Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2135520 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2135520

Odpowiedzi 3617

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli co, nie da się nic ukraść bez zwrócenia na siebie uwagi? Też nie jestem za tym, żeby bez przeszkód jumać wszystko dookoła, ale bez przesady. Jak mam teraz np. wykonać zadanie z krwawymi pucharami? Trzeba mieć wysoki poziom zręczności?

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
1. Jaki bractwo ma najlepszy pancerz? Chodzi mi o staznika swiatynnego.
2. CZy będąc w bractwie można odwiedzić i wykonywać zadania w forcie paladynów?

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli co, nie da się nic ukraść bez zwrócenia na siebie uwagi? Też nie jestem za tym, żeby bez przeszkód jumać wszystko dookoła, ale bez przesady. Jak mam teraz np. wykonać zadanie z krwawymi pucharami? Trzeba mieć wysoki poziom zręczności?
Witam  :ok:  

Hahah nie wiem dlaczego piszecie o zręczności to nie gothic 1 że mniej wytrychów traciłeś jak miałeś więcej zręczności i lepszą umiejętność włamywania się.Po prostu musisz teraz się lepiej postarać samo skradanie w dzień tu nic nie da.W Returningu skradanie jest tylko przydatne w nocy w domach jak i w lesie na zwierzynę gdy wszystko śpi a druga sprawa o której pomyśleli twórcy o bezużytecznym w G2NC czarze sen ,w ogóle go nie używałem a tu musisz go umiejętnie używać zwłaszcza że zwojów jest ograniczona ilość no chyba że jesteś guru lub znasz magie i runę ze snem  :wink:

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dzięki za radę. Łapaj propsa waćpanie.

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Jaki bractwo ma najlepszy pancerz? Chodzi mi o staznika swiatynnego.
2. CZy będąc w bractwie można odwiedzić i wykonywać zadania w forcie paladynów?

1.Przekuty ciężki pancerz strażnika świątynnego.
2.Tak ja tam byłem nowicjuszem,jest tam pewne zadanie z winami ale nie będę psuł zabawy (dokładnie fort paladynów pochodzi z moda Wspólnota Świtu) :wink:

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclpyin6CsmKSVm6SYnaqVqZWco52erJLl0dI
Jaką misję powinienem teraz zrobić aby popchnąć wszystko do przodu ? mam teraz takie jeśli trzeba wrzucę jakie zakończyłem.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja mam pytanie napisze ktoś w punktach jak przejść misję z gildii kupców, a mianowicie z eliksirem dla Zurisa kogo szukać itp.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Bamboocha

Bamboocha

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak dostać się do biblioteki magów ognia nie będąc magiem ognia?
Chodzi mi w 1 akcie więc kradzież klucza odpada bo tyle zręczności nie posiadam.

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie napisze ktoś w punktach jak przejść misję z gildii kupców, a mianowicie z eliksirem dla Zurisa kogo szukać itp.

Musisz znaleźć kopacza o imieniu Grim pamiętasz go pewnie ze starego obozu to on zwinoł Zurisowi miksturkę.Jest cały czas w Górniczej Dolinie ale nie pamiętam już gdzie w dialogu powinieneś mieć więcej info.

Pozdrawiam Mateusz.Wr  :wink:

Jak dostać się do biblioteki magów ognia nie będąc magiem ognia?
Chodzi mi w 1 akcie więc kradzież klucza odpada bo tyle zręczności nie posiadam.

Jak już wcześniej pisałem do biblioteki się nie dostaniesz no chyba że na kodach w 1 rozdziale.Wcześniej mi chodziło o podziemia klasztorne no ale już tam byleś,jeżeli zrobiłeś to co ci w punktach napisałem to na 100 musisz mieć te 40-45 inte.

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclpyin6CsmKSVm6SYnaqVqZWco52erJLl0dI
Jaką misję powinienem teraz zrobić aby popchnąć wszystko do przodu ? mam teraz takie jeśli trzeba wrzucę jakie zakończyłem.
Witam :wink:  

Zadania poboczne nie wiem dlaczego ich nie wykonałeś prawie darmowe dośw.i może troche kasy lub jakiś itemów za wykonanie zadania tego typu iść wejść pozamiatać:

1.Bandyci w latarni morskiej Jacka.Wystarczy kilka czarów lub jeden i nie ma bandytów jest tam kolo latarni nawet smoczy korzeń a i cieniostwór w grocie ;d  i masz darmowego expa,te zadanie robiłem jak miałem lvl 4 lub 5 bodajże.

2.Niewolnicy Kruka.Uwolniłeś wszystkich z kopalni?Chyba nie musisz wejść do kopalni przed którą stoi Thorus pilnuje niewolników jeden ze strażników jeżeli zabiłeś Kruka to masz kolejne zadanie wykonane.

3.Pierścień Tengroma.Wystarczy przekazać pierścień paladynowi i exp za free można użyć do tego mik. przyspieszenia.

4.Lokaj Sędziego.Nie wiem dokładnie jak tu było ale to zadanie tyczy najemników zapewne dałeś mu już młot Innosa i pewnie jakieś śledzenie kogoś cię czeka o ile pamiętam w grocie przy wieży xardasa ale to nieważne.

5.Orkowie w dolinie.Nie jestem pewny czy to to zadanie ale chodzi raczej o orków z Jarkendaru po prostu musisz ich wszystkich sprzątnąć.

Zadania z wątkiem głównym chociaż to ze Świątyniom to jak kto woli:

1.Świątynia Śniącego ja bym to pierw wykonał mnóstwo szkieletów i nieumarłych orków ale da się spokojnie przejść i zabić czarnego maga sporo doświadczenia no i miecz za free raczej nie masz czarów więc zaopatrz się w dużo zwoi z czarem zniszczenie nieumarłych.

2.Nie wiem jak tam u ciebie z doliną cienia itp. no ale możesz się pokręcić w górniczej dolinie pozabijać orków pewnie trafisz na jakieś zadania,albo zacznij się bawić w polowanie na smoki.

Pozdrawiam Mateusz.Wr  :wink:  jeśli pomogłem  :ok:  

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
przecież można się dostać do biblioteki w pierwszym bez kodów nie mów że nigdy nie właziłeś przez ściany takim biegiem w bok chyba A lub D a jak nie to Delete Dokładnie zgadzam się z Mateuszem : ) bo są ciekawe i poza tym jest dużo nowych więc się nie powinneś nudzić wykonując je i jeszcze doświadczenie a na najtrudniejszym doświadczenie jest dużo wartościowsze niż na innych poziomach gdyż dostajesz bardzo mało za potwory : )

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
przecież można się dostać do biblioteki w pierwszym bez kodów nie mów że nigdy nie właziłeś przez ściany takim biegiem w bok chyba A lub D a jak nie to Delete

hahah no tak ale to chyba literka k  :lol2:  ale to chyba przesada lekka tak samo i z miksturami trwale zwiększającymi atrybuty gdy pijesz je jak jakieś zwierzę cię atakuje lub ktokolwiek to wracają do ekwipunku i tak bez końca myślę że jest parę bugów w gothicu ale nie przesadzajmy z nimi ja by najmniej z tego nie korzystam bo wtedy nie ma gry tak samo i przechodzenie przez ściany a może latanie :D

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
właśnie nie bez Marwina : ) po prostu się wciskasz przez ściane biegiem przez drzwi np albo jakiś róg ściany

też z nich nie korzystam tylko je odkryłem kiedyś : ) ale i tak lepsze to niż używanie kodów sam przyznaj  ja się wolę o wiele bardziej potrudzić bo tak to ile to wpisać kody zrobić postać nieśmiertelną od razu ze zbroją palladyna i każdego na strzała to jest żałosne według mnie : )

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Na strzałą? Ja mam 350 PŻ, i 120 siły, a głupi dzik jak go nie zaatakuje ma mnie na 10 hitów. A ja mam go na 5, 6. Co do mojego zadania to gdzie do cholery jest Grim w GD?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
no dałeś sobie 120 ale są tacy co dają z 3 tysiące więc 1 hit : ) a tak to byś w 3 rozdziale gdzieś dopiero miał te 120 siły

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na strzałą? Ja mam 350 PŻ, i 120 siły, a głupi dzik jak go nie zaatakuje ma mnie na 10 hitów. A ja mam go na 5, 6. Co do mojego zadania to gdzie do cholery jest Grim w GD?

Tylko 350 hp :D  no to się nie dziw jeszcze z taką zbroją pewnie nowicjusza.Ja o ile pamiętam co poziom dawałem w hp nie dużo ale to nie ważne  :wink:  

Jak rozmawiałeś z Lutero lub Zurisem musiałeś mieć jakieś informacje ale z tego co pamiętam oni tez za bardzo się nie orientują więc musisz sam go poszukać na własną rękę  :wink:

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
panowie mam misje tam z miksturami prędkości w 7 roździale i mam ich 29 i nie moge juz żadnej znaleźć a roślinki już wszystkie na to złużyłem pomocy

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
panowie mam misje tam z miksturami prędkości w 7 roździale i mam ich 29 i nie moge juz żadnej znaleźć a roślinki już wszystkie na to złużyłem pomocy
Polecam ci zakup szybkich śledzi w jarkendarze.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ej ludu mam problem. Mianowicie: Potrzebuję Ulu-Mulu, by przedostać się za palisadę. Czytając wcześniejsze posty wychodzi na to, że muszę znaleźć Ur-Shaka, a potem pojawi się Tarrok. Nie miałem żadnej linii dialogowej na temat Ulu-Mulu, a Tarrok mi się też nie pojawił. Pilnie potrzebuje pomocy, gdyż nie wiem co zrobić ;/

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej ludu mam problem. Mianowicie: Potrzebuję Ulu-Mulu, by przedostać się za palisadę. Czytając wcześniejsze posty wychodzi na to, że muszę znaleźć Ur-Shaka, a potem pojawi się Tarrok. Nie miałem żadnej linii dialogowej na temat Ulu-Mulu, a Tarrok mi się też nie pojawił. Pilnie potrzebuje pomocy, gdyż nie wiem co zrobić ;/
Najpierw musisz podejść do świątyni śniącego i doda się wpis do dziennika, potem wracasz do Xardasa, który powie ci, że to orkowa magia blokuje dostępu do świątyni więc potrzebujesz pomocy orka, teraz możesz pójść do Ur-Shaka a ten skieruje cię do Tarroka, którem trzeba pomóc w walce z szkieletami, jest za wieżą na górze, niedaleko bagiennego smoka.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry