Pogarda dla nołlajfów 16649 52

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 22.03.2010 roku

Wyświetleń 16649

Odpowiedzi 52

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
albo zaznajomioną grupę rekonstrukcji biologicznej...

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oh my god this topic is so full of PURE WIN  <_<  
GO KYRO GO!

Spoiler

WAH WAH WAH.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Właśnie zjadłem mój ostatni nołlajfowy posiłek, kupa smażonych ziemniaków i kurczak, tyle kalorii że przeciętny Etiopczyk pewnie przez tydzień tyle nie zjada. Ale takie żarcie jest dla nołlajfów, bo prawdziwy nołlajf to tłuścioch z BMI powyżej 30 (pozdro Thoro :)  ), a potem jeszcze ten tłuszcz wyłazi bokami i włosami (pozdro Dziki :)  ), jak ktoś chce się lansować to musi być zgrabny jak ja bo żadna laska na tłuściocha nie poleci.

Pewnie ten cały Hunn to taka mała baryłka, trzecia gimnazjum a on od 8 do 22 siedzi na kompie to pewnie się nawet do szkoły nie tacza tylko siedzi na specjalnym ortopedycznym krześle, przywiązany paskami żeby nie spadł. W ten sposób wyrywanie lasek na gadu idzie nieźle, cybersexik jest git bo do klawiatury łatwiej dosięgnąć niż do pałki i jakoś to się kręci. Tylko jeszcze klawiaturę pewnie starzy specjalną kupili, taką większą bo serdelkiem ciężko w pojedynczy klawisz trafić.

Jutro wyjeżdżam z tej piździwólki Łukowa, będę jechał prywatnym Cadillaciem do Siedlec gdzie rozpoczynam nowe życie w nowej szkole, będą mnie uczyć najlepsi profesorowie z Oxfordu i nawet z Akademii Podlaskiej, tylko jeszcze muszę sobie kupić ładny garniturek do zdjęć i ufryzować się na Pajacykowa.

EDIT:
Dziki pisz własne posty :)  Ale widać że dałeś się już wciągnąć w prowokację, co zapewne publika sobie bardzo ceni  <_<

Edit2:
Dziki: mam lepszy pomysl, dude :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Oficjalnie rezygnuję z przeglądania demotów i innego "śmiesznego" gówna na rzecz TheModders.
Tutaj każdy post jest snecją tego wątka, każdy wprowadza tyle energii, że nawet Aztek dzięki swoim tigerom ma mniej. W jednym zdaniu ujmując wszystko, Kyro, będziemy pamiętać, lecz wiedz, że świat jest brutalny, nieraz będziesz kuszony przez większe demony niż ten od masturbacji, życie poza internetem może Cię zaskoczyć, nie wszystko wygląda jak Britnej.jpg. Pamiętaj, że tylko TheModders jest zbiorem ludzi mających w sercu miłość.
Amen.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Pogarda dla nołlajfów
#24 2010-03-22, 22:40(Ostatnia zmiana: 2010-03-22, 22:41)
Słowem, jesteś niczym ten syn marnotrawny, który wziąłwszy połowę majątku ojca swego na rozpustę wyruszył! Ale nie obawiaj się i nie lękaj, theModders zawsze jak ojciec owego syna przywita Cię z otwartymi rękami.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Pogarda dla nołlajfów
#25 2010-03-22, 22:41(Ostatnia zmiana: 2010-03-22, 22:43)
Cytat: V3Q link=topic=9358.msg88196#msg88196 date=Mar 23 2010, 12:34 AM\'
Pamiętaj, że tylko TheModders jest zbiorem ludzi mających w sercu miłość.
Nie jest to prawda, TheModders nie jest zbiorem.

Przy okazji informuję Thora i Zkirta, że dopiero co skapowałem ich puste sygnatury...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Pogarda dla nołlajfów
#26 2010-03-22, 22:48(Ostatnia zmiana: 2010-03-22, 22:49)
Fakt, TheModders to jedna dusza w wielu ciałach.

Kyro, tylko nie przyjdź z postem "TheModders, zgrzeszyłem przeciw Tobie i względem Buku. Nie jestem godzien nazywać się Twoim nolifem, uczyń mnie choćby jednym z hodowców akwariowych aksolotli"

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ależ ja się nigdzie nie wybieram :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
apropo Kyro, dobra prowokacja ;p  obstawiam że ma to być nawiązanie do tego co ostatnio Siekacz zrobił :D

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EPIC WIN  :D   YOU DID IT KYRO!

Spoiler

WAH WAH WAH.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
apropo Kyro, dobra prowokacja ;)  obstawiam że ma to być nawiązanie do tego co ostatnio Siekacz zrobił :]
Nie, nawiązywałem głównie do tego posta Damianxa:
http://themodders.org/index.php?s=&sho...ost&p=87210

Ale nawet po tak rychłym happy endzie wyszło na wierzch więcej niż mógłbym się spodziewać :D

W sumie można by usunąć parę ostatnich postów, niech zabawa trwa dalej ;p

Mark Twain

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Nie, nawiązywałem głównie do tego posta Damianxa:
http://themodders.org/index.php?s=&sho...ost&p=87210

Ale nawet po tak rychłym happy endzie wyszło na wierzch więcej niż mógłbym się spodziewać :D

W sumie można by usunąć parę ostatnich postów, niech zabawa trwa dalej ;p

już za dużo osób widziało mojego posta :]  ale te prowokacje zaczynają być na prawdę bezsensowne... no i robią się nudne

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Większość dzieci typu Hunn znikła z forum o 21, więc mamy jeszcze spore pole do popisu. Ważne żeby oczyścić wątek przed 8 rano, bo wtedy zaczną wchodzić i nołlajfować.

Mark Twain

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Spoiler

WAH WAH WAH.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Dziwię się, że popierwszym poscie i po takich no... Dość śmiesznych wypowiedziach nie zgapiliście się od razu, ale faktycznie polewka niezła :D  Replay please

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Dziwię się, że popierwszym poscie i po takich no... Dość śmiesznych wypowiedziach nie zgapiliście się od razu, ale faktycznie polewka niezła :D  Replay please
czekałem aż to się rozwinie, ale po kilku postach to mi się znudziło ;p

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja tam czytając posty takich Hunnów się nieźle uśmiałem, a o to chyba chodzi, no nie?;D

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy

Hunn

Pogarda dla nołlajfów
#37 2010-03-23, 16:26(Ostatnia zmiana: 2010-03-23, 16:27)
No też ale sam nie wiem co mnie skłoniło do napisania tego postu czy czegoś się najarałem? Nie wiem ale wiem to że dałem dupy i się wygłupiłem. Sorka i mam prośbe żebyście już  mnie nie obsmarowywali aczkolwiek fajnie było poczytac opisy o mnie typu baryleczkaxD(to wymiata)
Pozdrawiam!

EDIT: Patrzcie co jeden post zdzialal jestem slawny na cale forum :D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Sławni to są ci, których tematy mają nazwę Żale, reszta jest "tymczasowa". Smuta.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szczerze, to na mnie to w ogóle nie zrobiło wrażenia...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry