Muzyka 1094672 3980

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 1094672

Odpowiedzi 3980

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Bardzo ładne Wowoz!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
łeeeeeen darkneeees faaaaaalsssss

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Muzyka
#2502 2013-05-21, 22:27(Ostatnia zmiana: 2013-05-21, 22:35)
człowiek tak srający żarem gdy tylko ktoś wytknie chujowość jego muzyki jest mentalnie na poziomie 15-latka, wiem bo sam przeżyłem.

Po pierwsze, tu nie ma żadnej chujowości. Muzyka, której słucham jest genialna, jednak żeby się o tym przekonać niestety trzeba się zagłębić, a wręcz zmusić. Każdej muzyki się słucha inaczej i trzeba czasu żeby się nauczyć jej słuchać. Jeżeli twórca tej kakafoni, której słucha Wowoz potrafi wyżyć z jej sprzedaży to oznacza, że wcale nie jest ona taką złą muzyką, tylko oznacza to, że ja nie umiem jej po prostu słuchać.

Tyle faktów, czas na opinie.

Uważam, że każda osoba która pielęgnuje pewne stereotypy - o kucowatym metalu, rapie dla osób z niskim czołem, dubstepie dla pralek automatycznych, itd jest ciężkim kretynem. Nikt nie ma prawa krytykować i wyrażać opinii na temat innych, obcych osób tylko na podstawie muzyki jakiej ona słucha. Tyle ode mnie, elo!

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Muzyka
#2503 2013-05-21, 22:30(Ostatnia zmiana: 2013-05-21, 22:33)
w takim razie dlaczego został mi wydzielony temat? dla beki? słaba beka  :hitler:
ja portafie zrozumiec ze komus sie moja muzyka nie podoba, ale nikogo nie zmuszam do jej sluchania. Wkurwia mnie po prostu, ze pewnie osoby linkujące w tym temacie chcą mi wmówić, że obiektywnie rzecz biorąc metal/rock jest muzyką wybitną i jedyną

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Pomyśl o tym jak o wyróżnieniu XD

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ale wowoz ma racje. tu nawet nie chodzi o muzykę, tylko o to co wy odpierdalacie HEHE WOWOZ CHUJOWE NIE MASZ TEMAT BEKA XDDDDDDDD TYLKO METAL ZIOMECZKI ;))))))))
a że jakoś dziwnie to podejście pokrywa się z słuchaniem muzyki, to jakis stereotyp powstaje i jak widać jest słuszny.

makin' bacon

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Muzyka
#2506 2013-05-21, 23:21(Ostatnia zmiana: 2013-05-21, 23:25)
Wyobraź sobie sytuację: gdzieś w jakiejś publicznej przestrzeni, np w supermarkecie zebrała się pod ścianą z telewizorami grupa ludzi, w telewizorze lecą akurat wiadomości - wieści z bliskiego wschodu, akcja USA - napierdalają talibów. Wszyscy patrzą z zachwytem, da się słyszeć jak ludzie wołają "dobrze, napierdalać szmatogłowych", "niech giną kozojebcy" i nagle, gdzieś w tym tłumie na twarzy jednej z osób rysuje się największe skupienie, łapie się za głowę i woła... "allach akbar".

(chujowy przykład ale akurat takie coś mi się pomyślało)

Prawda jest taka, że Aztek chciał propsów i jak zawsze znalazł genialny w swej prostocie sposób na ich zdobycie kosztem uczuć biednego Wuwuzeta.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
https://www.youtube.com/watch?v=-t2WyBTyvUo
Mickiewicz pisze teksty 3Wymiarowi, potwierdzone info
Zajebisty kawałek :)

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
bardzo chujowy przykład. a ten temat to "muzyka" a nie "metal i muzyka z anime"

makin' bacon

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

Muzyka
#2509 2013-05-22, 00:56(Ostatnia zmiana: 2013-05-22, 00:58)
Trzeci Wymiar to kurwa klasyka polskiego rapu. Kto uważa ze slucha "rapu" a nie zna twórczości z Wałbzycha (nie mowie o trafieniu w gust), jest ignorantem.

Nie sprzedają się, nie wtrącają do interesów innych artystów, teksty na poziomie (na potwierdzenie solówki Nulla i Szada, ciekawe co odwali Pores). Żałują "Dla mnie masz stajla", ale gdyby nie to nie byliby tu gdzie sa teraz. Niemal zawsze zjadają gospodarza gdy dogrywają gościnną zwrotkę. Uwielbiam słuchać ich w wywiadach, naprawde inteligentni i dojrzali faceci. Szkoda ze nie sa doceniani, ale moze to dobrze - ich teksty trafia tylko tam, gdzie powinny. Hejtuję Gimborap!

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po pierwsze, tu nie ma żadnej chujowości. Muzyka, której słucham jest genialna, jednak żeby się o tym przekonać niestety trzeba się zagłębić, a wręcz zmusić. Każdej muzyki się słucha inaczej i trzeba czasu żeby się nauczyć jej słuchać. Jeżeli twórca tej kakafoni, której słucha Wowoz potrafi wyżyć z jej sprzedaży to oznacza, że wcale nie jest ona taką złą muzyką, tylko oznacza to, że ja nie umiem jej po prostu słuchać.

Uważam, że każda osoba która pielęgnuje pewne stereotypy - o kucowatym metalu, rapie dla osób z niskim czołem, dubstepie dla pralek automatycznych, itd jest ciężkim kretynem. Nikt nie ma prawa krytykować i wyrażać opinii na temat innych, obcych osób tylko na podstawie muzyki jakiej ona słucha. Tyle ode mnie, elo!
tl;dr

Wowoz łap:

https://www.youtube.com/watch?v=0prFicLgXxw

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Po pierwsze, tu nie ma żadnej chujowości. Muzyka, której słucham jest genialna
Pogrubione kawałki to opinie.

Jeżeli twórca tej kakafoni, której słucha Wowoz potrafi wyżyć z jej sprzedaży to oznacza, że wcale nie jest ona taką złą muzyką, tylko oznacza to, że ja nie umiem jej po prostu słuchać.
Nie prawda. Czyli jeżeli nie lubisz szpinaku to po prostu nie potrafisz go jeść? Każdemu odpowiada co innego, jeden woli dobry bit, inny woli słuchać tekstu, potem to się oczywiście rozbija na mniejsze kawałki jak teksty o życiu getta czy teksty o "Młodych Wilkach" itp. itd., chyba rozumiesz do czego biję.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Pogrubione kawałki to opinie.
Nie

Nie prawda. Czyli jeżeli nie lubisz szpinaku to po prostu nie potrafisz go jeść? Każdemu odpowiada co innego, jeden woli dobry bit, inny woli słuchać tekstu, potem to się oczywiście rozbija na mniejsze kawałki jak teksty o życiu getta czy teksty o "Młodych Wilkach" itp. itd., chyba rozumiesz do czego biję.
Nie

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Żałosne.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
teksty o życiu getta czy teksty o "Młodych Wilkach" itp. itd.

Pewnej nocy, kiedy nie nastał jeszcze świt
Kiedy pierwszy kur jeszcze nie zapiał
Do pana zamku przyszła chcąc oddać rękę mu
córka trolla, z gór czarownica.

Herr Mannelig, Herr Mannelig, weź za żonę mnie
jam przecież taka jest hojna
Usłyszeć mogę tylko od ciebie tak lub nie
Czy tego chcesz czy nie

Dwanaście pięknych ja rumaków tobie dam
które pasą się w gaju cienistym
Nie poznał jeszcze siodła żadnego konia grzbiet
ni pysk żaden nie gryzł wędzidła

Mark Twain

Artem

Artem

Użytkownicy
posty16
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znowu pierdolicie.
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=yG0wt2YSclo
[/media]

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Brzmi jak Doom of Chaos - Kucmaster

Mark Twain

Artem

Artem

Użytkownicy
posty16
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brzmi jak Doom of Chaos - Kucmaster

Zacny Dark Lolita Heavy Melodic Death Punk rock.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Żałosne.
Żałosne to są twoje zdolności rozumowania. Mówił ci ktoś, że jesteś irytująco głupi?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
jak kurwa dobrze, ze mam swoj temat nieudaczniki  :ok:

0 użytkowników