O temacie
Autor Zoom
Zaczęty 24.12.2009 roku
Wyświetleń 101558
Odpowiedzi 393
Żadna Głupia Spółgłoska
Zoom
chcą go zrobić świetym, ale sie nie będę modlic do tego samobójcy.
Faren RaveN Studio
Tomek
Ezzam
Żelazko
Gerry Rafferty O.D.A.L.
Anonymized
inż. Avallach Administrator
Oprócz Zespołu ds. Promocji Badmintona oraz Zespołu Miłośników Motocykli i Samochodów funkcjonują w parlamencie m.in. zespoły zajmujące się popularyzacją brydża i szachów.
– Warto zwrócić uwagę na fakt, że za pracę w zespołach posłowie nie dostają żadnych pieniędzy. Zespoły to ciekawe narzędzie pracy, bo skupiają posłów o rożnych poglądach politycznych – zachwala poseł Dziedziczak. – Na przykład w Parlamentarnym Zespole Promocji Żużla, którym jestem przewodniczącym, moim zastępcą jest poseł z Ruchu Palikota – tłumaczy.
Ale... co z tego? To nie jest tak że ci parlamentarzyści mogą sobie zakładać te zespoły do woli, a to czy ich propozycje przejdą idzie identycznym tokiem co gdyby nie zrzeszali się dodatkowo? Przypomina mi to trochę pewien news Pagana...Wypowiadającym się sugeruję najpierw sprawdzić co to jest zespół parlamentarny. Przykładowo:CytujOprócz Zespołu ds. Promocji Badmintona oraz Zespołu Miłośników Motocykli i Samochodów funkcjonują w parlamencie m.in. zespoły zajmujące się popularyzacją brydża i szachów.Cytuj– Warto zwrócić uwagę na fakt, że za pracę w zespołach posłowie nie dostają żadnych pieniędzy. Zespoły to ciekawe narzędzie pracy, bo skupiają posłów o rożnych poglądach politycznych – zachwala poseł Dziedziczak. – Na przykład w Parlamentarnym Zespole Promocji Żużla, którym jestem przewodniczącym, moim zastępcą jest poseł z Ruchu Palikota – tłumaczy.
Kazzmir O.D.A.L.