Wkurwienie 21999 83

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 27.08.2010 roku

Wyświetleń 21999

Odpowiedzi 83

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Wkurwienie
2010-08-27, 22:39(Ostatnia zmiana: 2010-08-27, 22:39)
Cały dzień z krótkimi dwoma przerwami jestem wkurwiony tak bardzo, że z chęcią bym teraz chwycił pierdolony monitor sprzed mojego łba i pierdolnął nim o ścianę. Szkoda mi go tylko, bo za drogi.

Jutro będzie pewnie tak samo, więc pytam: jak wy sobie z wkurwieniem radzicie?

Edit. To nie jest prowo.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Piwo

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Wkurwienie
#2 2010-08-27, 22:51(Ostatnia zmiana: 2010-08-27, 22:52)
Powiem ci to co z rana:

NAPIERDOL SIĘ JAK ZWIERZ w plenerze z dobrymi kumplami

wracajcie razem do domu, masz duże prawdopodobieństwo że ktoś się spruje. Wtedy bierzecie na pizdę dziewczyny i gwałcicie facetów, albo odwrotnie.

W przypadku kumpla się sprawdza, wczoraj go odprowadzaliśmy do domu jak pokłócił się z dziewczyną. Mało nie najebaliśmy jakichś dzieci, ale posrali się w gacie. :ok:

@up: widzisz, każdy ci to radzi :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Kurwa, teraz jeszcze się wyjebałem na podłogę swojego pokoju zaraz po tym. Poprzednim razem jak wstałem, pierdolnąłem nogą o hantla. Wkurwienie sięga zenitu. A piwa nie mam w domu, za oknem napierdala ostro deszcz

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Wkurwienie
#4 2010-08-27, 22:57(Ostatnia zmiana: 2010-08-27, 22:57)
To tak jak u mnie. CZYLI JEDNAK MIESZKASZ W SUWAŁKACH! Dawaj adres do podbiegnę i kupimy piwo i wypijemy piwo i wyrzygamy piwo.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Wkurwienie
#5 2010-08-27, 22:59(Ostatnia zmiana: 2010-08-27, 22:59)
daszyńskiego kurwa. poznasz po tym, że okno mi drzewo zasłania

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
No LOL. Na całym Podlasiu padało - mam do Suwałk gdzieś 200km i też lało cały dzień.
Co do tematu: rozjeb ten monitor. Może i szkoda, ale co tam - zdrowie psychiczne ważniejsze

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Wkurwienie
#7 2010-08-27, 23:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-27, 23:23)
U mnie też lało ale grałem w Pottera i było ok. :ok:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Wkurwienie
#8 2010-08-28, 09:52(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 10:32)
Ogrodnik mieszkasz w Suwałkach? Znam tam paru ludzi, a od października będę z jedną dziewczyną z Suwałk mieszkał.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
rozjeb coś w miarę taniego, co rzadko rozwalasz ale głośno się psuje, szklanki są do tego dobre.

sauron
  • Gość
rower, praca, seks  :lol2:

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja sobie zakupiłem rękawice i worek treningowy. Jak się zdenerwuję to biję przez 5 minut aż się zmacham i wyżyje. Wtedy na ogół przechodzi.

sauron
  • Gość
ogólnie mówiąc, nie mam problemów z byciem wkurwionym, bywam, ale nie dopuszczam nigdy do siebie że mógłbym cokolwiek okazać na zew czy komukolwiek. w takich chwilach jestem niesłychanie spokojny i uprzejmy, spokojniejszy niż normalnie, to jedyny objaw tego że coś się źle dzieje. rozładowanie następuje szybko, wystarczy jak w każdy przypadku cokolwiek zacząć robić. lista wyżej...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wkurwienie
#13 2010-08-28, 11:31(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 11:32)
rower,

rower jest chujowy na wkurwienie. pół biedy, że jedziesz. bieda jest gdy mijasz to całe gówno, psie gówno, wkurwionych chamów w samochodach i ludzi na wsiach, których nie ma nawet na mapie. jak jadę normalnie to mam to w dupie, jednak w fazie wkurwienia każdy powód jest dobry z polskim robactwem na czele.

kiedyś byłem wkurwiony to rozwaliłem młotem ścianę aż wypadła furtyna ale zakładam, że nie możesz rozwalać młotem ścian także słuchaj. Gdy jestem wkurwiony to:

- śmieje się, szydzę z kościoła katolickiego bądź po prostu obrażam i gardzę. jest to dobre ponieważ nawet teraz, gdy to pisze to się śmieje, pomijając to że jestem najarany ale o tym zaraz.

- Śmieje się z głupoty tego narodu, głupich obyczajów, psich gówien, psiej wiary i syfu którego tu niemało.

- jaram. mówi się, że marihuana nie jest na takie stany dobra. mnie wyleczyła z depresji przez co nie muszę się już wkurwiać także whatever.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: kazzmir link=topic=11288.msg109461#msg109461#msg109461#msg109461 date=1282987023
w takich chwilach jestem niesłychanie spokojny i uprzejmy, spokojniejszy niż normalnie, to jedyny objaw tego że coś się źle dzieje. rozładowanie następuje szybko, wystarczy jak w każdy przypadku cokolwiek zacząć robić. lista wyżej...
Dobry plan.  :ok:  Najlepiej wszystkie złe emocje zadusić w sobie, głęboko w głowie, by dać powoli rozkwitać swojemu psychicznemu szaleństwu. Kebab!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11288.msg109465#msg109465#msg109465#msg109465 date=1282988034
Dobry plan.  :ok:  Najlepiej wszystkie złe emocje zadusić w sobie, głęboko w głowie, by dać powoli rozkwitać swojemu psychicznemu szaleństwu. Kebab!

Czy ja wiem. Gdy jestem wkurwiony złość i nerwy przenoszę wszystko dookoła. Wolałbym raczej nie robić nic i się dodatkowo nie denerwować niż podejmować ryzykowne czynności. Raz właśnie w takich sytuacji rozwaliłem klawiature, innym razem drzwi w pokoju. Zamiast tłumić lepiej rozładować i żyć normalnie bo skończymy jak ten facet z tego filmu z lat 80, co wkurwił się na świat i wszystko niszczył.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ogrodnik mieszkasz w Suwałkach? Znam tam paru ludzi, a od października będę z jedną dziewczyną z Suwałk mieszkał.
Niet, mieszkam na granicy Łódzkiem i Śląska. O Daszyńskiego wspomniałem, bo zdawało mi się, że tam Vierzba mieszka. No i widok z okna mu drzewo zasłania.
rower jest chujowy na wkurwienie. pół biedy, że jedziesz. bieda jest gdy mijasz to całe gówno, psie gówno, wkurwionych chamów w samochodach i ludzi na wsiach, których nie ma nawet na mapie. jak jadę normalnie to mam to w dupie, jednak w fazie wkurwienia każdy powód jest dobry z polskim robactwem na czele.
podbijam
rozjeb coś w miarę taniego, co rzadko rozwalasz ale głośno się psuje, szklanki są do tego dobre.
potrzebowałbym sporo szklanek, a w ilościach hurtowych to nie jest takie tanie.
ogólnie mówiąc, nie mam problemów z byciem wkurwionym, bywam, ale nie dopuszczam nigdy do siebie że mógłbym cokolwiek okazać na zew czy komukolwiek. w takich chwilach jestem niesłychanie spokojny i uprzejmy, spokojniejszy niż normalnie, to jedyny objaw tego że coś się źle dzieje.
No to jak u mnie. Tylko, że mi szybko nie przechodzi i będąc pod wpływem wkurwienia nie mam ochoty nic robić, co najwyżej coś rozjebać.
- śmieje się, szydzę z kościoła katolickiego bądź po prostu obrażam i gardzę. jest to dobre ponieważ nawet teraz, gdy to pisze to się śmieje, pomijając to że jestem najarany ale o tym zaraz.

- Śmieje się z głupoty tego narodu, głupich obyczajów, psich gówien, psiej wiary i syfu którego tu niemało.
No to to wczoraj robiliśmy :D

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Wkurwienie
#17 2010-08-28, 12:14(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 12:14)
Tak właśnie sobie pomyślałem, że wiesz o mnie fhuj rzeczy, a ja o tobie nic :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Niektórzy na wkurwienie polecają różne sporty, np. bieganie zachwalając przy tym, że wysportowany człowiek jest w stanie biec 40-60 minut. To ja Ci przeciętny czytelniku polecam pójść na te bieganie i przebiegnąć te swoje 60min "bez większych problemów" :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Vierzba link=topic=11288.msg109473#msg109473#msg109473#msg109473 date=1282990451
Tak właśnie sobie pomyślałem, że wiesz o mnie fhuj rzeczy, a ja o tobie nic :lol2:
nawet wiem gdzie do psychiatryka chodzisz :)
Cytat: Thoro link=topic=11288.msg109475#msg109475#msg109473#msg109473 date=1282990517
Niektórzy na wkurwienie polecają różne sporty, np. bieganie zachwalając przy tym, że wysportowany człowiek jest w stanie biec 40-60 minut. To ja Ci przeciętny czytelniku polecam pójść na te bieganie i przebiegnąć te swoje 60min "bez większych problemów" :lol2:
ja chyba po 20 wolnym truchcikiem bym płuca wypluł :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry