OTO POLSKA 1716016 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1716016

Odpowiedzi 5881

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!

Комиссар RBT

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
FASZYŹDZI I KIBOLE ATAKUJOM I ROBIOM ROZRUBY!!!!1!!!!11one!!!jeden!!1

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Mój trener z siłowni specjalnie do Polski na łikent pojechał :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Uczy Ciebie policjant?oO

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

OTO POLSKA
#1724 2012-11-11, 19:23(Ostatnia zmiana: 2012-11-11, 19:23)
Prawdziwi patrijoci :)

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Bardzo cenie to co się dzieje w kloace. Święto narodowe a ludzie zamiast uczcić je z godnością wolą się ponapierdalać od czego jak widać nie stronią również organy władzy wykonawczej. Dla jasności, powyższe stu kilowe dziki to nie żadna uliczna prewencja tylko chłopy z kryminalnej i komórek at. Życzę temu społeczeństwu jak najgorzej :ok: .

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#1727 2012-11-25, 15:41(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 15:41)
Bodajże mój pierwszy wkład w temat, bo nie lubię cisnąć z polaków i polski, ale są granice :I

http://zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,12915594,Najwiekszy_papiez_swiata__Buduja_kolejny_wielki_pomnik.html

link wygrzebany w czeluściach internetów przez dzikiego :D

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Cytujac Kyro "Zaleja nas woda GMO"

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Nie wiem czy ktoś to tu wrzucał, ale jeśli te dane są prawdziwe, to ja za kilka lat będę wypierdalał z tego kraju.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#1730 2012-12-16, 21:10(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 21:11)
Dawno nie było niczego w pierwotnej konwencji tematu, więc dzisiaj kąsek dla prawdziwych estetów syfu:

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=lD0fTygk0Xg
[/media]

Wolny rynek, ogólnoświatowa gospodarka, najbardziej egzotyczne jedzenie na wyciągnięcie ręki niemal każdego polaka ale co za dużo to nie po polsku. SZUKAJ ZIEMNIAKÓW TESKO. MAMY 6 RODZAJÓW! POLANT STRONK!

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#1731 2012-12-16, 23:27(Ostatnia zmiana: 2012-12-16, 23:27)
nie pierdol bo akurat ziemniaki spec. rodzaju w polsce ciężko znaleźć. W angli i innych zachodnich krajach możesz sobie wybierać z kilku różnych rodzajów, w zalezności co ci pasuje i co chcesz ugotować, i to od razu umyte i czyste. Podczas tutaj zawsze masz jedne mieszane nieumyte byle co.

Spoiler
wcale nie napisałem tego ponieważ jestem zatrudniony obecnie przez tesco :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale tak masz z każdym rodzajem jedzenia, chociażby głupia pierś z kurczaka. ja sam mam częsty problem z dostaniem np ryżu brązowego. z braku wielu zajebistych czy nawet dla mnie, podstawowych rzeczy mam się cieszyć, że od dzisiaj mogę kupić sobie 6 gatunków ziemniaka, najbardziej plebejskiej żywności jaka tylko przychodzi na myśl? no chyba nie.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ziemniaka, najbardziej plebejskiej żywności jaka tylko przychodzi na myśl
Może i plebejskie, ale ja osobiście nie wyobrażam sobie życia bez pyrów. Jest ogrom możliwości przygotowania ziemniaka: od frytek, zapiekanek, przez ugotowanie, po wszelkie kluski. Jednocześnie jest tani, co czyni go jedzeniem uniwersalnym.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

OTO POLSKA
#1734 2012-12-17, 15:07(Ostatnia zmiana: 2012-12-17, 15:08)
Ja słyszałem, że wiele potraw uznawanych obecnie za wykwintne było wymyślonych przez biedotę, która nie miała co żreć a miała dostępne tylko kilka dziwnych składników. Nie wiesz czy za 50 lat pyry nie będą dobrem luksusowym ;)

PS. Ryż brązowy jest pewnie bardziej plebejski niż pyry :P

Popisuje się ciągle menda jedna...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie wiesz czy za 50 lat pyry nie będą dobrem luksusowym ;)

Nie będą bo to powszechne tanie gówno, które do tego smakuje nijako. Pizza jest na ten przykład dobra.

Ale smaczniejszy, zdrowszy i bardziej strawny.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nie będą bo to powszechne tanie gówno, które do tego smakuje nijako. Pizza jest na ten przykład dobra.

Takiego chuja

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Takiego chuja

widać żeś z pod zamku lubelskiego :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Żadne kurwa "z pod" chełmski tłumoku i żaden kurwa "zamek lubelski". My jesteśmy królestwem samym w sobie.

Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
wyrażenie zamek lubelski występuje nawet na oficjalnej stronie tegoż właśnie, więc morda potomku żydowskiej mniejszości gminy łukuf.

0 użytkowników
Do góry