http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclpyin6CsmKSVm6SYnaqVqZWco52erJLl0dI
Jaką misję powinienem teraz zrobić aby popchnąć wszystko do przodu ? mam teraz takie jeśli trzeba wrzucę jakie zakończyłem.
Witam :wink:
Zadania poboczne nie wiem dlaczego ich nie wykonałeś prawie darmowe dośw.i może troche kasy lub jakiś itemów za wykonanie zadania tego typu iść wejść pozamiatać:
1.Bandyci w latarni morskiej Jacka.Wystarczy kilka czarów lub jeden i nie ma bandytów jest tam kolo latarni nawet smoczy korzeń a i cieniostwór w grocie ;d i masz darmowego expa,te zadanie robiłem jak miałem lvl 4 lub 5 bodajże.
2.Niewolnicy Kruka.Uwolniłeś wszystkich z kopalni?Chyba nie musisz wejść do kopalni przed którą stoi Thorus pilnuje niewolników jeden ze strażników jeżeli zabiłeś Kruka to masz kolejne zadanie wykonane.
3.Pierścień Tengroma.Wystarczy przekazać pierścień paladynowi i exp za free można użyć do tego mik. przyspieszenia.
4.Lokaj Sędziego.Nie wiem dokładnie jak tu było ale to zadanie tyczy najemników zapewne dałeś mu już młot Innosa i pewnie jakieś śledzenie kogoś cię czeka o ile pamiętam w grocie przy wieży xardasa ale to nieważne.
5.Orkowie w dolinie.Nie jestem pewny czy to to zadanie ale chodzi raczej o orków z Jarkendaru po prostu musisz ich wszystkich sprzątnąć.
Zadania z wątkiem głównym chociaż to ze Świątyniom to jak kto woli:
1.Świątynia Śniącego ja bym to pierw wykonał mnóstwo szkieletów i nieumarłych orków ale da się spokojnie przejść i zabić czarnego maga sporo doświadczenia no i miecz za free raczej nie masz czarów więc zaopatrz się w dużo zwoi z czarem zniszczenie nieumarłych.
2.Nie wiem jak tam u ciebie z doliną cienia itp. no ale możesz się pokręcić w górniczej dolinie pozabijać orków pewnie trafisz na jakieś zadania,albo zacznij się bawić w polowanie na smoki.
Pozdrawiam Mateusz.Wr :wink: jeśli pomogłem