Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2115183 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2115183

Odpowiedzi 3617

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
książki w zakonie są w:
-Bibliotece znanej z próby ognia
-w skarbcu(nie pamiętam, czy blaty, ale książka na pewno
-za Talomonem
-podziemna biblioteka, ale to już 5 rozdział

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Klucz do skarbca ma gorax, ale trzeba mieć przynajmniej 130 zręczności zeby mu zajumać.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
chyba mniej tej zręczności :D  bo przecież jak ktoś chcę dołączyć do Bractwa musi mu w 1 rozdziale ukraść ten klucz

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
normalnie da się zostać nekromantą ja zostałem co prawda grałem 30 h ale bez żadnych kodów czy bugów więc da radę najlepiej czytać pulpity wszędzie kupywać książki co nie są drogie i jak dla kupców wykonywać zadania to do biblioteki się dostać : ) i tam do pomieszczenia xardasa tzn pokoju xardasa w klasztoże miełem wtedy z 13 poziom uczyłem się z 60 many grzybów zebrałem 150 czyli 15 many jeszcze z amuletu i pierścieni to jest 95 i oczywiście warto się nauczyć języków bo z tabliczek jest naprawdę dużo umiejętności a i ps. gram na poziomie najtrudniejszym więc weźcie się w garść i pokombinujcie trochę

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest, że nawet kiedy nikt nie widzi, że otwieram skrzynię, to zaraz wszyscy z okolicy się zlatują i mnie atakują? Trzeba mieć większą zręczność, żeby nikt się nie zorientował czy coś w tym stylu?

Bamboocha

Bamboocha

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Wszedłem do piwnicy klasztoru były tam 6 regałów rzuciłem się na nie jak dziecko na cukierki, okazało się że tylko 1 dał mi intelekt.

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Siemanko.

1. Jak to jest z tym guru? Ma on kręgi jak mag ognia? Do 6?
2. Jak porozmawiać z Baalem Parvezem w mieście?
3. Czy obóz zbieraczy ziela to tylko 3 osoby?
4. Czym się różnia poziomy trudności oprócz złota itp. które dostaniemy na poczatku?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
1.Nie wiem ale chyba tak
2.nie próbowałem być w obozie na bagnie więc nie wiem
3.nie no to by było raczej bez sensu na pewno jest więcej osób
4. poziom trudności róźni się od siebie tym że dostajesz mniej doświadczenia i jest trudniej z bestiami heh osobiście od razu wybrałem poziom najtrudniejszy i tobie go polecam jeżeli jesteś już doświadczonym graczem w gothica : )

Baith

Baith

Użytkownicy
posty55
  • Użytkownicy
Czy to spolszczenie BETA można instalować na Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 czy tlyko i wyłącznie na V1?

Bamboocha

Bamboocha

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
2. Aby porozmawiac z Baalem Parvezem musisz dac mu specjalne ziolo ktore dostaniesz za wykonanie zadania w obozie bractwa - zglos sie do glownego guru (nie pamietam jak sie zwal), znajduje sie w kroryms z budynków na dole, zleci Ci dostarczenie paczki do gornego miasta.
3. Tak oboz zbieraczy ziola liczy 3 osoby ale tych obozow jest dosc sporo

Spolszczenie działa do wersji v1

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
3. Tak, obóz zbieraczy zioła liczy 3 osoby ale tych obozów jest dość sporo

Są 3 grupy zbieraczy liczące po 3 osoby:
1. Za kamiennym kręgiem (Ornament Laresa).
2. Za kamiennym kręgiem, za farmą Lobarta.
3. Przy jeziorze, w drodze do słonecznego kręgu.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Kto jest tym nowicjuszem Parveza? W wielkim opisie moda czytałem że to valentino ale nie ma u niego żadnych opcji dialogowych mam buga?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Cześć dałby ktoś mi save po zakończeniu jarkendaru (najnowsze spolszczenie) proszę może być trochę pózniej ponieważ zbugowałem sobie save ;d

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Musisz go pobić, pogadać z Regisem, dać pierścień Coragonowi, a wtedy wyświetli Ci się odpowiedni dialog.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, dlaczego wszyscy dookoła atakują mnie gdy otwieram skrzynię, mimo iż się skradam i nikt mnie nie widzi?

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie, dlaczego wszyscy dookoła atakują mnie gdy otwieram skrzynię, mimo iż się skradam i nikt mnie nie widzi?

Taki już ustawiony przez grupę która tworzyła mod poziom trudności związany ze skrzyniami,a i dobrze,w podstawce kradłeś kogo wlezie na beszczelnego nawet jeżeli ktoś był w domu a tu teraz prezent od razu się wszyscy na ciebie rzucają a co najlepsze kradniesz sobie pięknie nikt cię nie przyuważył idziesz do lorda andre lub przez jakąkolwiek bramę a tu lipa okazuje się że ktoś cię widział i płacisz wtedy ostrą sumkę albo latasz z czarem zapomnienie i sprawdzasz po kolei kto cię zauważył ;d  

Pozdrawiam Mateusz.Wr  :wink:  podziękuj

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Tak zrobili twórcy że jak ktoś zobaczy że okradasz jakąś szkrzynię to cię atakują choć denerwujący jest fakt że NPC widzą przez ściany

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Cześć dałby ktoś mi save po zakończeniu jarkendaru (najnowsze spolszczenie) proszę może być trochę pózniej ponieważ zbugowałem sobie save ;d

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
dokładnie bardzo dobrze że zrobili takie coś i jeszcze te kary pieniężne :D  heh zbierałem miałem 2000 a tu lipa bo Lord Andre wie że zabiłem tego strażnika z bagiennym zielem i bieda :D  1500 w plecy :] aczkolwiek mogli by jeszcze ciut zwiększyć poziom : ) bo mimo tego że na rzeźniku się gra dobrze bo dość trudno to jakby jeszcze trudniej było to już wgl mistrzowsko : ) ewidentnie zgadzam się w tej kwestii z Mateusz.Wr

0 użytkowników
Do góry