który mówi o nich całą prawdę.
Genialne było "mamy programw telewizji, a wy? a audycje w radiu macie?" Można powiedziec że Piotrek otworzył drzwi kopniakiem krzycząc "BOGACTWO CZĘŚĆ GŁÓWNA SKUHWYSNY, AAAAAAAAAAAAA" :lol2:  
chciałbym jeszcze tylko zobaczyć ból dupska tych bananów lekko debilnych.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
W ogóle jak powiedział kyro beka ze sztucznego robienia z siebie celebrytów przed audytorium młodych gimbusów, którym jeszcze takie rzeczy imponują. Nikt poważny nie daje jebania o takie rzeczy. Równie dobrze ja mogę jeździć po kuckonwentach i dawać prelekcje lanie wody o jakichś gównach bo przecież nawet wykluczając sam modding mam w chuj zasług jako twórca i administrator wielu tych poważnych stron :lol2: .

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

OTO POLSKA
#1942 2013-03-25, 17:39(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 17:40)
Ale żałosne prowo
Jak pajac chwalący się, że ma program w Tv i radiu może wyśmiewać się z ludzi, którzy już na pierwszy rzut wyglądają na inteligentniejszych od niego, a kiedy zabrał głos to już w ogóle była masakra. Nie propsuje tutaj Roja i innych tylko po prostu to było żałosne :-) Pomijam "menela" bo on zachował się w miarę normalnie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

OTO POLSKA
#1943 2013-03-25, 17:43(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 17:44)
banujcie tego u góry :I
ile masz lat?
Koza powiedzial to co trzeba powiedziec tym bezmózgim gimbusom, którzy nie mają jeszcze na tyle wyrobionego własnego zdania, bądź w ogole go nie maja, ze lykaja wszystko, co ci wygadani "vlogerowcy" z dupy im powiedza. PYTA jedyny, rzetelny program.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1944 2013-03-25, 17:45(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 17:48)
, którzy już na pierwszy rzut wyglądają na inteligentniejszych od niego

No kurwa rzeczywiście  :ayfkm:

btw to, że ktoś nosi okularki pedałki oraz biedacką koszulkę do marynarki od garnituru wieczorowego to bardziej oznaka buractwa niżeli wizerunek poważnego inteligentnego człowieka, ale co ja tam wiem :ok: .

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
banujcie tego u góry :I
ile masz lat?
Koza powiedzial to co trzeba powiedziec tym bezmózgim gimbusom, którzy nie mają jeszcze na tyle wyrobionego własnego zdania, bądź w ogole go nie maja, ze lykaja wszystko, co ci wygadani "vlogerowcy" z dupy im powiedza. PYTA jedyny, rzetelny program.
A ty ile masz lat?

Nie oglądam żadnych vlogerów i tego typu nudnych gówien. Przebolałem całe te 20 minut filmiku i jedyne co w nim było to suchary od jakiegoś człowieka wyglądającego na żula spod sklepu i pedałkowate "mamy program w tv" & "macie audycje w radio, nie?" i ten jego uśmiech, no proszę, co jest w tym rzetelnego?:-)
Dobra kończę swój udział w tej dyskusji bo nawet własnego zdania nie można wyrazić.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1946 2013-03-25, 18:03(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 18:04)
co jest w tym rzetelnego?:-)

Prowokacja, rzetelność

Wybierz jedno   :ayfkm:  

Durniu to nie miało być rzetelne a jedynie ukazywać poziom tej całej szopki jak to grupa 30 letnich pierdołowatych typów od filmików z grami i pierdoleniu o niczym kreuje się na chuj wie jakie osobistości na poważnej konferencji w ciasnym pokoiku wypełnionym po brzegi gimbusami i spierdolinami. Tu nie ma miejsca na powagę i rzetelność, choćby z faktu na tą całą małoletnią widownię gówniaków z czego koza zasadnie co chwili robił sobie jaja tekstami typu "dajcie dzieciakowi wodę". Pomijając prowo pyty cały ten spęd w założeniu jest niezłą szopką stworzoną chyba tylko po to, aby poważni panowie w sportowych koszulkach i marynarkach z matury mogli wzajemnie pomasować się po stulejkach.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A od której minuty to jest, bo po minucie wyłączyłem, stwierdzając że dawno nic tak nudnego nie oglądałem?

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
17:30

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#1949 2013-03-25, 23:53(Ostatnia zmiana: 2013-03-25, 23:53)
Tak generalnie to nie jest tylko problem polskiego youtuba, ani nawet całego ogólnoświatowego internetu. Ten problem istnieje gdzieś od lat 30-40 XX wieku i powoli narastał od tego czasu, głównie w Ameryce i Europie Zachodniej. Wraz z rozwojem internetu wymknął się całkowicie spod kontroli.

Wynika ten problem z milionów lat ewolucji podczas których człowiek żył tylko w małych grupach (stadach) po 25 osób. I z tego względu nie jest całkowicie przystosowany mentalnie do życia w dużych społeczeństwach.

Moim zdaniem ktoś powinien wprowadzić zakaz pokazywania swojej twarzy w jakimkolwiek medium publicznym, dla mentalnego zdrowia większości społeczeństwa.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
japierdolę :facepalm:

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Thoro, odnośnie tej całej akcji "pyta robi prowo", a na tM nie jest inaczej?
Ścisłe "Grono" liże się wzajemnie po jajkach jednocześnie jadąc po każdym nowym, GOTHIC, "kucach" i nie wiadomo czym jeszcze, a gdy przyjdzie do rozmowy o czymś konkretnym nagle wychodzi na to że w dupie byli gówno widzieli.
Niech przykładem będzie WWZ, często opierdala wszystkich w grafice 3D, gdzie miecz?

Mam kontuzjowane ręce, nie mam zamiaru się rozpisywać, myślę że zrozumiałeś.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Akurat wowoz może był w dupie, ale coś tam widział i umie, a miecz to tylko beka z gimba ze wsi panu podwładnego.

P.s. Gdzie miecz?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1954 2013-04-02, 10:59(Ostatnia zmiana: 2013-04-02, 11:01)
Thoro, odnośnie tej całej akcji "pyta robi prowo", a na tM nie jest inaczej?
Ścisłe "Grono" liże się wzajemnie po jajkach jednocześnie jadąc po każdym nowym, GOTHIC, "kucach" i nie wiadomo czym jeszcze, a gdy przyjdzie do rozmowy o czymś konkretnym nagle wychodzi na to że w dupie byli gówno widzieli.
Niech przykładem będzie WWZ, często opierdala wszystkich w grafice 3D, gdzie miecz?

Mam kontuzjowane ręce, nie mam zamiaru się rozpisywać, myślę że zrozumiałeś.

o ile wiem ostatnio chwaliłeś się jak to zagiąłeś wszystkich w chuja i że odchodzisz z tego kurwidołka bo jebie gównem. nawet nie zamierzam z tobą rozmawiać.

btw w przeciwieństwie od pedałów z youtuba na tm nikt nie kreuje się na poważnych ekspertów i celebrytów lansując się na konferencjach dla gimbusów.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#1955 2013-04-02, 11:04(Ostatnia zmiana: 2013-04-02, 11:18)
Niech przykładem będzie WWZ, często opierdala wszystkich w grafice 3D
Ciśniesz że na tM liżemy sobie odbyty, ale jak wwz napisze komus ze zrobil cośtam źle, to jest lizanie odbytu, lepiej napisać: "Ale zrobiłeś piękny topór do gothica! Wszystkie 10 trisów wygląda pięknie i świetnie komponuje się z tą teksturą którą zrobiłeś w minutę! Mlllaaae, twój odbyt pachnie pięknie" :lol2:

A co mi tam, rozpisze się.

Obserwując wasz płacz na tą niesłuszną i bezpodstawną krytykę, zauważyłem że im mniej ktoś potrafi, tym bardziej płacze na niesprawiedliwość komentarzy. Jaki wniosek? Taki, że ta no-skillowa część nie rozumie w jakim celu pokazuje się publicznie swoje prace. Jaki to już poziom hipokryzji, żeby cisnąć ludziom co do lizania odbytów, a myśleć że swoje prace pokazuje się tylko po to żeby zgarnąć propsy. Chcesz żeby ktoś pochwalił twoją pracę? Pokaż ją mamie. Tak to działa, niestety panowie. Jak pokazujesz coś szerszej widowni, to robisz to po to, żeby te osoby powiedziały ci co zrobiłeś źle lub dobrze, dały korekte i dzięki temu można się rozwijać. Jak nie rozumiesz takich zagadnień, to odpuść sobie i zacznij się uczyć spawania albo czegoś podobnego.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

OTO POLSKA
#1956 2013-04-02, 11:47(Ostatnia zmiana: 2013-04-02, 11:54)
Największe "Internetowe Kozaki" to ludzie którzy w realu boją się wyjść z domu i nie potrafią zagadać do dziewczyny.
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=3OxGQFGS0Bo
[/media]
1:07, jego żona frajerze.
Ale bym ją szanował.
I powiedz, żebyś nie brał.
Co do prowa Pyty - dostali u mnie niesamowitego propsa bo publicznie i głośno ktoś w końcu powiedział jaką chałą jest cała obecna polska scena Jutuba. A gosciu z okularkami, nie wiem czy prowo czy nie, to Krzysztof Gonciarz, facet pojawia sie swoją mordą wszędzie odkąd stworzył i wypromował się w TVGry, pisze ksiązki o gejm desajnie i innych pierdołach (wybuchające beczki), sam nigdy tego nie czytałem ale podobno same pomyje o których każdy bardziej ogarnięty człowiek wie. Ogólnie Krzysia lubię bo ma ładne imię i czesto nawet fajnie gadał w TVGry, beczki raz na rok da się oglądnąć. Jedyny minus po stronie Pyty to że, jak ktoś zauważył, praktycznie nikt nie słucha ich audycyji ani programów, większość ogląda i zna ich z Jutuba.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1957 2013-04-02, 11:49(Ostatnia zmiana: 2013-04-02, 11:50)
2013 rok, pokazano ue4, które ma renderowanie rzeczywiste na poziomie tych słynnych filmików blizzarda a ty chwal się pracami które prawie od 10 lat są już przestarzałe jeśli chodzi o technikę wykonania a następnie miej żale o brak uznania i "pojazdy" :facepalm:

to co tu niektórzy odpierdalają to już nawet nie jest grafika. to jakiś wyszukany rodzaj odtwórstwa czy innej rekonstrukcji historycznej.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Największe "Internetowe Kozaki" to ludzie którzy w realu boją się wyjść z domu i nie potrafią zagadać do dziewczyny.
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=3OxGQFGS0Bo
[/media]
1:07, jego żona frajerze.
Ale bym ją szanował.

wytrzymałem 16 sekund.
dlaczego on jest taki żałosny?  :pokerface:

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepszą są komentarze Thoro. Nie czytaj ich.
"To nie Rojo ocieka zajebistością, to zajebistość ocieka Rojem".

Spoiler

WAH WAH WAH.

0 użytkowników
Do góry