Tyson przeszedłem kilka razy kopalnie ale ciągle nic nie znalazłem.
Odp. w spoilerze.
Spoiler
Przy kopcu rudy niedaleko Ushaka jest ognisko, skrzynie i kilka ławek - to wszystko jest pod daszkiem. Założę się, że na tym daszku nie byłeś
Czy można tą modyfikację instalować na returninga?
Takie pytania na pszysłość będę raportował moderatorom, gdyż odpowiedź na nie jest zawarta w instrukcji załączonej do spolszczenia.
Jak rozsądnie rozwiązać problem z płucami? Innos mi może tyci zwiększyć, ale i tak prędzej, czy później położę się na zawsze.
Tutaj radzę Tobie - a także wszystkim pozostałym - postarać się jak najsprawniej i najszybciej otrzymać dostęp na górny poziom (zostać najemnikiem orków). Porady ogólne: wydobywać rudę tylko 2x dziennie, nie spać(!), czym prędzej przestać płacić Fintowi czy Kurtowi. Pomnażać rudę na wszelkie możliwe sposoby, jednak unikać wydobywania jej więcej niż 2x dziennie.
Witam, mam problem z modem Dark Saga. Otóż ładują nową grę to nie chce się załadować, gdy wcisnę alt+TAB i wróce to jest dobrze, lecz gdy zeskakuję do wody, potem płynę dalej i gra nie chcę się załadować, słychać dźwięk jakby gra się zawiesiła i alt+TAB nie pomaga, jedynie jest czarne tło i pasek życia. Przeinstalowałem grę już, ale to nie pomogło. Liczę na jakąś pomoc.
Z opisu wnioskuję, że źle Ci się wyświetlają filmy (nie wyświetlają wcale). W FAQ#msg1060259u na stronie projektu jest na to rozwiązanie (w instrukcji dołączonej do gry bodaj też).
Gdzie jest tyson żeby pomóc
A tyson sobie zalicza
1. Ile trzeba odczekać aby wywołać bunt w zadaniu od Draksa?
2. Gdzie można znaleźć szczurze mięso?
1. Bądź cierpliwy i nie wyprzedzaj fabuły.
2. Odp. już padła.
Co trzeba zrobić żeby zostać tym najemnikiem orków jestem mistrzem areny i zrobiłem dość dużo zadań dla niewolników i co dalej pytanie czy moge jakoś inaczej zrobić zadanie szacunek orków bo u mnie artus nie żyje
Kluczowe zadania do tego, by wyjść z kopalni podaje bodajże Draks (zapis w dzienniku "Niewolnik orków" - tam będzie wszystko szczegółowo wypisane (pomijając pobicie Ushaka - to można sobie darować). Jeśli masz już to wszystko zaliczone, to patrz spoiler.
Spoiler
Po spełnieniu warunków następnego dnia (lub 2 dni później - nie jestem pewien) codziennie po godz. 8 będzie na dół schodził ork Pakar i będzie stał niedaleko platformy teleportacyjnej (to ta niebieska). Wieczorem o 20 (lub 21 - nie pamiętam) ork wraca do siebie. W czasie gdy jest, wystarczy że przejdziesz obok, a ten zagada do Ciebie.
Tylko że ja nie wiem co robić w tym zadaniu
Flint "nie powiedział mi wszystkiego" i nie wiem co dalej robić, myślałem że z biegiem czasu jakoś się samo rozwiąże.
Generalnie to musisz gadać ze wszystkimi imiennymi NPC - to jest lekarstwo prawie na wszystkie bolączki.
I na koniec jeszcze raz przypominam o FAQ#msg1060259u (linka nie muszę podawać - każdy trafi), w którym można znaleźć odpowiedzi na część pytań. Od tej chwili, wszystkie posty zawierające pytania, na które odp. padła w FAQ#msg1060259u będę zgłaszał bezlitośnie moderatorom. I nie myślcie, że to złośliwość - po prostu taki zbędny spam niepotrzebnie zaśmieca wątek i trzeba marnować czas na przeglądanie tego typu pytań, zamiast pomagać faktycznie potrzebującym.