[media]https://www.youtube.com/watch?v=f8AEL5xUEro
[/media]
W skrócie: Pyta.pl robi prowo na konwencie dla kucy, zjebów, spierdolin, stulejarzy, metali, fanów chińskich bajek i koników na panelu dyskusyjnym, gdzie "elita" polskiego jutuba w składzie wybitnych postaci typu rojo czy lekko chujowi mizia się po kutasach i robi z siebie wielkie osobistości przed gremium pryszczatych 16 letnich suchoklatesów . Wychodzi tak sobie i bez aprobaty spierdolin (co było jasne), ale w końcu ktoś powiedział pewne rzeczy na głos i uderzył w te zjebane towarzystwo wzajemnej masturbacji. Goście z pyty przyprowadzili menela jako analogie polskiej sceny yt - flmiki z żulami oraz chujowi vlogerzy będący kopią kanałów z zachodu. Menel jest bardziej wygadany, pewny siebie, elokwentny, medialny i cięty niż całe te towarzystwo internetowych zjebów. Rojo kurwa taki szalony bożyszcze gimbów hehe tarcza szmato a tu siedzi uwalony na pizdę w pozycji embrionalnej, wzrok w klepisko i boi się nawet podjąć rozmowy z menelem .
Ja pierdole, arcydzieło
Te ryje pierwszy raz na oczy widziałem, nie mam pojęcia kim oni są, a robią z siebie takich celebrytów bo mają "łącznie 700 000 subskrybentów". Ten w okularkach w szczególności widać, że jakiś pizduś.
Dla porównania - jak się pojedzie na konferencję naukową, to taki naukowiec musi wyjść przed 100, 200, a nieraz nawet kilka tysięcy osób, mnóstwo ekspertów z dziedziny, ma gadać 20 minut i się nie spierdolić. A co, naukowcy to nie stulejarze? Niektórzy są kompletnie introwertyczni i nie odzywają się do nikogo. A tutaj? Panowie na Internecie, króle świata i władcy tysięcy subskrybentów boją się być zhejtowanymi albo wyjść na mniej śmiesznych niż konkurencja z sąsiednich kanałów, i w rezultacie wychodzi na to, że wypowiedzieć się nie umie nikt. Pyta też lepiej to mogła rozegrać, Koza nieco spierdolił, ale i tak był lepszy niż cała ta banda za stołem. Ma plusa jednak za te swoje typowe słodkie "dzień dobry"