Facjatki 568518 1571

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 7.06.2010 roku

Wyświetleń 568518

Odpowiedzi 1571

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ah, jak to miło nie mieć profili na portalach społecznościowych!
A zresztą... jestem tak paskudny, że zanim ktoś zdążyłby mnie zaprosić, ze strachu pieprznąłby w reset.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Facjatki
#221 2011-06-13, 19:36(Ostatnia zmiana: 2011-06-13, 19:40)
sfbuk dobry na ruchanko :ok:

z wyglądem to pierdolenie. jeszcze 2 lata temu wyglądałem jak polaczek-drobny kryminalista a dziś mogę reklamować specyfiki do penetracji analnej :ok: .

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
sfbuk dobry na ruchanko :ok:  

Sfbuk?

z wyglądem to pierdolenie. jeszcze 2 lata temu wyglądałem jak polaczek-drobny kryminalista a dziś mogę reklamować specyfiki do penetracji analnej :ok: .

Siłownia?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Facjatki
#223 2011-06-13, 19:59(Ostatnia zmiana: 2011-06-13, 20:01)
Chodziło rzecz jasna o facebooka.
Na siłownie nie mam hajsu (70zł karnet na miesiąc u mnie). Na studiach pewnie będę miał darmowy wolny dostęp do profesjonalnej (zobaczymy jak z obleganiem) ale to z kolei mija się z celem, jeśli będę jadł jakieś studenckie polaczkowe gówno, bo raczej wątpię abym miał hajs, czas i warunki na tak porządną michę jak u rodziców. Jak słucham co je np. aberowec to się za głowę łapie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Facjatki
#224 2011-06-13, 20:39(Ostatnia zmiana: 2011-06-13, 20:39)
chleb i jogurt? kyro nie zawsze wpierdala gotowe dania.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Facjatki
#225 2011-06-13, 21:00(Ostatnia zmiana: 2011-06-13, 21:00)
Oby tylko. Chodzi o nakurwianie frytek, pizzów i innych zapychaczy. Choć ja akurat uważam, że w przypadku kyra to kwestia wyboru i lenistwa bo pewnie go stać, by jeść jak należy. Raczej wątpię, abym ja student polaczek miał hajs by  jak dotychczas wpierdalać kurczaka, 1,5 kilo warzyw dziennie, 4-6 posiłków do tego o regularnych porach.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Facjatki
#226 2011-06-13, 21:03(Ostatnia zmiana: 2011-06-13, 21:04)
stać go nawet na budkę z fastfoodami i jeszcze by mu zostało, pozostaje kwestia oszczędzania, ale tak czy siak - w kloace faktycznie jest... kloaka, jeśli chodzi o odżywianie studentów.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Facjatki
#227 2011-06-13, 21:12(Ostatnia zmiana: 2011-06-13, 21:13)
oszczędzać to można na blantach a nie podstawowych potrzebach życiowych, zwłaszcza jeśli sytuacja nie zmusza. takie jest moje zdanie. lenistwo czy coś czymś ale nie pierdolmy już o oszczędzaniu. na alko nie oszczędza to tym bardziej na jedzeniu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
powiedz to panu bogu

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ja słyszałem że Kyro nakurvia tam dziki z rożna.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
oszczędzać to można na blantach a nie podstawowych potrzebach życiowych, zwłaszcza jeśli sytuacja nie zmusza. takie jest moje zdanie. lenistwo czy coś czymś ale nie pierdolmy już o oszczędzaniu. na alko nie oszczędza to tym bardziej na jedzeniu.
Ciezkie zycie Thoro, nawet jedzac dwa posilki dziennie schodzi mi pelno kasy, bo wydaje na inne rzeczy. Jakbym mial wpierdalac salatki i befsztyki, ktore sie robi godzine, to bym po prostu ocipial z braku czasu. Pizze czy frytki jem bo mozna je wrzucic do piekarnika i pojsc robic cos innego (zazwyczaj np. po robocie biore w tym czasie prysznic). Ostatnio jem bardzo nieregularnie ze wzgledu na przeprowadzke. Wczoraj przed snem nawpierdalalem sie jak swinia ze nie potrzebowalem potem sniadania, tak wiec dzisiaj zjadlem zaledwie jablko i teraz przegryzam jakimis krakersami kupionymi przy okazji. Nie ma zycia.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja w twoim przypadku to już pewnie siedziałbym z głową w kiblu barwiąc go na zielono

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
A ja wciąż walczę o masę  :facepalm: . Udało mi się przytyć, ale to raptem 2 kilo i to po tym jak rzuciłem palenie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
sprzedam masę, mam na stanie jeszcze z 10 kg :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ile

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
w propsach? :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jakbym mial wpierdalac salatki i befsztyki, ktore sie robi godzine, to bym po prostu ocipial z braku czasu

Sałatkę wraz z pokrojeniem i usmażeniem kurczaka robię mniej niż 15 min, ale zawsze można sobie ten posiłek jak i z resztą każdy inny przygotować w pojemniku rano lub wieczorem, na następny dzień. Dla porównania, w czasach magicznych 112 kilo i zwiększania masy przygotowanie frytek w piekarniku, czy chujowej pizzy mrożonki zajmowało średnio 25-30 min (250c, termostat). Jak się chce to żaden problem.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Facjatki
#238 2011-06-20, 18:19(Ostatnia zmiana: 2011-06-20, 18:19)
o kurwa :D

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobiłeś z włosami ?

0 użytkowników
Do góry