Pogarda dla nołlajfów 16944 52

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 22.03.2010 roku

Wyświetleń 16944

Odpowiedzi 52

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Siema frajerzy. :)

Kończę z nołlajfem, postanowiłem wyjść do ludzi, np. tak jak Chomik. Teraz będę miał kolegów i za jakiś czas przyjdę tu i powiem że Wami gardzę bo jak to można siedzieć 4h albo i więcej na jakimś zwalonym forum (pozdro Aztek :)  ), bo wolę spotykać się z przyjaciółmi, zupełnie tak jak Damianx. Już pomijam to że teraz byłem zjebanym nołlajfem, pizdeczką z czerwonymi oczami i tłustymi włosami - teraz przez chwilę nie będę i potem będę mógł wbić na pełnej kurwie, wpakować się w środek jakiejś dyskusji, wygłosić parę mądrych zdań i jednocześnie pokazać jak bardzo Wami wszystkimi gardzę, jak bardzo gorsi jesteście nie mając przyjaciół tak jak ja i Damianx.

Byłem do tej pory poniżanym czarnuchem i rówieśnicy mnie nie akceptowali, ale teraz pękła guma i będę się od jutra bujał na lansie i baunsie z ziomalami, pójdziemy na kładkę na pekapie albo na tory za obwodnicą i porobimy sobie zajebiste fotki na naszą klasę, takie od góry że widać nasze nowe białe najki albo z wypiętymi tyłeczkami żeby było widać te zajebiste metalowe pasy z takich niby ćwieków jak piramidy.

Muszę jeszcze sobie kupić jakiegoś wyjebanego iPhona albo inne gówno, tak dla lansu bo nie będę przecież na tym grał. Po pierwsze dlatego żeby nie dawać hajsu tym zjebanym nołlajfom którzy myślą że jak zrobią gierkę to zarobią, a po drugie żeby nie być takim doszczętnym nołlajfem który siedzi i gra zamiast bujać się z ziomalami po dzielni (pozdro Meat :)  ).

No i jeszcze teraz odczepię słuchawki i przyczepię swój stary głośnik - kij że działa tylko jeden ale co tam. Słuchawki są dla nołlajfów bo trzeba siedzieć przy kompie i w ogóle, a jak będę się bujał z moimi nowymi przyjaciółmi i przy okazji wbijemy do mnie na kwadrat to od razu będę mógł zapuścić jakąś pojechaną muzę, taką której słuchają sami prawdziwi ziomale i dupy z dyskoteki, a nie jakieś kindermetale (pozdro Dziki :)  )

Poznałem ostatnio dwie laski, niezłe z nich wariatki, już prawie rozumiem co do mnie piszą na gadu ale wiecie poćwiczę i będę wymiatał a nie to co tutaj że się kurna śmiejecie z takich ludzi że niby jakieś pokemony ale Wy nie poruchacie a ja porucham i co, zazdrościcie?

Nie usuwajcie mi konta bo czasem wejdę znów na TM bo czuję jakiś sentyment do tego forum, będę się mógł pośmiać z Was ciotki bo Wy nadal będziecie tłustymi nołlajfami a ja będę wtedy wyrywał laski i bujał się ze znajomymi, coś o czym nawet nie możecie pomarzyć bo wolicie siedzieć i prowadzić jakieś pseudofilozoficzne dysputy z innymi frajerami których nie akceptują rówieśnicy (pozdro Thoro :)  ).

<_<

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Sex Drugs und Nołlajf ! xd

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jasne, myślisz, że jak po prostu powiesz, że gardzisz nolajfami, to przestaniesz być jednym z nich.?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Pogarda dla nołlajfów
#3 2010-03-22, 20:32(Ostatnia zmiana: 2010-03-22, 20:32)

<_<

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ale teraz pękła guma
Zrób test ciążowy i na HIV. Obie przypadłości są niezbyt przyjemne, ale tak to jest, jak się na Durexach oszczędza.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wspieram akcję! H.W.D.N!
Tylko admin sieciowy może nas sądzić!

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Krocz świetlistą ścieżką życia, panie Kyromanie. Nam, biednym owładniętym szponami diabła zostało tylko oddać się pokusie przyjęcia w swe serce demona masturbacji.

Powodzenia! <_<

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
<_<  
Myślisz, że wszyscy tutaj są jakimiś Nołlajfem? To chyba masz jakiś posrany stereotyp, czy to ze siedze na themodders od 8 do 22 oznacza, że w tym czasie nic nie robie? Mogę za ten czas wyrywać dupy (choćby na gaduxD) i moge robic 1000000 innych rzeczy. Jezeli uwazasz siebie za debilowatego nolajfa to prosze bardzo ale nie musisz wszystkich wyzywac tu od ciot, to ze otworzyly Ci sie dopiero oczy na swiat i dostrzegles inne rzeczy (np.dupy :)  ) to nie oznacza ze musisz od razu wszystkich tu obrazac i uznawac siebie za nie wiadomo kogo. Jezeli jestes juz nollajfem pozostaniesz nim do konca zycia. Tak juz jest i nie pomoga Ci nawet ziomale jak dresy na torach beda zajebywaly Ci nowiutkiego ipoda ktorym tak szpanowales.
Tyle ode mnie dziekuje dobranoc :)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Pogarda dla nołlajfów
#8 2010-03-22, 20:58(Ostatnia zmiana: 2010-03-22, 20:59)
Hunn - Odwiedził cię chyba Demon masturbacji.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
<_<  
Myślisz, że wszyscy tutaj są jakimiś Nołlajfem? To chyba masz jakiś posrany stereotyp, czy to ze siedze na themodders od 8 do 22 oznacza, że w tym czasie nic nie robie? Mogę za ten czas wyrywać dupy (choćby na gaduxD) i moge robic 1000000 innych rzeczy. Jezeli uwazasz siebie za debilowatego nolajfa to prosze bardzo ale nie musisz wszystkich wyzywac tu od ciot, to ze otworzyly Ci sie dopiero oczy na swiat i dostrzegles inne rzeczy (np.dupy :)  ) to nie oznacza ze musisz od razu wszystkich tu obrazac i uznawac siebie za nie wiadomo kogo. Jezeli jestes juz nollajfem pozostaniesz nim do konca zycia. Tak juz jest i nie pomoga Ci nawet ziomale jak dresy na torach beda zajebywaly Ci nowiutkiego ipoda ktorym tak szpanowales.

lol... wyrywasz dupy? ta, jasne, modding Gothica i wyrywanie dup... nie potrafisz sie przyznac, ze rowniez caly dzien siedzisz przed komputerem, tak jak my.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
<_<  
Nie wypieraj się, jesteś nolifem jak nic. Tracisz na tM cenny czas, który mógłbyś poświęcić na robienie tylu rzeczy. Mógłbyś np. rozpocząć hodowlę akwariową aksolotli.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Mogę za ten czas wyrywać dupy (choćby na gaduxD)
to się nazywa właśnie nolife :)  mogłeś wymienić jeszcze NK :)

ale fakt, wątpię by tu wszyscy byli nolifeami, baa, obstawiam że tak na prawdę jest ich tu dosyć mało
a kwestia #msgote author=Hunn link=topic=9358.msg88170#msg88170 date=1269288208]Mogę za ten czas wyrywać dupy (choćby na gaduxD)[/quote]

ale fakt, wątpię by tu wszyscy byli nolifeami, baa, obstawiam że tak na prawdę jest ich tu dosyć mało
a kwestia odzyskania życia#msgote author=Hunn link=topic=9358.msg88170#msg88170 date=1269288208]Mogę za ten czas wyrywać dupy (choćby na gaduxD)[/quote]

a kwestia  obstawiam że jest to o wiele trudniejsza rzecz niż myślisz :)  w szczególności że odkąd pamiętam masz dosyć specyficzne podejście do życia, a mózg ciągle się zmienia i dostosowuje do danej sytuacji, a w tym momencie skupienie się na jednym... :)

no nic, mnie od tego marnego losu ratują fikołki, wyjazdy, pokazy i znajomi <_<

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co wy możecie wiedzieć o no-lifieniu? <_<

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
facepalm.gif
Myślisz, że wszyscy tutaj są jakimiś Nołlajfem? To chyba masz jakiś posrany stereotyp, czy to ze siedze na themodders od 8 do 22 oznacza, że w tym czasie nic nie robie? Mogę za ten czas wyrywać dupy (choćby na gaduxD) i moge robic 1000000 innych rzeczy. Jezeli uwazasz siebie za debilowatego nolajfa to prosze bardzo ale nie musisz wszystkich wyzywac tu od ciot, to ze otworzyly Ci sie dopiero oczy na swiat i dostrzegles inne rzeczy (np.dupy old_lol.gif ) to nie oznacza ze musisz od razu wszystkich tu obrazac i uznawac siebie za nie wiadomo kogo. Jezeli jestes juz nollajfem pozostaniesz nim do konca zycia. Tak juz jest i nie pomoga Ci nawet ziomale jak dresy na torach beda zajebywaly Ci nowiutkiego ipoda ktorym tak szpanowales.
Tyle ode mnie dziekuje dobranoc lol_s.gif

Widzisz! Kyro otworzył Ci oczy, teraz zobaczyłeś, że jesteś nolifem, ale nie, demon nolifienia walczy! Musisz go pokonać, on mówi ci, że nie jesteś nolifem, kiedy nim jesteś! Walcz! Walcz...

...Bo mi ze swoim się nie chce.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Mógłbyś np. rozpocząć hodowlę akwariową aksolotli.
To nadal nolife, nie potrzebny do tego komputer.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Pogarda dla nołlajfów
#15 2010-03-22, 21:09(Ostatnia zmiana: 2010-03-22, 21:09)
To nadal nolife, nie potrzebny do tego komputer.
Nie koniecznie. Mógłby jeździć na różne zjazdy i spotykać się z innymi hodowcami. <_<

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To coś jak zjazdy informatyków. =D

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy
Szkoda Kyroman-ie. Byłeś wzorowym nolifem.  :)  
siedze na themodders od 8 do 22
A co robisz od 22 do 8 ? <_<

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
A co robisz od 22 do 8 ? <_<
Że się tak powtórzę:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie koniecznie. Mógłby jeździć na różne zjazdy i spotykać się z innymi hodowcami. <_<
Bez jaj, organizatorzy zechcą dodać do cennika jakieś pokazy lotnicze albo inne strzelanie z łuku i gówno z tego wyjdzie. Żadnych zjazdów nie będzie, aksolotle kończą się w czterech ścianach.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry