Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2118720 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2118720

Odpowiedzi 3617

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Przecież są podane najświeższe informacje, gdzieś tam na tyłach. Tłumaczymy teraz różnice, z przymrożeniem oka powiem, że zostało jeszcze gdzieś więcej niż pół, potem korekta, betatesty i wydanie. Starczy?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wie ktoś może, gdzie jest Krwawy Puchar, który kiedyś powinien być u Lariusa?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
haha Witam  :wink:  

Co się dzieje z tym spolszczeniem to jakaś masakra jest identycznie jak z tą katastrofą Smoleńską :D

Pozdrawiam Mateusz.Wr  :wink:  

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
My też mamy swoje życie
No co ty?
To zrób sam od podstaw
Albo się coś robi albo się udaje że coś robi, sorry bardzo ale ja jestem tylko szarym userem który równie dobrze mógł nie wiedzieć o założonym temacie oraz postępach spolszczenia,i z czysto nieskażonego tym forum umysłu mógłbym śmiało wywnioskować że spolszczanie gry przez 2 lata to troszkę za długo. Zrozumiałbym jeszcze gdybyście byli jakimiś mnichami w klasztorze i przekładali pismo święte z łaciny na polski :O
Umiesz język rosyjski ?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Umiesz język rosyjski ?

Nie i wy też pewnie nie umiecie dlatego pewnie prace toczą się bardzo powoli, nie szkoda wam waszych nerwów? Przecież wystarczyła by 1 osoba umiejąca rosyjski ,a spolszczenie wyszło by już dawno. Nie to żebym miał jakieś skargi na waszą prace czy coś, bo wierzę że się staracie i na pewno nie jest łatwo, ale to trochę Syzyfowa praca :dry:

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Umiesz język rosyjski ?

Nie i wy też pewnie nie umiecie dlatego pewnie prace toczą się bardzo powoli, nie szkoda wam waszych nerwów? Przecież wystarczyła by 1 osoba umiejąca rosyjski ,a spolszczenie wyszło by już dawno. Nie to żebym miał jakieś skargi na waszą prace czy coś, bo wierzę że się staracie i na pewno nie jest łatwo, ale to trochę Syzyfowa praca :dry:
My nie robimy byle jak robimy tak aby wszystko miało ręcę i nogi :)  Każdy ma swoje życie i robi tyle na ile mu czas pozwala.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To może kuźwa Lansjer znajdziesz im tłumacza rosyjskiego, a nie będziesz narzekał, że pracę idą powoli, bo nikt nie zna rosyjskiego?
EDIT: Wie ktoś może, gdzie jest Krwawy Puchar, który kiedyś powinien być u Lariusa?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
spolszczanie gry przez 2 lata to troszkę za długo.
Słuchaj, jeśli nie odpowiada Ci taki czas robienia spolszczenia, to powinieneś po prostu Returning olać *[CENSOR]* i grać w inne gry/mody.
Jeśli natomiast czekasz na polonizację Returninga, to powinieneś docenić, że w ogóle chłopaki się wzięli za to spolszczenie - przecież oni poświęcają swój wolny czas na to, nie dostaną wzamian nic, prócz dumy, że to zrobili i kilku pochwał. A większość i tak będzie narzekać "za długo", "tu błąd był", "tu tamto", "tu siamto"...
A mogli przecież olać sprawę i zostawić Was ze spolszczeniem obecnym (tym Auto-PL). Jeśli nie doceniasz tego, to chociaż nie próbuj im wytykać takich rzeczy, jak "czas realizacji". Kiedy chce się otrzymać produkt szybko i "na czas" to się za takie zlecenie płaci. Myślę, że gdyby im ktoś zlecił zrobienie spolszczenia i zaoferował kilkadziesiąt tysięcy złotych, to by spolszczenie powstało w pół roku. A jak się liczy na darmochę i uprzejmość owych ludzi, to nie można im wytykać takich rzeczy. Bo to już jest śmieszne (zwroty typu "za długo").

Pozdrawiam,
tyson90

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
przecież oni poświęcają swój wolny czas na to, nie dostaną wzamian nic, prócz dumy, że to zrobili i kilku pochwał. A większość i tak będzie narzekać "za długo", "tu błąd był", "tu tamto", "tu siamto"...

Ludzie mają prawo narzekać jeśli coś nie spełnia ich osobistych oczekiwań.

A mogli przecież olać sprawę i zostawić Was ze spolszczeniem obecnym (tym Auto-PL). Jeśli nie doceniasz tego, to chociaż nie próbuj im wytykać takich rzeczy, jak "czas realizacji".

Właśnie... lepiej jest nie podejmować się rzeczy których nie jest w stanie się ukończyć. Jeśli czas tłumaczenia przekracza pewne pojęcie to twórcy powinni liczyć się z komentarzami takimi jak moje.

Tak czy inaczej życzę ukończenia spolszczenia jeszcze w tym roku bądź tysiącleciu ;p

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu

Regynild
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2509 2012-11-10, 17:08(Ostatnia zmiana: 2012-11-10, 17:09)
Informuję, że w temacie:

http://themodders.org/index.php?/topic/18604-beta-na-dzien-niepodleglosci/

udostępniliśmy wewnętrzną BETĘ naszego spolszczenia. Zachęcamy wszystkich do gry!

Przypominam jednak, że jest to wewnętrzna beta, i zbytnie czepialstwo do szczegółów będzie traktowane jako oznaka totalnego braku kultury i zdolności czytania ze zrozumieniem.

Dziękuję za uwagę.

Regynild

antytede

antytede

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Wreszcie jakiś postęp :D  wielkie thx dla ekipy spolszczjącej i mam nadzieje że oficjalne spolszczenie wyjdzie już wkrótce :lol2:

Bamboocha

Bamboocha

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Chcę zostać nekromantą ale uzbieranie 100 many albo 40 intelektu jest dla mnie nie osiągalne.
Jakieś porady? Jak wam się udało sprostać tym wymaganią?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jesteś nekromantą, a więc zważaj na fakt, że mag nie potrzebuje np posługiwania się łukiem. Najlepiej na początek daj sb zręczność do 20 i noś Miecz (Tą wykałaczkę ^^ ). Potem dobij do 30% walkę bronią 1h abyś mógł chociasz ubić kretoszczura. Dalej to mana, mana, mana, i jeszcze raz mana (z rozwagą dobieraj również takie rzeczy jak np zbieranie trofeów). A intelekt to musisz czytać duuuużooo pulpitów NOCĄ! Jak jesteś w cudzym mieszkaniu. Musisz być wtedy na kucaku.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Bamboocha

Bamboocha

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak ja do 9 lvl dobije zabijajac slabe stworzenia i wykonujac misje to jak niby 90punktow nauki ma mi starczyc na zwiekszenie zasobow mojej many.
Moze sie wypowiedziec jakas osoba ktora grala juz nekromanta.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ja pierdole :facepalm:  to się co kolejny poziom wbija na mane, i tak dalej. Nie ogarniasz? Ja na przykład gram teraz Nekromantą. Poza tym jeśli nie lubisz grać na kodach, to manę łatwo wbić robić trik z eliksirami i potworami. Ja tak zrobiłem to mam teraz ze 110 many.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Heh... zasadniczo ja też nie wyrobiłem na tym modzie, więc sobie dodałem siłę i zręczność ; D Mimo wszystko nawet wtedy mod jest trudny.

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś uraczyć mnie screenem Fortu Azgan?

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
ale pamiętaj, że w modzie HP nie zwiększa się automatycznie :lol: :ok:  Inwestuj(ale bez przesady) w HP np. u Wulfgara

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Bamboocha

Bamboocha

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Opisze dokładniej problem który mnie nęka:
Jak wbić 100 many aby zostać nekromantą?

do 54 many zużyłem 43 punkty nauki - 5 poziom postaci
kolejne nauczenie się 5 many kosztuje 10 punktów nauki - barkuje 9 poziomów
muszę więc mieć 14 poziom aby mieć tyle many - dobije max 9 poziom zanim skończą mi się słabe stworki
65-70 many przy dobrych wiatrach - znajde pewnie gdzieś z 50 grzybków

Więc jak mam uzyskać te dodatkowe 25-30 many?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
do 54 many zużyłem 43 punkty nauki - 5 poziom postaci
kolejne nauczenie się 5 many kosztuje 10 punktów nauki - barkuje 9 poziomów
muszę więc mieć 14 poziom aby mieć tyle many - dobije max 9 poziom zanimskończą mi się słabe stworki
65-70 many przy dobrych wiatrach - znajde pewnie gdzieś z 50 grzybków

Więc jak mam uzyskać te dodatkowe 25-30 many?
Proponuję ci wyuczyć się manę do 70 punktów a resztę z dwóch pierścieni +10 do many( jeden z nich znajduje się na górce z zębaczami za myśliwym Niclasem, a drugi można kupić u któregoś kupca) oraz amulet +10 do many.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry